Tweelingzielschap

Het is een mooie gewaarwording jouw essentiële andere (jouw tweelingziel) te mogen ontmoeten tijdens het aardse bestaan. Deze ontmoeting brengt heel veel teweeg. Je wordt daardoor teruggeworpen op jouw kern. Jouw eigen essentie. Jouw essentiële andere wordt ook geconfronteerd met zichzelf. Door de ontmoeting voel je je allebei thuiskomen. Thuis bij elkaar en thuis bij jezelf. Het is een herkenning en erkenning die door diepe lagen heengaat. Je ziet elkaar voor de eerste keer, maar je hebt het gevoel dat je elkaar al altijd gekend hebt. In de essentie is dit ook zo, omdat afgescheiden zijn een illusionaire bedoening is. Jouw essentiële andere en Jij vormen samen een geheel. Samen zijn jullie een.

Onvoorwaardelijke liefde

Na deze eerste ontmoeting komt een proces tot bewustwording en zelfrealisatie gestaag op gang. Je wordt in de diepte gegooid waarin pijnstukken lange tijd bedolven waren onder een dikke laag van zelfontkenning. Er wordt veel opgerakeld met de ultieme intentie onderkenning van jezelf. Alles wat niet dienend is, wordt in dit proces uitvergroot om onderkend en tegelijkertijd vereffend te worden. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan pijn die al werd geïnitieerd in de kindertijd. Onderwerpen als moeite hebben met jezelf, je niet gezien, niet gehoord en niet waardig voelen, het missen van een veilige bodem om te zijn wie je daadwerkelijk bent, passeren de revue. Daarbij wordt door de onvoorwaardelijke liefde die de basis is van deze unieke connectie, enorm gespiegeld van elkaar en naar elkaar.

Er wordt, wanneer het gaat over Tweelingzielschap, vaak gesproken over de vrouwelijke energie en de mannelijke energie. Iedere persoon beschikt zowel over vrouwelijke energie als over mannelijke energie. Dit is niet gender gebonden. Het is belangrijk te beseffen dat dit niet een vast gegeven is. In plaats van de ene tweelingziel per definitie de vrouwelijke en de ander de mannelijke tweelingziel te noemen, spreek ik liever over de ene helft die de solide basis legt vanuit creatiekracht, het oergevoel (lees intuïtie), sensitiviteit, sensualiteit, en de andere helft die aansluit bij de solide basis door middel van daadkracht en het verder vormgeven van datgene wat al geïnitieerd is door de andere tweelingzielhelft.

Het hart centraal

Een van de mooie aspecten van het ontmoeten van jouw essentiële andere is dat jouw ontwaken in een rap tempo gaat. Je gaat intenser voelen, veel meer zaken waarnemen. Het gevoel krijgt een prominente plek, je wordt meer en meer jezelf, je echte zelf zonder maskers. Dit kan leiden tot een drastische carrièreswitch. Vaak ook wordt er gekozen voor het ondernemerschap, in welke vorm dan ook. Er kunnen zelfs uiterlijke veranderingen optreden. De kleur van de ogen verlichten, haar gaat anders groeien, de stand van de tanden verandert. Het is niet raar dat in tweelingzielsland de een op de ander lijkt. De gelijkenissen zijn in het aardse overal aanwezig. Afzonderlijk van elkaar worden er vaak dezelfde keuzes gemaakt.

Nieuwetijdskind Magazine Instagram
Nieuwetijdskind Magazine Instagram
Nieuwetijdskind Magazine Instagram

tweelingziel

Tijdens het ontwakingsproces gaan het verhogen van het eigen bewustzijn en groei gerealiseerd op spiritueel vlak, samen. Dit komt onder andere doordat, naast zelfrealisatie, tweelingzielen ook een hoger doel dienen in het collectief. Door hun zijn, hun samenzijn, kan er veel informatie-overdracht naar meer hartsbewustzijn plaatsvinden. De inhaalslag wordt gemaakt vanuit het denken naar het voelen. Het Aquariustijdperk, de tijd waarin nu geleefd wordt, draagt hier ook een steentje aan bij. Het beredeneren vanuit ratio wordt teniet gedaan. Het voelen, het oergevoel in combinatie met het hart, komt centraal te staan en zal ook de overhand nemen.

Eenheid met zelf

Over een tijdje, lees binnen nu en korter dan 10 jaar, zal er niet meer raar opgekeken worden bij de term tweelingziel- tweelingzielsschap. De hele beladenheid hierover gaat verdwijnen; er wordt bewuster geleefd, het hogere bewustzijnsniveau en het hogere hartsbewustzijn maken dat mensen het vanzelfsprekend vinden.

Voor degenen die de keuze maken om het innerlijke proces niet aan te gaan en hierdoor alles buiten zichzelf projecteren en altijd zoekende zijn naar bevestiging en onderkenning van de andere tweelingzielhelft, kan een connectie op zielsniveau heel zwaar aanvoelen. Ze worden overspoeld door beladenheid. Terwijl het geen zware bedoening is of hoeft te zijn. Om eenheid met jouw essentiële andere te kunnen bewerkstelligen en hier in het aardse te kunnen dragen, dien je eerst de eenheid met zelf te hebben gecreëerd en beleefd. Jouw geluk hangt niet af van de aanwezigheid of afwezigheid van jouw essentiële andere. Je hebt jezelf volledig geaccepteerd en onderkend. Je maakt keuzes vanuit jouw hart en jouw oergevoel. Je leeft jouw eigen waarheid. Het uitdragen van jouw levensmissie staat bij jou centraal. Je weet wat je te bieden hebt en je hebt jouw hart oprecht opengesteld om te kunnen ontvangen, geven en delen. Met jouw essentiële andere, jouw omgeving en het collectief.

Jullie allerbeste zelf

Het magische aan de connectie is dat zowel jij als jouw essentiële andere beiden volledig de mogelijkheid krijgen om de allerbeste versie van jezelf te creëren en te beleven. Jouw reis van de ontmoeting, het ondergaan van het proces naar zelfrealisatie en het realiseren van het samenzijn hier op het aardse vlak, heeft alles te maken met de stap durven zetten om volledig jezelf te zijn.

Je hoort vaak dat samenkomst van tweelingzielen op aarde heel moeilijk is en dat het niet voorkomt. Laat je vooral niet kisten door deze overtuiging. Er zijn al vele tweelingzielen die het aardse bestaan met elkaar delen en er komen er steeds meer bij. Alles is mogelijk zolang je het lef hebt om het aan te gaan. Hiermee bedoel ik: het volledige proces tot zelfrealisatie en de eenwording met zelf. Samenkomst en samenzijn met jouw essentiële andere hier op aarde is een logisch gevolg hiervan.

Engelenboodschap
Engelenboodschap
Engelenboodschap

5 REACTIES

 1. Wat als je tweelingziel bent met een familie lid? Daar zou ik dan wel meer over willen weten, want dat is toch een hele andere context, zeker als je een opvoeding deelt.

 2. Prachtig Fabienne!
  Vooral de laatste alinea.
  Ik weet dat wanneer ik voluit kies voor mijzelf de weg samen opent. En dat is een intense opdracht waardoor velen elkaar toch uit de weg gaan ergens in t proces. Deze ‘liefde’ mag zo zichtbaar geleefd worden om het verlangen in ieder mens weer te laten oplaaien. Dank!

 3. De samenkomst van tweelingzielen (vooral de golden twins) is een moeilijk en langdurig proces. Alle karma (zowel individueel als collectief) moet eerst uitgewerkt worden. Het draait allemaal om energie. Het is heel belangrijk om zoveel mogelijk bij jezelf te blijven. Goudentijdskinderen (geboren uit twins) zijn nog niet op aarde geïncarneerd want aangezien zij karmavrij zijn, kunnen zij pas geboren worden als het collectieve en individuele karma wordt opgelost (de vijfde dimensie). Ik wil niemand beangstigen, maar kinderen geboren vanaf 2010 ( of zelfs vroeger) dragen veel karma mee. Mocht iemand zich afvragen waarom hij/zij nog geen kinderen heeft, dit heeft er waarschijnlijk iets mee te maken en dus moet je niet ongerust zijn.

  • Dat is een stevige statement. Zou je je visie nader kunnen toelichten?

   Is karma niet een “gevolg” van een actie. Dus niet slecht of goed (enkel ter aanduiding, vind niet dat je onderscheid kunt maken), enkel een voortvloeisel uit een eerdere actie.
   Om een gevolg volledig op te ruimen zou er geen actie meer moeten zijn, dus de complete cyclus van HET leven moeten stoppen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in