DELEN
magisch 2012

door Mariëlle Diemel

magisch 2012
magisch 2012

Het magische jaar 2012 is aangebroken! Hoezo magisch? Omdat we meer en meer onze eigen wereld creëren. Met onze intenties, gevoelens en gedachten. Het jaar 2012 is ‘slechts’ een jaar waarin dat heel erg duidelijk wordt.

De wereld vergaat niet. Er is geen doemscenario. We zullen niet massaal ten onder gaan aan rampen van wereldformaat. Alleen als dat is wat jij graag wilt, als dat is waar je op focust.

Omdat de kracht van creatie zo enorm sterk is geworden en alleen maar toeneemt kun je ook het negatieve in no time realiseren!

Laten we optimaal gebruik maken van onze ratio en het verstandige doen; je hart volgen! Leven vanuit je hart houdt in dat je durft te voelen wat je voelt en daaraan gehoor geeft. Dat je groot durft te dromen en erop vertrouwt dat jij je eigen wensen kunt laten uitkomen.

Door te focussen op wat je graag wilt zien, meemaken en creëren haal je precies die werkelijkheid naar je toe. Dat wat je voedt groeit.

Angsten zijn normaal en soms nuttig. De korte termijn angsten zoals je die zou voelen als je een snelweg besluit over te steken zijn nuttig. Die maken je alert op reëel gevaar en zorgen ervoor dat je handelt op een manier die ervoor zorgt dat je in leven blijft, door bijvoorbeeld terug te komen op je besluit en die snelweg níet over te steken.

De lange termijn angsten zoals angsten met betrekking tot je toekomst (denk aan verlies van financiën, werk, geliefden etc.) zijn geen nuttige angsten, hoewel normaal. De lange termijn angsten komen voort uit het niet kunnen geloven dat je het beste verdient en zijn slechte raadgevers. Door deze angsten te erkennen en er vervolgens voor te kiezen ze te accepteren geef je jezelf de ruimte om te focussen op wat je wél wilt.

Bij elke angst over de toekomst kun je ervoor kiezen te focussen op het tegenovergestelde; dat wat je wél wilt creëren. Daarmee zal je angst steeds verder naar de achtergrond verdwijnen en je positieve focus steeds meer realiteit worden.

Er is zoveel gezegd en geschreven over 2012; een deel daarvan is angst zaaierij. Waar komt dat vandaan?

2012_maya
De Maya’s hebben het ‘ einde der tijden’ voorzien

De Maya’s, Hopi’s en vele andere volken hebben het einde der tijden voorzien en hieraan wordt maar al te graag een angstige interpretatie gegeven. De uitdrukking ‘het einde der tijden’ kan aangevuld worden met de woorden ‘zoals wij die kennen’. De wereld zoals wij die kennen is aan het verdwijnen, we zitten volop in grote veranderingen. En dát is wat er wordt bedoeld naar mijn idee.

Ook in de bijbel wordt gesproken over de Apocalyps en de meest horror-achtige beelden worden hierbij gecreëerd. Wist je dat het woord ‘apocalyps’ vrij vertaald ‘het onthullen van de waarheid’ betekent? Dat is wat er nu gaande is, we zitten middenin de Apocalyps!

Denk aan de Occupy beweging. Je kunt er van vinden wat je wilt maar laten we kijken naar de gemeenschappelijke factor; er wordt eigenlijk gewoon geschreeuwd om de waarheid, de hele waarheid en niets dan de waarheid.

Hans van der Linde
klokkenluider: huisarts Hans van der Linde.

Alle klokkenluiders van de afgelopen jaren delen deze gemeenschappelijke behoefte om de waarheid. De meest actuele klokkenluider is de huisarts Hans van der Linde. Deze man heeft openlijk zijn vraagtekens gezet bij het nut van de jaarlijkse griepvaccinaties en de belangenverstrengeling van het RIVM, en dan met name de directeur van infectiebestrijding Roel Coetinho met de farmaceutische industrie. Meneer Coutinho lijkt van 2 walletjes te eten door aan de ene kant te pleiten dat hij ziektes bestrijdt maar aan de andere kant voor verleende diensten wordt betaald door ‘Big Pharma’, de bedrijven die winst maken op het bestaan van ziektes. Het lijkt me logisch dat daar vraagtekens bij worden gezet en je zou denken dat puur de afvraging hoe dit in elkaar steekt legaal is. Ware het niet dat Hans van der Linde door deze openlijke afvraging is aangeklaagd door de staat in de vorm van het RIVM. De huisarts werd gesommeerd zijn uitlatingen terug te nemen en toen hij dit weigerde werd er een dure en vermoeiende bodemprocedure tegen hem aangespannen.

Gelukkig wordt meneer van der Linde gesteund door vele mensen, zowel moreel als financieel, ook uit wetenschappelijke en medische hoek.

Deze hele situatie is wederom een prachtig voorbeeld van de roep om waarheid, de zogenaamde Apocalyps.

occupy
occupy: er wordt eigenlijk gewoon geschreeuwd om de waarheid

Niks om direct bang van te worden dus. Wel iets wat ons hopelijk ertoe aanzet om kritisch te durven denken en vragen te stellen bij wat algemeen geaccepteerd is.

Deze tijden van verandering en nu in het bijzonder het jaar 2012 doen een beroep op de pionier in ons. We worden uitgedaagd anders te denken, voor onszelf te denken én te handelen. Dit lijkt op het eerste gezicht misschien egoïstisch of op zijn minst individueel. Egoïstisch hoeft het zeker niet te zijn maar wel individueel.

Jezelf als een krachtig individu neer durven zetten in deze wereld is wat mij betreft waar het dit jaar veel om zal gaan. In gedachten nemend dat je dat doet vanuit je passie, dat wat jou drijft, waar jij goed in bent. Als iedereen voor zichzelf meer en meer zijn eigen passie ontdekt en daarnaar durft te handelen kunnen we samen een wereld creëren waarin ieder zich op zijn plek voelt. Het respecteren van je eigen plek en tegelijkertijd die van de ander kan magische samenwerking teweegbrengen. Juist door de individualiteit te respecteren ontstaat er ruimte voor een harmonische manier van samen werken, samen leven en samen creëren.

Er wordt in het kader van2012 in new age kringen veel gesproken over eenheid en het loslaten van de dualiteit. Maar we leven nu eenmaal in een duale wereld waar sprake is van boven en onder, links en rechts, zwart en wit. En gelukkig maar zou ik zeggen! Anders wisten we van voor niet dat we van achter leefden en zouden we links niet zien hoe het rechts ook kan of andersom.

Misschien moeten we in plaats van de dualiteit los willen laten de dualiteit overstijgen. Dan kunnen we zien dat er een middenweg is, dat er grijstinten tussen wit en zwart zijn en dat we niet in extremiteiten hoeven te vervallen. Dat kennen we nu wel.

Door het accepteren van de dualiteit in de wereld en in onszelf brengen we de extremen bij elkaar en ontstaat vanzelf eenheid.

Het einde der tijden zoals wij die kennen is wat ons te wachten staat, waar we middenin zitten. Dat er een datum rond circuleert zoals 21 december 2012 zegt naar mijn idee niet zoveel. Behalve dat er op de winterzonnewende van dit jaar sprake is van een galactische uitlijning die eens in de zoveel duizend jaar voor schijnt te komen denk ik niet dat er precies op die dag heftige dingen gaan gebeuren. Er gebeuren continu ‘heftige dingen’.

Het jaar 2012 en de datum die zoveel wordt genoemd is misschien slechts een tijdsindicatie van de grote veranderingen. Een soort middelpunt in een langgerekte periode. Een periode waarin we overgaan van het ene soort denken naar het andere. Van het denken met je hoofd naar het denken met je hart.

Dit is een tijd waarin we nog meer bewust mogen en gaan worden van onze eigen scheppingskracht. Wacht niet tot de doemscenario’s uit gaan komen en ik zou ook niet wachten totdat de beloofde hemel op aarde verschijnt.

Je kunt elk moment creëren wat je wilt van hemel tot hel. Leg je focus op wat je graag wilt zien en als je merkt dat je toch nog een kleine hel voor jezelf hebt weten te toveren, weet dan dat je elk moment iets nieuws kunt kiezen. No harm done, heaven is waiting.

Mariëlle Diemel

zondag 8-1-2012

Over Marielle:

 Go with the Flow Door Mariëlle Diemel/Merlijn

Mijn naam is Mariëlle Diemel. Ik heb een praktijk aan huis in healing, coaching & reading waarin ik mensen 1 op 1 begeleid. Ik geef workshops aan kleine groepen in Amsterdam en omgeving en ben eigenaar van ‘de Mineralenwinkel’. Ik voel & denk veel, schrijf zo nu en dan en via deze wegen weet o.a. mijn gids Merlin zich te openbaren. Boven alles doe ik graag waar ik zin in heb en probeer ik elke dag te genieten. Om mij beter te leren kennen verwijs ik je bij deze door naar mijn website www.MarielleDiemel.nl en op het welbekende smoelenboek is een deel van mijn leven openbaar te volgen

13 REACTIES

 1. Voor mij is 2012 nog niet anders of ellende geweest 🙁
  Eerst kreeg ik te horen dat ik chronisch ziek ben. Weekje later pleegt mijn ex vriend die ik nog heel graag zag en hij mij maar door omstandigheden niet meer samen konden zijn zelfmoord en gisteren kreeg ik te horen dat het bedrijf waar ik nog onder contract ben maar momenteel in tijdskrediet, failliet gaat.

  • @Eve,
   Alles gaat op de schop, lieve Eve. Dat is in jouw situatie wel heel erg pijnlijk duidelijk. Ik wens je sterkte met het verwerken van deze verliezen. Hoe moeilijk ook, blijf focussen op de dingen waar je wél dankbaar voor kunt zijn. Ondanks alle ellende zijn er nog steeds mooie dingen om je heen. Om je te helpen zou je hier elke dag een lijstje van kunnen maken; 5 dingen (hoe klein ook) noteren die je blij hebben gemaakt die dag. Je zult zien dat met dankbaarheid en positieve focus de pijn die je ervaart draagbaarder wordt.
   Succes, sterkte & liefs, Mariëlle

   • @Marielle Diemel, dankje, het is al een hele steun te weten dat hij nu bij me is. Ik kan hem zien en heel soms communiceren. Al is niet altijd alles even gemakkelijk om te horen.

    Mijn gidsen hadden me gezegd dat er veel zou veranderen en heel wat mensen bewust of onbewust zullen kiezen de aarde te verlaten maar ik had niet gedacht dat het zo snel en dicht in mijn omgeving ging zijn. Naast het verlies is voor mij het pijnlijkste om weten dat die persoon zo ongelukkig was en zo veel pijn gehad heeft en enkel dit als uitweg zag.

    Die ziekte kan ik best wel naast me neerleggen nu, in het begin was het toch wel even schrikken als alles zo bevestigd word wat je ergens wel al wist of zag aankomen. Je eigen lichaam zien ziek worden is best wel eng soms. Ik weet dat ik hier ben met een taak en eens die er op zit ik terug ga al ben ik niet oud ofzo, daar heb ik al sinds mijn kindertijd vrede met. Het is enkel echt naar dat alles zo snel op elkaar volgt.

 2. te snel geenterd 😉
  Ik was dus aan het zeggen dat ik nu al voel dat alles veel sneller gaat en dat ik razend benieuwd ben naar wat komen gaat!

  Nog eens heel erg bedankt voor je berichtje!! Hele dikke knuffel,
  Nele

  • @nele,
   Dank je wel, ook voor de knuffel; heerlijk 🙂
   Het enthousiasme over wat komen gaat en wat al ís, is wat onze energie hoog houdt. Afstemmen op de hartslag van Moeder Aarde, oftewel je begeven in de energie die je omringt, is een fijne manier om de collectieve energie te kunnen dragen en erop mee te varen in je eigen licht idd.
   Fijne dag, liefs Mariëlle

 3. Dank je Mariëlle voor dit positieve artikel! Zo denk ik er ook over, hoewel het me echt een inspanning kost om mijn angsten te negeren. Het lijkt wel of deze er automatisch zijn. 😉

  Liefs,
  Nele

  • @nele,
   Lieve Nele,
   Ooit schreef ik over angst het onderstaande, misschien heb je er iets aan. In de tussentijd; no worries, zo te voelen sta je behoorlijk stevig in je (eigen)liefde en kun je de restjes angst steeds weer loslaten. Denk niet in inspanning maar in ontspanning als het gaat om je angsten 🙂 Liefs, Mariëlle

   ”Leven in liefde

   Waarom is dat soms zo moeilijk? Waar zijn we bang voor?

   Want angst moet wel de reden zijn waarom leven in liefde soms zo moeilijk lijkt. Waar angst heerst, heeft liefde weinig plaats. Angst beperkt. Je gedachten, je gevoel, je wereld(beeld), je ziel.

   Als ik bang ben voel ik me klein. Te klein om de wereld volledig aan te kunnen. Terwijl de wereld in mijn hand past als ik mij geliefd voel en zelf liefheb. Liefde voor wie IK BEN, de mensen in mijn leven en daarbuiten, liefde voor het leven zelf.

   Dan past de wereld in mijn hand, kan ik er naar kijken met verbazing en verwondering.

   Ik zie dan zó duidelijk de connectie tussen mijzelf en die wereld, tussen alle ‘dingen’ en mensen onderling. De redenen achter toeval, het licht om de hoek van het donker.

   Niet dat de paden dan zijn uitgestippeld of alle gebeurtenissen vastliggen. Nee. Ik zie de verbondenheid van alles met alles. Waardoor er zó veel paden zijn om in te slaan en gebeurtenissen te ‘laten gebeuren’. Oneindig veel mogelijkheden. Voor mij, voor iedereen.

   Is dat het wat mij bang maakt? Dat het leven groter is dan ik dacht? Dat mijn mogelijkheden verder reiken dan ik durf te dromen? Dat iedereen alles kan zijn wat hij of zij wil? Dat de wereld in onze hand past?

   Misschien is dat inderdaad waar we bang voor zijn, voor ons eigen potentieel. Dat we groter zijn dan het leven zelf. Dat wij Liefde zíjn en angst eigenlijk niet bestaat…”

   • @Marielle Diemel, Ik lees midden i.d. nacht dit stukje wat je hier schrijft en probeer hiermee “handen en voeten” te geven a.d. gevoelens, die op dit moment door me heen gaan en waardoor ik niet kan slapen.

    Mijn 16jarige Indigozoon, heeft net in het uitgaansleven weer frustrerende “dingen” meegemaakt. Vooral ook doordat ze door undercover politie zo onheus en agressief bejegend zijn, en omdat het politie is, je er niks tegen kunt doen, wat heel onrechtvaardig is. Ik heb een hele tijd met hem zitten praten hierover en begrijp hem helemaal…..weet ook dat hij de waarheid spreekt tegen me.

    En daarna is hij bij het naar huis gaan ook nog bedreigd en geslagen…..hij ziet het helemaal niet meer zitten deze wereld…..en wil weg uit onze woonplaats, wat natuurlijk niet de oplossing is.
    Hij is ook niet helemaal goed geaard, mij is wel aangegeven dat hij met 1 been hier staat en met 1 been aan gene zijde. Mij was toen hij klein was al duidelijk, dat hij zich niet veilig voelde hier. En daardoor overkomen hem w.sch. ook “dingen” , omdat die anderen onbewust dat aanvoelen….en hij misschien daardoor ook onbewust dit soort situaties aantrekt, die negatieve energieen.

    Ik probeer hem als moeder op energetisch niveau te beschermen, zou graag willen dat hij dat zelf zou kunnen.
    Heb van een Klassiek Homeopathe begrepen dat het middel Staphisagria, een goed middel is om te nemen als ergens naar toe gaat, zodat hij die frustratie energieen v. anderen niet meer aantrekt, omdat daardoor zijn energie verandert. Dat is 1 ding dat ik komende week ga regelen, daar weer mee te starten, maar verder zou ik er ook zo graag mee om willen kunnen gaan, zoals jij hierboven beschrijft over de angst enzo + dat ik hem daar ook inzicht in kan geven, om hem vaardigheden mee te geven als hij i.d. buitenwereld is, deze negatieve energieen te zuiveren of weg te sturen of……….

    Sorrie, voor mijn lange reactie. Ik ben zelf iemand, die voornamelijk vanuit haar hart en intuitie leeft, o.a. hoogsensitief (net als mijn zoon). En ik wil hem zo graag positief ondersteunen op een spirituele manier, maar weet niet goed
    hoe in dit soort situaties……Er overkomen hem dingen……ik heb het weleens zien gebeuren, dat je niet begrijpt, hoe dat kan…….en de reden is hoogstw.sch. het niet volledig op aarde zijn, wat niet goed is.

    Misschein heb jij nog tips, je geeft hierboven zulke mooie dingen aan. Ik heb vooral concrete voorbeelden nodig, vanwege mijn dyslexie, wil het heel graag o.d. juiste manier toepassen. En hem leren het toe te passen……zodat hij in situaties zelf iets kan doen…….

    Wil heel graag horen of jij Marielle misschien licht in deze situatie kunt laten schijnen en inzicht kunt geven, hoe met deze situaties spiritueel om te gaan.

    Hartegroet, Lelie Anne.

    • Lieve Lelie Anne,

     Sorry dat ik even reageer. Ik weet dat je een vraag aan Marielle stuurt. 🙂 Maar heb het gevoel dat ik ook even iets wil delen.

     Staat je zoon open voor de dingen die hier vertelt worden? Want als hij zich bewust wordt van het feit dat zijn manier van denken zijn leefwereld beïnvloed dan kan hij beetje bij beetje de dingen positief beïnvloeden. Hij zou bvb elke keer wanneer hij er aan denkt tegen zichzelf kunnen zeggen:”Ik ben beschermd”. Je kan dat zelf ook doen, zoveel mogelijk denken: mijn zoon is geliefd bij de politie en beschermd. (bij mij werkt het het best op een vroege morgen, wanneer ik bvb wakker in mijn bed lig, omdat dan de energieën rondom mij beter waar te nemen zijn) Je kan naast homeopathie ook andere dingen gebruiken, zoals bachbloesems, edelsteden, en reiki of een andere energiehealing. Wat ik voor mezelf in het begin ook deed, voor ik zelf bewust met energie kon werken is bidden. Het onze vader of een ander gebed, waar je je goed bij voelt. En echt blijven herhalen, tot je de energie rondom jou voelt veranderen en minder zwaar wordt. Je kan ook Saint Germain en de violette vlam aanroepen om te vragen om de energie rondom jouw zoon te transformeren van zwaar naar licht en positief, of aartsengel michael, als je het gevoel hebt dat entiteiten mee een rol zouden kunnen spelen. Ik gebruik vaak beide voor heel mijn gezin, voor wij gaan slapen of voor de dag begint. Dan vraag ik eerst aan aartsengel Michael om het huis en de aura’s van iedereen vrij te maken, van mogelijke entiteiten of andere negatieve energieën die er niet thuishoren. Om indien ze er zijn entiteiten te begeleiden naar het licht. Nadat dat gedaan is, vraag ik aan Saint Germain om met de violette vlam alle energieën die in disbalans zijn om te vormen naar licht, te transformeren naar positiviteit. Het is dan grappig om te horen hoe mijn kidnjes daar soms op reageren. Twee slapen er nog bij mij op de kamer en je kan ze dan soms in hun slaap echt een zucht van verlichting horen laten. 🙂

     Ik heb nu wat dingen gezegd die hier voor mij werken. Het is aan jou om te voelen, wat voor de situatie bij jou thuis zou kunnen werken. 🙂 Hoop dat je zoon zich snel beter voelt. Tienerjaren zijn geen gemakkelijke jaren voor een hooggevoelig iemand! Heel veel liefs,
     Nele

     • @nele,

      Lieve Nele,

      Bedankt voor je lieve meelevende hartverwarmende reactie. Ben blij met iedere reactie, die me verder kan helpen en zowiezo voelt het ondersteunend als gelijkgestemde mensen meeleven en meedenken.

      Ben blij met je tips en adviezen. Heb ze opgeschreven, zodat ik ze makkelijker even kan terugkijken.
      Heb mijn zoon al verteld, dat hij kan denken: “Ik ben beschermd.” en dat dat hem zal helpen. Dit is een mooie korte tekst en krachtig voelt het.
      Ik heb zelf een spreuk, die ik jaren geleden las en nog steeds geregeld toepas:
      Harmonie, Vrede, Liefde en Vreugde omringen mij en zijn in mij
      Ik ben veilig en beschermd. (Deze herhaal ik dan 3x ( voor de engelen).

      (En daar kun je dan iedere naam invullen bij “mij”.)
      Voelt ook erg goed, maar voor mijn zoon zelf is dat veel te lang. Dus daar is die tip van jou “Ik ben beschermd.” weer super voor.
      Ben benieuwd of hij het gaat doen.

      “Mijn zoon is geliefd bij de politie en beschermd.” Ga ik zekers ook toepassen, ben heel benieuwd naar het resultaat!!!
      De Bach Rescue Remedy, gebruik ik in vele situaties en omstandigheden en heb daar al veel fantasties mee mogen beleven, zelfs bij mijn vader die op sterven lag……..wonderbaarlijk…….
      Ik doe eigenlijk alles wat ik aan mogelijkheden in “huis” heb, intuitief komt er dan ook vanalles naar boven……, maar in dit soort situaties als afgelopen zaterdagnacht…..rijzen mij de haren ten berge, v.d. grove onrechtvaardigheden, die daar gebeuren + waar mijn kind de dupe van wordt.
      En dan mis ik toch nog “dingen” en daar ben ik naar op zoek, zodat ik adequaat op situaties in kan springen + daarna ook nog om bep. dingen te voorkomen (als dat mogelijk is) + nare zwarte energieen en (traumatiserende) ervaringen te transformeren en helen naar het licht.

      We hebben al heel wat meegemaakt, ongelofelijk. En dat schijnt dus ook te komen, omdat mijn zoon zo’n mooie energie heeft (is mij verteld) en omdat hij, niet volledig hier op aarde is + daardoor ook geen grenzen aan kan geven + dat wordt door anderen onbewust aangevoeld + daardoor overkomen hem dingen die………pfffffff.
      Ook daar ben ik mee bezig, start v.d. week bijv. met Antroposofische Fysio, die gaat diep i.d. energieen v.d. persoon, ook heel fijn en bijzonder, vind ik.

      En door zijn Hooggevoeligheid neemt hij ook veel entiteiten op, we zijn 5 januari nog bij een Klassiek Homeopaath geweest, hele fijne man, die nog veel meer gaven heeft en die dan ook die entiteiten weghaalt + naar het licht stuurt, hij heeft er vaak meer dan 20 !!

      Is er geen methode met Reikie om entiteiten weg te sturen, met Chokurei ofzo…….Begreep dat er met Reikie ook een methode is om je huis te reinigen, degene die mij dat zou leren, is helaas voor die tijd overleden.

      Mijn zoon heet Mike en dat is afgeleid van Michael. Had hem ook aangegeven dat Aartsengel Michael hem kan helpen, door hem aan te roepen.
      Ik vertel hem eerst deze dingen, dan kan hij het eerst laten bezinken + dan hopelijk toe gaan passen.(hij is tenslotte puber….eigenwijs enzo).

      Het Violette Vuur ik ken het wel, doe er ook wel dingen mee, maar zal w.sch. nog niet alles weten wat ermee kan, en mijn dyslexie, maakt het me wat lastig om sommige dingen te lezen + op te nemen.

      Wat prachtig eigenlijk dat er nog andere dingen zijn om te helpen in situaties, dan het reguliere. Dat andere past ook zoveel beter bij mij.

      Verder mediteer ik sinds kort ook op Bruno Groning, die een soort prullebak aanbied waarin je negatieve “dingen” kunt gooien, die hij dan van je overneemt. Hij zegt: Er zijn op aarde 2 bronnen, een kwade en een goede. De goede komt van God, het Goddelijke.
      Wat uit de kwade bron komt en je tot last is mag je aan hem (Bruno) geven (i.d. imaginaire prullebak). Is ook een heel mooi beeld om mee te werken.

      St. Germain, ga kijken of ik me daar nog verder in kan verdiepen.
      Ga niet teveel tegelijk doen, er moet dan een mooi handzaam toepasbaar “pakketje” overblijven, wat voor mij werkt in het moment.
      Daar kan natuurlijk ook in gevarieerd worden.
      Mijn persoonlijke “E.H.B.O.doos” vanuit het Spirituele, samengesteld met tips en adviezen enz.

      Heb inmiddels ook de mobiel v. Marielle ingesproken, zoals zij heel lief aanbood.

      Nogmaals, heel erg en hartelijk bedankt en heel veel liefs,

      Lelie Anne.

   • Dag Marielle,

    Heel erg bedankt voor jouw reactie!! Dat doet me goed om even de bevestiging te krijgen dat ik op goede weg ben. Ik ben er dan ook al een hele tijd heel erg bewust aan aan het werken. Vooral bewust worden van je eigen valkuilen begint zijn vruchten af te werpen. 🙂

    Wat je tekst over angst betreft het zet me zeker aan het nadenken, maar naar mijn gevoel heb ik het vooral heel moeilijk met de energie van anderen rondom mij, soms denk ik zelf dat het meer is dan de energie rechtstraaks rondom mij, maar dat het de algemene energie op dat moment op aarde is waar ik hinder van ondervind. Ik probeer me nu wanneer dat gevoel weer de kop opsteekt heel bewust duidelijk hiervan te maken, en te focussen op het gevoel dat ik beschermd ben en dat het veilig is om mijn ‘licht te laten schijnen’. Dit is ook de boodschap van een engelkaart die ik al een hele tijd trok. Maar ik voel nu al d

 4. Maya wat niet meer dan illusie betekent eindigt.
  De adam en eva archetypes verdwijnen, dit zijn relaties die op ongelijkwaadigheid zijn gebaseerd. Ze behoren tot het 3D tijdperk. Gelijkwaardig partnerschap is waar we naar toe gaan, onafhankelijkheid , creativiteit en originaliteit.
  Mexico en de Mayacultuur verdwijnen, zij behoorden bij het oude karma (in de Vedische teksten beschreven als de slangstaart)opofferingen brengen om naar het licht te gaan.
  Dat behoort tot de oude tijd. Het tegenovergestelde punt op aarde van deze Mayacultuur is de Ganges rivier in India. Deze staat bekend om het schoonwassen van karma.(dan kunnen we beginnen aan iets nieuws).Een nieuw tijd waar we het licht in ons zelf kunnen vinden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
vul je naam in