nieuwetijdskindmagazine
nieuwetijdskindmagazine
nieuwetijdskindmagazine
Advertorial

Een reis begint met het zetten van de eerste stap, onderzoeken, invoelen en afstemmen. Wie ben ik en wat heb ik hier te doen? Hoe kom ik in verbinding met mijn hart? Deze vragen hebben mij lang beziggehouden en krijg ik ook vaak van anderen, reizigers op zoek naar verbinding. De liefde in mij die het licht mag zien, de liefde in jou die je de weg wijst.

De afgelopen jaren werkte ik naast de Tarot met de Nine Star Ki, die op grond van je geboortedatum zeer treffend je blauwdruk openbaart. Aan de hand van de vijf elementen, vuur, aarde, metaal, water en hout, komt je energetische profiel loepzuiver in beeld.

Bij mijn eerste kennismaking met Nine Star Ki werd mij in één klap duidelijk wie ik ben, en hoe en van waaruit ik handel. Daarnaast begrijp ik nu hoe relaties werken. Hierdoor kan ik reacties van anderen plaatsen en daarmee omgaan. Eindelijk kan ik helemaal vanuit mijn eigen kracht leven.

nieuwetijdskindmagazine
nieuwetijdskindmagazine
nieuwetijdskindmagazine

Zodra ik daaraan trouw was, omdat dat mijn weg is, gingen nieuwe deuren voor mij open en werd ik benaderd mijn kennis en expertise in te zetten bij grote ondernemingen en managementteams. Ik ontdekte de verbanden tussen de oude wijsheden Tarot en Nine Star Ki en gebruik die inzichten nu volop in mijn werk.

Om succesvol te zijn in je leven heb je alle elementen nodig. Als logisch vervolg richtte ik met Janske van Eersel (psycholoog/onderzoekster) en Kirsten Boersma (online marketeer) de coöperatie Universeel Ondernemen op. Inmiddels hebben we het team verder uitgebouwd. Cocreatie is hét uitgangspunt van Universeel Ondernemen. Alleen werken past voor mij niet meer in deze tijd. Iedereen heeft zijn eigen talenten en kan bij co creatie puur doen waar hij goed in is. Met de Nine Star KI krijg je zicht op andere talenten en samen sta je zoveel sterker en kun je dan je energie optimaal benutten en verlies je die niet aan zaken waarin je kracht niet ligt.

Een tijd lang was ik aan het puzzelen, een nieuwe weg vraagt stil staan, luisteren naar de stem die zachtjes in je fluistert, luisteren naar je emotionele feedbacksysteem. Het is het niet altijd gemakkelijk de juiste vorm te vinden, En dan kan er zomaar een wake-upcall zijn. Nadat ik onlangs een flinke val had gemaakt, dubbelzag en even weinig kon, ging ik nadenken over wat als… Overduidelijk kwam toen de Nine Star Ki boven….

Ik zag en voelde de mogelijkheden en kansen. Wist dat dit mijn weg is. Dit jaar ontmoette ik Mieke Gruijters, energetsich coach samen willen wij je graag kennis laten maken met de Nine Star Ki. In deze online kennismakingstraining leren wij je in zeven dagen de basis van de elementen en krijg je inzicht in je blauwdruk. De online training start 1-11. Kom achter jouw blauwdruk voor maar 11 euro!

vitaal water
vitaal water
vitaal water

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Laat een reactie achter
vul je naam in