teken menselijke engel
teken menselijke engel
teken menselijke engel

De eerste keer dat ik het teken van de Menselijke Engel zag werd het onder mijn aandacht gebracht door een goede vriendin Lorena Solinger, een krachtig genezer en ook lid van de raad van beheer van Lightworker. Begin 2001 was ze een “Godinnen” workshop aan het voorbereiden en had een telefoongesprek met een van de deelnemers. Tijdens dit gesprek begon ze gedachteloos dit symbool op het kleed te tekenen. Nadat ze de telefoon had neergelegd werd ze door spirit geleid om naar haar bibliotheek boven te gaan waar ze naar een boek van Dianne Stein werd gebracht. Lorena ontdekte dat het symbool in dat boek vermeld stond zonder een verklaring alleen met het woord Len-So-My en dat het een non-reiki symbool was. Er verder niet over nadenkend ging zij door met haar werkzaamheden voor het seminar.

Aan het slot van dat seminar voelde ze dat ze een ceremonie moest houden met het symbool dat ze op het tapijt had gezien. Dat was de eerste keer dat ze mensen begon in te stellen op dit symbool. Tijdens die eerste keer hoorde ze spirit heel duidelijk de woorden zeggen “Welkom bij de familie van Menselijke Engelen” Enige tijd daarvoor had Lorena een Michaël-kristal gekregen dat ze altijd bij zich droeg. Toen de ceremonie was afgelopen merkte ze dat haar Michaël-kristal in meerdere stukken was gebroken die ze prompt aan de deelnemers gaf bij hun vertrek.

Het was begonnen.

Het was toen dat Lorena me heel opgewonden belde over haar ontdekking en me een tekening gaf van het symbool uit het boek. Ik voelde me er direct toe aangetrokken en de Groep vertelde me dat het in feite het teken van de Menselijke Engel was en dat we daarmee zouden gaan werken als de tijd er rijp voor was. Op dat moment waarschuwden ze me het niet te opvallend op de website te zetten. Zij zeiden dat het teken op dat moment in de menselijke evolutie alleen gegeven kon worden aan degene die er om vroeg. Zij zeiden dat de tijd spoedig zou aanbreken waarop we het beschikbaar zouden kunnen maken voor iedereen maar er op dat moment niets mee te doen. Vanaf dat moment zag ik het teken voortdurend, overal waar ik keek. Daardoor werd ik me bewust dat dit deel uitmaakte van mijn afstemming die de Groep zorgvuldig aan het arrangeren was. Nogmaals verwezen ze ernaar als het teken van de Menselijke Engel.

In oktober 2001 presenteerden wij een channeling van de Groep in Veldhoven. Voor een publiek van 850 lichtwerkers vertelden ze het verhaal van de Cirkel en het Licht, wat de evolutie van het teken van de Menselijke Engel beschrijft. In verhaalvorm illustreert dit de evolutie van “al wat is”. In het eerste boek van de Groep “Her-inneren ~ Een Handboek voor Menselijke Evolutie” gaf de Groep de illustratie van de cirkel en het oneindigheidsteken om vanuit een hoger perspectief uit te leggen waarom wij hier op Aarde zijn. De Groep zegt dat nu we de vijfde dimensie zijn ingegaan, het tweede, verticale oneindigheidsteken aan ons is toegevoegd, wat ons het teken van de Menselijke Engel geeft.

Nieuwetijdskind Magazine Instagram
Nieuwetijdskind Magazine Instagram
Nieuwetijdskind Magazine Instagram

Na het verhaal van de Cirkel en het Licht, hebben zij dit het teken van de Menselijke Engel genoemd. In het “Wings” seminar dat we presenteren gebruiken we dit symbool. Aan het einde van de “angel walk” vraag ik aan iedereen of zij bereid zijn een Menselijke Engel te zijn. Als ze die vraag met “ja” beantwoorden, stel ik hun de drie vragen en gebruik dan een kristal om het teken van de Menselijke Engel over hun energieveld te schetsen.

Dit symbool is nu op veel plaatsen op deze site te zien. Het teken zelf dat nu openlijk ten toon wordt gespreid, en het bestaan van deze site zijn het bewijs dat de evolutie van de mensheid in een ontzettend hoog tempo vooruit gaat. Daarop zegt de Groep eenvoudig:

“Welkom Thuis”

Aangeboden in de spirit van het Licht. Steve Rother

Copyright Aantekening:
Copyright 2003 Steve Rother. Deze informatie mag in zijn geheel of gedeeltelijk verspreid worden op voorwaarden dat er geen kosten berekend worden en dat deze tekst er aan toegevoegd is. Wanneer er een bewerkte of een gedeeltelijke versie gebruikt wordt, vermeld dan duidelijk dat dit een bewerkte of gedeeltelijke versie is en wijs de lezer erop dat de originele versie staat op http://www.lightworker.com/. Meer informatie over Steve Rother en de Groep kan gevonden worden op de websites: http://www.lightworker.com/ en http://www.lichtwerker.com/ of via Lightworker ++ 1 702 871 3317.

Engelenboodschap
Engelenboodschap
Engelenboodschap

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in