DELEN
De energieën van september verbinding

December 2011  door Nancy Leilah Ward
Wees snel, leer om je snel aan te passen. Het stroomt overal rond ons. Het ene moment voel je inspiratie, creatieve stroom, het volgende moment is het weg, en we zijn als een pendel die van verveling naar drukte zwiert. En in het midden daarvan… de prettige opwinding van Kerst en Nieuw. Ik ben bezig geweest om me een weg te tekenen en te schilderen doorheen de openingen en de plotse gebeurtenissen. November ging helemaal over openingen en naar hogere frequenties overgaan dan we ooit gekend hebben. Nu ik terug kijk zie ik een enorme bundel stralende energie die door de energievelden recht op ons af kwam/komt. Dit roept ons op om onze waarheid te zijn. En zoveel is aan het wegvallen.

 verbinding

Integratie

We gaan niet langer door een overgang. We bevinden ons in een integratieperiode. Samenkomen. Eenheid. (ik werk aan een nieuwe website – kijk uit naar Integral Soul in 2012)
Een steile afgrond

Ook hoorde ik in november altijd maar het woord: ‘steile afgrond’. Een afgrond van verandering. Het is tijd om de sprong te wagen naar geloven, en het luisteren naar de waarheid van onze Ziel. In de afgrond stappen is als in het konijnenhol vallen. Alle vertrouwde momenten en dingen uit het verleden zijn in de muren van het konijnenhol ingebed. Af en toe probeer je om naar iets vertrouwds te graaien maar je gaat te snel. Al snel laat je het los, je moet loslaten, er is geen andere mogelijkheid.

Loslaten en aanvaarden dat deze reis is wat ze is. Zo kan je beter navigeren. In de stilte horen we onze intuïtie. In de stilte horen we onze waarheid. Het is een fijne balans tussen chaos en innerlijke stilte.

Een eerder ernstige boodschap kwam op een nacht door, en die deel ik hier met jullie. Het was een luide mannelijke stem. Ik zag een man met een witte baard en trotse ogen. Een soort kruising van Uncle Sam en God (zoals in de Sixtijnse kapel). Oh, en nog wat van de Kerstman ook.

 

Hier is de boodschap:
Leef in Liefde

Jullie staan aan een afgrond. De evolutie van het bewustzijn is bezig. Jullie die dit lezen zijn een kleine cel in het organisme van de Mensheid. Jullie zijn Licht. Liefde opent je naar het uitstralen van nog meer Licht. Ga voort en vermenigvuldig dit Licht met anderen. Voeg innerlijke en uiterlijke straling samen en verlicht de het menselijk bewustzijn. Dit is jullie missie. Leef in Liefde.

Hoe lang laat je je nog afleiden door het schouwtoneel van de wereld dat het bewustzijn van de Mensheid bedekt heeft? Overtuigingen en illusies creëren die je wegtrekken van de Lichtbundel op wegen die leiden naar afscheiding, eenzaamheid, angst en wanhoop. Nu is het moment om recht te staan om naar je Innerlijke waarheid te luisteren. JULLIE KUNNEN NIET LANGER DE SLAAP DER DODEN SLAPEN;

Het verlangen dat je binnenin voelt roept je om dieper in de zee van bewustzijn te duiken. Luister naar je hart.

Wees aandachtig. Je Ziel roept je. Kom samen. Je kan niet langer meer wachten tot er iets gebeurt.

Nu is de tijd om te Leven in Liefde.

verbonden
Creatieve Stroom

In de eerste dagen van december zat ik heel hoog, erg geïnspireerd, vol inzichten en creatieve visioenen die verder stroomden in schilderijen en schrijven. En dan plots keerde het. En sinds maandag voelde de energie soms heel dik aan en het was moeilijk – indien al niet onmogelijk- om creativiteit in beweging te zetten. Nu we het over stroming hebben. Ik leerde om wanneer het zo aanvoelt, dringende klussen te beginnen doen in plaats van de rivier te proberen te duwen (zoals de familiefoto’s te digitaliseren).

De Mens

Ik heb veel nagedacht over het Lichaam van de Mens. De Mensheid als één organisch geheel. Het menselijke wezen. En ik vraag me af – kan ik echt zien en voelen dat iedereen met wie ik praat, iedereen met wie ik in contact kom – een deel is van mij? Kan ik in hun ogen kijken en mezelf zien? Ik probeer het. En hier is waarom ik dat doe:

Op 30 november droomde ik dat ik in een levend organisme zat. Ik zie roze en lichtbruin. Het lijkt op vlees, in zichzelf plooiend en het beweegt en ik zie dat wat beweegt in feite witte ringen van licht en kleine zwarte lijnen zijn en ze bewegen rond de vleesachtige muren. En als ik dan wat dichter kom, word ik in de lichtcirkels getrokken en zie ik dat elke cirkel een persoon is. Ik zie hun gezichten en ik voel hun energie. Het is verbazingwekkend. En toch is er een gevoel van afscheiding en willen we allemaal terug in aflijning komen. We willen geïntegreerd zijn- verbonden. Het is slechts een kwestie van heel lichtjes te verschuiven – ik ben zelfs niet echt zeker van verschuiven- het is moeilijk om met woorden te zeggen. En het is alsof we willen verbinding maken met een groep wezens. Ik kan ze zien in het membraan boven me en het is alsof ze proberen naar mij te reiken om opnieuw contact te maken en op een bepaald punt gebeurt er iets en we doen het. We maken de verbinding en er is zoveel vreugde. We zijn herenigd! En het voelt als kinderen – er is die kinderlijke onschuld – en toch niet immatuur. En het gevoel is dat in die hereniging, een gezond, vibrerend, bekrachtigd, bewust wezen is geboren…er is een gevoel van thuiskomen. Hereniging; integratie.

Toen ik wakker werd hoorde ik de woorden: ‘Het is een succes! Opnieuw één! ‘ En ik wist dat hetgeen gebeurde was dat we allemaal weer verbinding maakten met mekaar. We maakten een verbinding, we verbonden ons met het Innerlijke Net.

 

Door Nancy Leilah Ward

http://soultransitions.com/

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
vul je naam in