Het verschil tussen liefde en onvoorwaardelijke liefde is tijd

Vanuit mijn perspectief gezien betekent wijsheid niet per se dat je veel weet maar vooral dat je geleerd hebt de ervaringen en levenslessen die je onderweg, al dan niet in vele levens, hebt opgedaan in je huidige leven te integreren. En ook al is het wijs om je hoofd goed te gebruiken, universeel vrij beschikbare wijsheid vind je uitsluitend via je hart, in een driehoeksverhouding met vrije Wil en vrije Liefde. Integratie gaat grotendeels stilletjes op de achtergrond langs je heen omdat je je 3D mind aan het trainen bent met het universele bewustzijn van je hart totdat je niet meer na hoeft te denken over wat je hebt geleerd… Zoiets als leren fietsen of vrijen, maar dan met kosmisch bewustzijn. Je past het geleerde na een tijdje onbewust toe.

En waar “leren“ staat mag je trouwens ook gerust “herinneren” lezen. Want het is niet alsof je het niet al in je had. Je bent dus ook niet zo zeer wijs. Als je iets hebt geïntegreerd heb je de universele wijsheid ervan opgedaan en belichaam je die.

Je bent overigens niet goed wijs als je denkt dat jij het wel even weet, dat kan iedere kleuter je vertellen.

Nieuwetijdskind Magazine Instagram
Nieuwetijdskind Magazine Instagram
Nieuwetijdskind Magazine Instagram

Wij volwassenen vergeten namelijk meestal al snel na onze jongste jaren het verschil tussen liefde en onvoorwaardelijke liefde en dat is Tijd.

In zijn meest eenvoudige vorm zou je kunnen zeggen dat aardse ervaringen en levenslessen (3D) Tijd (4D) nodig hebben om het wereldlijke te overstijgen om te komen tot het allesomvattende perspectief van onvoorwaardelijke liefde (5D e.v.)

Je bent overigens niet goed wijs als je denkt in dagen, uren en minuten, dat kan ieder kind je vertellen.

Wij volwassen vergeten namelijk na onze jongste jaren meestal al snel het verschil tussen aardse tijd en universele tijd en dat is onvoorwaardelijke liefde.

Vandaar die ervaringen en die levenslessen.

Tijd geeft je de mogelijkheid om van perspectief te veranderen.

Met Tijd transformeer je liefde. Als je daarvoor kiest zelfs tot onvoorwaardelijke.

Daar mag je net zo lang over doen als je zelf wilt.

Het mag ook nu.

Dat wist je al voor je kon lopen.

Engelenboodschap
Engelenboodschap
Engelenboodschap

3 REACTIES

  1. Gordon, wat ben blij dat ik jou, nieuwetijdskindmagazine, heb gevonden. Elke keer dat ik het magazine in mijn mailbox ontvang zijn er thema’s die zo een betrekking heeft op mijn NLP opleiding en mijn ervaringen die ik op doe, zowel buiten als binnen mijzelf!. Ik vind het zalig om herkenning en leer/werk punten te vinden in de verhalen die je deelt. Ik word er steeds wijzer en bewuster van hoe mijn denk patronen zijn en hoe ik mijn oude/pijn patronen aan het ombuigen/veranderen ben, waarin ik al zeker ver ben. Door te lezen en voelen krijg ik steeds nieuwe inzichten die ik eerder niet zag en dat maakt dat ik jou zo danbaar bent (ook mijzelf ) over het delen van jou wijsheid. Ik herken heel veel NLP manieren.

    • Wat fijn dat je veel herkent. En wat NLP betreft, die link had ik zelf niet gelegd en ik heb me er ook nooit in verdiept. Ben meer autodidact dan iets anders 🙂 Ik vind het heel fijn als mijn schrijfsels mensen raken en inspireren, dus dankjewel voor je reactie!

      Warme groet,

      Gordon

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in