De tijd dat je ontdekt hebt dat jij (en/of je kind) hooggevoelig, spiritueel of bijzonder begaafd bent, kan je je vast nog goed herinneren. Een wereld die je nog niet kende ging voor je open. Misschien voelde het als thuiskomen, misschien vind je het nog lastig om je hier aan over te geven. Begrijpelijk, neem je tijd hierin.

En dan, dan ben je op zoek naar antwoorden en hebt veel waarom – vragen. Je leest boeken, blogs en struint het internet af voor meer informatie. Want iets in je verteld je dat dit de weg was waarnaar je zo lang al zocht. Het innerlijk-wakker-worden-proces is gestart en deuren die openen waar anderen dicht gaan.

Je bent niet alleen

Al die tijd loop je, als ouder, tegen bepaalde dingen aan. Je moet je verantwoorden over de manier waarop je je kind groot brengt. Je bent te zacht, niet streng genoeg, je accepteert te veel enzovoort. Je kind dwingt om dingen te doen waar je allebei niet achter staat, maar toch doet. Je voelt in je binnenste dat er iets is, maar de vinger kan je er niet opleggen. Door de maatschappelijke druk heb je wellicht keuzes gemaakt die je eigenlijk anders had willen doen.

Het is heel herkenbaar en een kleine troost, je bent niet de enige. Veel ouders/verzorgers worstelen hiermee. Hoe ga je nu om met een kind dat extreem gevoelig is, anders reageert dan maatschappelijk gewenst is of dingen ziet die een ander niet ziet. Ik stel voor dat je die zware deken nu van je af gooit en vanaf vandaag op je eigen intuïtie gaat vertrouwen. Je leest dit artikel niet voor niks!

Nieuwetijdskind Magazine Instagram
Nieuwetijdskind Magazine Instagram
Nieuwetijdskind Magazine Instagram

Aartsengelen en edelstenen

Tijdens mijn eigen zoektocht ontdekte ik het bestaan van aartsengelen en de werking van edelstenen. Aartsengelen zijn krachtige engelen met ieder hun eigen specialisatie. Deze engelen staan het dichtste bij God, waardoor hun kracht bijzonder zuiver is. Deze engelen kennen geen tijd en ruimte en kunnen dus bij iedereen tegelijk zijn. Het is hun energie die bij je is, engelen hebben geen lichaam zoals jij en ik.

Edelstenen zijn een natuurproduct en van oudsher worden deze al gebruikt vanwege hun bijzondere werking. Na meer hier over gelezen te hebben, ben ik gaan uitproberen wat het kan doen. En de resultaten deden me verbazen.  Door de combinatie tussen aartsengelen en edelstenen te maken, ontstaat er een mooie, zuivere energie.

Hoe werkt het?

Er zijn verschillende edelstenen die bij een aartsengel kunnen passen, qua kleur of qua werking.

Hieronder een aantal aartsengelen en de edelstenen die bij hen passen:

Aartsengel Michaël – Lapis Lazulli

Aartsengel Rafaël – Smaragd of Malachiet

Aartsengel Metatron – Watermeloen Toermalijn

Aartsengel Ariël – Rozekwarts

Aartsengel Gabriël – Citrien

Voor beelddenkende nieuwetijdskinderen is het fijn om de bijpassende edelsteen te kunnen zien en vast te kunnen houden. De link tussen de aartsengel en edelsteen wordt dan snel gelegd. Op basis van gevoel en intentie kan dit niet mis gaan.

Aartsengel Michaël en Lapis Lazulli

Aartsengel Michaël is de engel van kracht en moed, in combinatie met de lapis lazulli versterken beide elkaar. Leg je kind uit wat aartsengel Michaël kan doen en waar de edelsteen voor staat. Je kind kan een hanger met de edelsteen dragen of de edelsteen in zijn of haar broekzak mee nemen. Elke keer wanneer het moed en kracht  kan gebruiken, hoeft het enkel nog maar de steen vast te houden en zich bewust te worden dat Michaël in de buurt is en hem steunt. Op deze manier durft het wellicht net een stapje meer te zetten of dat te doen waar het normaal van weg loopt. Zo kan elke aartsengel op zijn eigen manier steun geven met als ondersteuning de edelsteen.

De edelstenen en aartsengelen kunnen jou als ouder/verzorger ondersteunen in de begeleiding van je kind. Aartsengelen geven hun kracht en de edelsteen haar eigen werking, deze combinatie geeft prachtige resultaten bij nieuwetijdskinderen. Het is een houvast en een steuntje in de rug dat net nodig kan zijn om te leren gaan met lastige situaties, gevoelens of prikkels.

Engelenboodschap
Engelenboodschap
Engelenboodschap

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in