sterrenkind gedicht

De Verschuiving naar de Nieuwe Werkelijkheid heeft reeds vele jaren aan snelheid gewonnen. We zijn een fase van De Verschuiving binnengegaan die nu snelle transformatie naar onze wereld brengt.

In de fysica komt de transformatie vanuit chaos naar boven. Het bestaan van chaos is geen optie, zo werkt het universum gewoon. De globale chaos die we ervaren is, volgens de fysica, normaal. Vanuit het gezichtspunt van de mensheid, om het in alledaagse woorden te zeggen, is het geen goede zaak. De effecten kunnen van mild ongemak tot extreem trauma reiken.

Het goede nieuws is dat de energie van transformatie zichzelf op vele niveaus kan uitdrukken. De energie moet ergens naartoe, dus wanneer de energie van transformatie er niet in slaagt om uitdrukking te vinden op een hogere frequentie, zal ze neerwaarts draaien tot ze een uitlaat voor haar expressie vindt. Maar ze kan op spiritueel niveau geabsorbeerd en gebruikt worden en iedere nood aan fysieke ophef een andere wending geven.

De energie van transformatie kan in een spirituele focus gekanaliseerd worden, in emotioneel loslaten of ze kan zich laten manifesteren in het enig overblijvende gebied van gewone actie, de fysieke wereld. Daar zal ze via emotioneel gedreven, fysieke fenomenen uitbreken – vulkanische uitbarstingen, aardbevingen en hevige stormen bijvoorbeeld. Al deze “natuurlijke” rampen worden gedreven door de chaotische emotionele energie van de mensheid. Ze kunnen alle geheeld en voorkomen worden wanneer mensen genoeg spirituele energie kanaliseren om de chaos te bedaren.

Vandaag is het belangrijker dan ooit om helende energieën naar de wereld te sturen. Wanneer genoeg mensen regelmatig hun innerlijke, spirituele ruimte binnengaan kunnen de binnenkomende energieën van transformatie op een spiritueel niveau uitgedrukt worden.

Nieuwetijdskind Magazine Instagram
Nieuwetijdskind Magazine Instagram
Nieuwetijdskind Magazine Instagram

Je kunt in de wereld van vandaag een groot verschil uitmaken wanneer je helpt de binnenkomende energieën van transformatie in evenwicht te brengen door de volgende techniek te gebruiken.

Het Oneindig Zijn Heel de Wereld Techniek:

Verbind je dagelijks met je spirituele bron. Gebruik de Oneindig Zijn meditatie van de InfiniteBeing.com website, of je eigen meditatietechniek aan het begin van elke dag. Maak er een gewoonte van, een deel van je ochtendroutine.

Beëindig je meditatiesessie door tijd door te brengen in dankbaarheid voor het leven, de natuur en het Oneindig Wezen waaruit je materialiseerde. Laat een gevoel van dankbaarheid voor alles in je leven je hart vullen.

Maak dan een intentie voor wereldvrede en verlichting. Stuur deze intentie naar de wereld als liefdesenergie via de hartchakra, net voor je borstbeen.

Dit alleen zou genoeg zijn om vandaag een groot verschil uit te maken in de wereld. Echter, door een derde component aan de techniek toe te voegen, wordt het enorm krachtig en effectief.

Krachtige handelingen van creatie hebben alle drie essentiële componenten: – intentie, gevoel en beweging. Deze zijn de enige drie gereedschappen welk het Oneindig Wezen gebruikte om het universum en alles erin, te creëren. Zo krachtig zijn deze drie componenten wanneer ze in een gelijk evenwicht gebruikt worden.

Voor zover heb je de eerste component geplaatst,

(1) Je intentie – wereldvrede en verlichting.

Je hebt ook de tweede component geplaatst,

(2) Een op liefde geïnspireerde omgeving – dankbaarheid voor het universum en alles in je leven.

Nu is het tijd voor de derde component,

(3) Actie. Het is tijd om deze energie in grote hoeveelheden naar de globale geest (mind) atmosfeer die de Aarde omringt, te bewegen.
Het gaat zo:

Stel je bij elke inademing voor dat wit licht vanuit de Kosmos door je kroonchakra, boven het hoofd, binnenstroomt en langs je rug naar beneden reist tot het niveau van je hartchakra, en dan vooruit in je hartchakra, net voor je borstbeen.

Zie tegelijkertijd wit licht vanuit de Aarde de basis van je ruggengraat binnenstromen en via je ruggengraat naar boven gaan om met de kosmische energie in de hartchakra samen te vloeien.

De energieën van de Kosmos en de Aarde zullen samensmelten en een energetische reactie veroorzaken ter hoogte van de frequentie van de hartchakra. Deze fusie vormt een bal van energetisch wit licht in de hartchakra.

Stuur bij elke uitademing de kracht van deze energetische reactie uit naar de wereld. Richt het als een straal van wit licht vanuit je hartchakra naar de wereld.

Ga elke morgen tenminste vijf minuten door met deze in- en uitademingscyclus en je zult niet enkel helpen de wereld te helen, je zult ook je hele dag ten goede veranderen.

Het universum weerspiegelt wie je bent. Wanneer je het helen van de wereld uitoefend, heel je door automatische weerspiegeling, je heelt wie je bent. Iedere en alle kwesties die uitdagend voor je geweest zijn zullen dichter naar de oplossing bewegen wanneer je de wereld op deze manier helpt.

Er is niets zoals je dag beginnen met het helpen helen van de wereld in deze kritische dagen van transformatie. Het is een van die dingen die je dag opfleuren en je een goed gevoel geven dat je leeft.

Dit artikel werd geschreven door Owen Waters,

auteur van “De Verschuiving: De Revolutie in Menselijk Bewustzijn”
(The Shift: The Revolution in Human Consciousness )

– Vertaling: Ulla Mertens –

Engelenboodschap
Engelenboodschap
Engelenboodschap