Klanten als Lichtwerker

Voel jij ook het verlangen om met jouw Licht bij te dragen aan een positieve verandering op Aarde? En zou je het allerliefste met jouw Lichtwerk ook je geld verdienen, zodat je niet langer het werk hoeft te doen dat niet (meer) bij je past?

Als je daarop twee keer een “Ja!” geeft, is vast één van je twijfels: Ik zou wel willen… maar hoe kom ik dan aan klanten voor mijn Lichtwerk? Een logische vraag, want om een inkomen te kunnen verdienen heb je mensen nodig die jouw Lichtwerk willen kopen. Maar het is ook een vraag die je in de (door)startfase van je bedrijf onnodig moedeloos zal maken. In dit artikel leg ik je uit waarom – en wat je nu als eerste kunt doen om een bedrijf als Lichtwerker te gaan manifesteren.

Het begint met je keuze om Lichtwerker te zijn

De allereerste keuze die je mag maken, is de onvoorwaardelijke keuze om ook in dit moderne leven Lichtwerker te zijn. En daarbij met jouw Lichtwerk je geld te gaan verdienen. Op de manier die bij jou én bij het leven van deze tijd past.

Het lijkt misschien een beetje onzinnig als je dit leest. Want natuurlijk kies je daarvoor. Het is toch wat je het liefste wilt? En je voelt toch (diep in je hart) dat dit is wat je ziel van je vraagt? Er zijn zoveel boodschappen, je krijgt het keer op keer bevestigd: Het is tijd! Dus waarom zou je dan die keuze niet maken? Als je zeker weet dat het ook gaat lukken. Als je zeker weet dat jij het kunt. Als je zeker weet dat jij klanten voor je Lichtwerk vindt.

En die opsomming van ‘als…’ (je voelt het waarschijnlijk al) is precies waar de basis van je uitdaging ligt.

Nieuwetijdskind Magazine Instagram
Nieuwetijdskind Magazine Instagram
Nieuwetijdskind Magazine Instagram

De garantie die je zoekt, blokkeert je missie

Met jouw ‘als …’ blokkeer je heel eenvoudig het stromen van je missie. Want je probeert met deze voorwaarden te onderhandelen met je ziel. Waardoor je ziel de overvloed aan klanten niet bij je kan brengen, hoe graag ze ook wil.

Jouw ziel kan je eenvoudig niet de garantie geven dat alles in één keer zal gaan zoals jij dat als mens hoopt, verwacht of eist. Omdat dit niet de taak is van het leven dat je leeft. Jouw leven geeft je (vanuit onvoorwaardelijke Liefde) oneindig veel mogelijkheden en opties. En ook de kans om de missie van je ziel tot leven te laten komen.

Maar de voorwaarden die jij stelt, zijn onmogelijke eisen. Het is alsof een kind onderhandelt met de Aarde en de eis stelt dat ze alleen wil leren lopen als de Aarde haar een garantie geeft. De garantie dat het leren lopen gewoon in één keer goed gaat. Enne, dat het absoluut nooit pijn zal doen wanneer ze dan toch een keertje valt.

Klanten als Lichtwerker NieuweTijdsKind Magazine

De eisen die je stelt zijn begrijpelijk

Natuurlijk zijn de eisen die je aan het leven van je missie stelt begrijpelijk. Ook ik weet uit eigen pijnlijke ervaring dat het afschuwelijk en bijna onverdraaglijk kan zijn om te falen in datgene wat je het allerliefste doet. Iedere keer dat ik mijn ziel en zaligheid in iets heb gelegd en de reactie van de omgeving was niet laaiend enthousiast of zelfs afkeurend? Het verscheurde mijn hart en het liefste was ik ter plekke terug naar Huis gegaan.

En natuurlijk herinner ik me nog alle pijnlijke keren dat ik met de meest mooie intenties vanuit mijn bezieling een bedrijf ben gestart. Om dan na een tijdje toch weer een gewone baan te moeten zoeken. Oftewel een baan om geld te verdienen voor mijzelf en mijn zoon omdat ik mijn bedrijf niet levensvatbaar kreeg. Waarbij ik direct al wist dat het niet de beste baan voor mijn ziel zou zijn. Waarbij ik direct al voelde dat het op een intense frustratie uit ging lopen. Maar ik zag eenvoudigweg geen andere weg.

Mijn leven maakt me de keuze gemakkelijker

In mijn eigen leven werd de keuze om voor mijn zielsmissie en Lichtwerk te gaan, me op een dag gemakkelijker gemaakt. Nou ja, niet echt gemakkelijk. Maar wel duidelijk. Omdat de burn-out waarin ik terechtkwam met een grote klap helder maakte dat het zo niet langer ging. Werk doen dat lijnrecht tegen mijn ziel in ging, was vanaf die dag gewoon geen optie meer.

Vanaf dat moment ontdekte ik dat mijn ziel al die tijd had gewacht, tot ik als mens er klaar voor was. Net zoals nu jouw ziel wacht op jouw bereidheid. De bereidheid om jouw ‘als…’ te laten vallen. En jouw bereidheid om met je ziel te gaan samenwerken. En niet aan je denkhoofd, maar aan je ziel te vragen: “Wat kan ik doen? Wat kan ik doen om de keuze voor mijn Lichtwerk en missie vanuit mijn tenen te maken? En wat kan ik laten om hiermee ruimte te maken, ruimte voor mijn Liefde en Licht?”

De diepe keuze voor je Lichtwerk is de eerste stap

Wanneer je zo weer een echte verbinding met je ziel mogelijk maakt, kun jij met je ziel gaan samenwerken om jouw zielsmissie tot leven te brengen. Als mens, in deze moderne tijd. Een tijd waar ook het bouwen van een bedrijf bij hoort. Een bezield bedrijf waarmee je geld verdient, door de klanten te helpen die jouw Licht en Lichtwerk nodig hebben om een volgende stap te maken.

En dat is wat deze tijd zo uitdagend en boeiend tegelijkertijd maakt. Want we leven dit keer niet in een tempel waar de mensen al vanzelf naartoe komen. We mogen ontdekken hoe we gebruik maken van marketing en social media. En kunnen leren om ook in de huidige tijd weer zichtbaar Licht te zijn, bevrijd van iedere mening die er voor ons niet toe doet.

Klanten als Lichtwerker Nieuwe Tijds Kind Magazine

Klanten vinden kun je leren

Waarbij jij als moderne Lichtwerker eerst de diepe keuze voor je missie en Lichtwerk mag maken. Pas na deze diepe keuze opent de Gouden weg van je zielsmissie zich, het pad waarop jij de klanten kunt vinden die jouw Licht nodig hebben. De Gouden weg waarlangs jouw bedrijf tot bloei kan komen, op de manier die bij jouw ziel én bij de Nieuwe Tijd past.

Want de juiste klanten vinden kun je leren. Van iemand die deze weg voor jou is gegaan. Maar de eerste stap die nu van jou gevraagd wordt, is een diepere keuze dan je tot nu toe hebt gemaakt. En echt, als je deze al werkelijk gemaakt had, was je nu niet op zoek naar klanten voor jouw Lichtwerk. Verklaar daarom maar zachtjes in jezelf of duidelijk hardop:

“Ik ben onvoorwaardelijk bereid om in dit moderne leven de Lichtwerker te zijn die ik vanuit mijn ziel bedoeld ben te zijn. Op de manier die bij mij én bij het leven van deze tijd past.

Ik ben onvoorwaardelijk bereid om met mijn Lichtwerk overvloed in alle vormen te ontvangen, waaronder de betaling met geld.”

Stel je open voor de signalen van je ziel

Stel je daarna de minuten, uren en dagen hierna open voor de subtiele signalen van je ziel. Luister naar de boodschappen van jouw Licht, in welke richting je wordt geleid.

Let daarbij ook op de gedachten van twijfel die er in je opkomen. Op de voorwaarden die jouw ego aan de manifestatie van je Lichtwerk wil stellen. Want ook al hebben deze twijfels en voorwaarden je ooit geholpen, nu dienen ze je groei niet meer. Dus je twijfels mogen er zijn, maar je hoeft ze alleen niet meer zo serieus te nemen. En mag nu opnieuw de keuze maken: “Ik ben bereid …”  

Neem dan de komende dagen iedere dag even tijd om deze krachtige keuze te maken. En voel wat dit met je doet! Binnenkort staat er een vervolg voor je klaar: “Hoe kom jij aan klanten voor je Lichtwerk”

Engelenboodschap
Engelenboodschap
Engelenboodschap

2 REACTIES

  1. Dank je voor je reactie Nora. Voor jou zijn deze twee niet te combineren begrijp ik, modern ondernemen en Lichtwerk. In mijn ervaring kunnen ook ondernemers zoekend zijn. En kunnen zoekende zielen het verlangen hebben om geld te verdienen met hun Lichtwerk. Voor mij is juist de combinatie een verademing. Nu kan ik doen waarvoor ik op Aarde ben, zonder nog ander werk te hoeven doen om geld te verdienen. En zakelijk zie ik zeker niet als lelijk, eerder als een compliment dat ik mijn bedrijf en Lichtwerk serieus neem.

  2. Klanten of clienten of: Medezoeker naar Licht… Klanten vind ik te zakelijk klinken. Ook als Media Tool of Social Media…
    Gaat het om werven en geld verdienen, of echt iets mogen doorgeven en daar inderdaad geld voor mogen vragen…
    Ben beetje verbaasd dat dit artikel is goedgekeurd. Meer uit oog voor de ondernemer in deze, dan de ‘zoekende en vindende Ziel’ die zo graag een opstap of opening wil vinden..
    Met alle respect, niet lelijk bedoeld. Maar veel te zakelijk artikel…