DELEN
deprogrammeer-jezelf

© Nederlandse vertaling https://www.nieuwetijdskind.com, door Jeanne

De vertaalster, Jeanne, noemde dit artikel typisch Amerikaans: ” kort door de bocht zonder al teveel nuances aan te brengen”, en dat is het ook.  Desalniettemin vind ik het onderwerp interessant en ik hoor graag jouw ervaringen- Gordon

*******

In onze maatschappij is ons brein flink gehersenspoeld en nu is de tijd aangebroken om ons hiervan te ontdoen zodat we volledig de evolutie van ons bewustzijn kunnen meemaken.

 

1. Religie

 

deprogrammeer-jezelfAls er vannacht een UFO in je achtertuin zou landen, kan ik je verzekeren dat de ET geen bijbel bij zich zal hebben en ook geen geld. Op deze planeet is religie de meest langdurige manier geweest om mind control uit te oefenen en ze heeft er niet alleen toe geleid dat ze ons van elkaar gescheiden hield, maar heeft ook door zijn talrijke oorlogen, de Inquisities en kruistochten in de naam van “God”, de wereld van zijn bevolking beroofd.

 

Wat de godsdienst ons niet leert, is dat we zonder hen machtige, spirituele wezens zijn.

 

In de volgende paar maanden of jaren kunnen we de volgende mind control van de godsdienst verwachten, nl. wanneer zij de aanwezigheid van buitenaardse wezens erkennen. Dit zal zeker niet binnen het tijdsbesef van de bijbel vallen, tenzij men hun gelovigen ervan probeert te overtuigen dat de buitenaardsen slechts 6000 jaar om ons heen waren. Als dat waar zou zijn, waarom zijn ze dan zo veel meer ontwikkeld dan wij en zijn zij in staat lichtjaren te doorkruisen om ons te bezoeken?

 

In werkelijkheid is de bijbel slechts een verhaal om je onderdanig te houden, onder controle te houden zodat we het hoofd niet boven het maaiveld uitsteken; het bedient zich van dezelfde vorm als iedere regering.

 

Remedie: Stel veel vragen en sluit je aan bij de antwoorden. Het is nu tijd om je eigen leven onder je hoede te nemen in plaats van je energie en kracht aan anderen weg te schenken.

 

2. Geld

Wanneer je godsdienst aantreft, kom je ook geld tegen, omdat deze twee levensprincipes aan elkaar gekoppeld zijn. Binnen deze twee concepten zul je ook hun bastaard stiefkind, de regering, aantreffen, omdat deze drie voortdurend met elkaar verbonden zijn.

matrix geld

Dikwijls vraag ik mensen: “Als er niet zoiets als geld zou bestaan, wat zou je dan met je leven doen?” Deze vraag geeft je een idee wat voor doel je in je leven zou hebben als je niet door de almachtige dollar zou worden beïnvloed.

 

Hoewel geld eenvoudigweg als een andere vorm van energie kan worden beschouwd, noch positief noch negatief, leidt het ons ook weg van onze ware, natuurlijke zelf en neemt tegelijkertijd datgene weg wat werkelijk belangrijk is in ons leven.

 

We zijn allen economische slaven van het systeem. Hoeveel van ons werken meer dan 40 uur per week om te zien dat we aan het eind van de dag zo uitgeput zijn dat we niets anders willen dan ontspannen en voor de t.v. hangen?

 

Dat betekent dus dat je meer dan 40 uur werkt met het doel je op het weekend te verheugen. In wezen betekent dit dat je gedurende 5 dagen een economische slaaf van bedrijfsorganisaties bent in ruil voor 2 dagen voor jezelf. Klinkt dit je eerlijk in de oren? En hoe breng je deze 2 dagen door? Help je mee om van de wereld een betere plaats te maken of ben je alleen maar je batterijen aan het opladen zodat je weer opnieuw een slaaf kunt zijn voor een bedrijfsorganisatie die de eerste is om jouw batterij leeg te slurpen?

 

Remedie: We leven in een maatschappij die erop vertrouwt dat er geld moet zijn waarmee je een bestaan kunt opbouwen. Sommigen zijn in staat om uit dit patroon te stappen, maar dat zijn er niet veel en ze komen sporadisch voor. Zoek uit wat je werkelijk gelukkig maakt en probeer dan manieren te vinden om hieruit je inkomen te genereren. Het kan een tijd duren, je zult voor je huidige baan moeten werken terwijl je ook een nieuwe carrière opbouwt, maar uiteindelijk zul je ervaren dat werken voor jezelf veel meer voldoening zal geven dan dat je in een of andere betaalde baan zit waar je niet van houdt, en moet werken voor een baas die ook klem zit.

 

Houd er dus mee op deze bedrijven die ons tot economische slaven maken te steunen. Koop je spullen in je eigen omgeving.

 

3. De natuur

nieuwetijdskind.com-Natuur

Alles wat de mensheid heeft gedaan, heeft bijgedragen aan de achteruitgang van de natuur, omdat we ons voedsel, de lucht en de watervoorraden hebben vervuild. De natuur zou beter af zijn zonder ons.

 

Ondanks datgene wat we doen, zorgt de natuur voor een uitweg voor ons en biedt ons een gelegenheid om ons weer te verbinden met wat in het leven belangrijk is, omdat we er zonder de natuur binnen korte tijd niet meer zouden zijn.

 

Remedie: Neem tijd om je met de natuur te verbinden. Maak een lange wandeling in het bos of langs het strand. Luister. Droom. Vindt die innerlijke rust waar de natuur in voorziet. Dat geeft veel meer verrijking dat je tijd voor de t.v. te verspillen.

 

4. TV

Samen met godsdienst is dit een van de belangrijkste zaken die je mind controleren. Hoe vaak heb je je werkelijk gelukkig gevoeld nadat je naar het nieuws hebt gekeken? Als je ziet wie de voornaamste media in de V.S (T.V., nieuwsbladen, radiostations, tijdschriften, etc.)in bezit heeft, zul je merken dat er slechts 6 mensen aan de top hiervan staan en dat allen Zionistische banden hebben. Hoeveel kans is er dan dat het nieuws “eerlijk en onbevooroordeeld” gebracht wordt?

tv geestdodend

Geniet je (letterlijk) werkelijk van de reclameboodschappen die zeggen wat je moet eten, dragen, drinken, etc.?

 

We zien nooit iemand op de t.v. commercials die een innerlijke rijkdom bezit, omdat dit voor hen die aan de macht zijn de verkeerde boodschap laat zien, want zij willen de mensen juist niet aansporen om naar binnen te kijken. Iedere advertentie laat een naar de buitenwereld gericht mens zien, met zijn of haar vriendengroep, die het illusie-leven leidt dat je (in hun ogen) moet leven. En deze mensen zijn geen doorsneemensen, maar ze zien er beter uit en laten hun succes zien; dit vertelt ons, onbewust, dat we niet goed genoeg zijn zoals we zijn en dat we, wanneer we ook succesvol, mooi willen zijn en vrienden willen hebben zoals zij, ieder willekeurig product dat zij verkopen ook moeten kopen. Is dat niet te belachelijk voor woorden? En toch hebben veel mensen deze truc niet door.

 

Remedie: Stop met t.v. kijken. Als je dit niet kunt, neem dan de educatieve programma’s op en wis de reclameboodschappen.

 

5. Meditatie

Wanneer aan mensen gevraagd wordt waarom ze niet mediteren, is hun grootste excuus “ik heb geen tijd”, en toch verspillen dezelfde mensen uren door naar hun favoriete t.v. shows te kijken.

 

Een ander excuus luidt: ”Ik kan mijn geest niet helder krijgen”.

Er zijn veel vormen van meditatie en op termijn zul je, wanneer je werkelijk wilt, in staat zijn op een druk strand of in een zwembad te mediteren.

 

Door te mediteren ontstaan veel heilzame dingen op fysiologisch, psychologisch en spiritueel gebied

 

Door meditatie kun je contact krijgen met je hoger zelf terwijl het je helderheid en inzicht geeft in de richting waarop je dient te gaan en het doel waarom je hier bent. De reden waarom onze zintuigen overprikkeld worden door al het andere… is om ons bezig te houden en te voorkomen dat we verbinding maken met ons hogere zelf.

Nieuwetijdskind.com-Meditatie

Remedie: Maak tijd voor meditatie, ook al is het slechts 5-10 minuten per dag. Experimenteer met verschillende meditatie technieken (lees ook: Meditatie Technieken: wat je moet doen vóór je gaat mediteren.

 

6. Houd je lichaam schoon

 

Als deel van het programma komen onze lichamen in aanraking met veel vreemde stoffen zoals vaccins, genetisch gemanipuleerde organismen, gefluorideerd drinkwater, chemtrails, kwikvullingen, etc.

Er is een reden waarom 55 landen genetisch gemanipuleerde organismen VERBODEN hebben en waarom er in de V.S. een Monsanto Bescherming’ s Besluit is uitgevaardigd. Als je dit nog niet weet, stel je dan op de hoogte van de gevaren van genetisch gemodificeerde organismen.

 

Elk van deze stoffen en elementen hebben speciaal tot doel om ons energieniveau laag te houden terwijl ze onze lichamen langzamerhand met het water, de lucht en de voedingsbronnen vervuilen.

 

Bovendien zijn al deze stoffen die zo in circulatie worden gebracht lichaamsvreemde stoffen en kunnen mogelijkerwijs niet goed voor je zijn.

 

Men zal zeggen: “Kijk, ik heb gedurende vele jaren genetisch gemanipuleerde organismen gegeten en ik voel me prima!”

 

Zullen zij over tien jaar, wanneer hun nieren gedialyseerd moeten worden of een flinke tumor verwijderd moet worden, nog hetzelfde zeggen?

 

Remedie: Koop lokaal voedsel. Koop organisch voedsel. Koop niet meer in winkelketens. Filter het water, pas omgekeerde osmose toe of koop zuiver drinkwater. Plant organische niet-hybride zaden. Laat kwikvullingen vervangen. Weiger vaccinaties. Raadpleeg holistische artsen en gebruik holistische geneeswijzen.

 

7. Opvoeding

 

Ons opvoedkundig systeem is een volkomen mislukking omdat het onze kinderen vanaf het allereerste begin erop voorbereidt om tot gewillige slaven op te groeien terwijl het hen niet aanmoedigt om vragen te stellen en hun eigen weg te gaan.

 

In het algemeen werken onze opvoedkundige systemen vervlakking in de hand, omdat het niet in het belang is van degenen die ons controleren; wanneer een groot deel van de bevolking gaat vragen waarom de dingen zijn zoals ze zijn is het niet in hun belang om betere oplossingen voor ons te zoeken.

 

De universiteiten blijven ook in gebreke, omdat ze de studenten in het algemeen nog meer economisch afhankelijk maken door hun de studiebeurzen te laten terugbetalen; dit kost dikwijls een heel leven.

 

Remedie: Laat je kinderen thuis onderwijs genieten zonder de door het de staat gesponsorde onderwijs. Leer hen op jonge leeftijd tijd te nemen om te mediteren. Moedig hen aan de metafysische mogelijkheden in henzelf (en in jouzelf) te ontwikkelen.

 

Conclusie

 

Voor veel mensen geldt dat zij niet willen zien of erkennen dat er al gedurende tientallen jaren en eeuwen een hersenspoeling programma plaats vindt, totdat het te laat is. Velen zullen hun leven tevreden doorbrengen, als economische slaven voor een geschonden systeem.

 

 

Er zijn andere mogelijkheden en oplossingen. Kijk naar Global Unity Project: What The World Need Right Now.

Wij zijn aangekomen in een belangrijk tijdsgewricht. Het pad dat we tegenwoordig volgen kunnen we niet meer volhouden en het systeem zal zichzelf onafwendbaar vernietigen zoals nu al onder zijn eigen gewicht gebeurt. Wat we nodig hebben zijn oplossingen en antwoorden, maar allereerst moeten we wakker worden uit dit collectieve programma waar we onder gebukt gaan en samenwerken om in het belang van de mensheid in oplossingen te voorzien.

 

Copyright in5d and Gregg Prescott

© Nederlandse vertaling https://www.nieuwetijdskind.com, door Jeanne

 

12 REACTIES

 1. Volgens mij…. (zeg ik voorzichtig)… is dit artikel een korte samenvatting van zaken in de de documentaire(s) “zeigeist” op een prachtige, heldere, manier worden verteld. Ik kan iedereen aanbevelen om deze delen op youtube te kijken. Het eerste filmpje is uit het eerste deel van de serie. ik denk dat de boodschap dan pas echt tot zijn recht komt.

 2. Zojuist gelezen… voor mij niets geen nieuws… onder de zon

  hihi om het zo maar eens uit te drukken… ik vind het verhaal wel duidelijk…bovendien…je kan toch altijd vragen als je iets niet begrijpt? toch heel normaal?

  Wat ik vind over geld is dit; het mag geen machtsmiddel zijn. ik laat me dan ook niet omkopen of iets dergelijks…ik zie het als iets dat het doel kan heiligen… projecten opstarten die voor het welzijn van iedereen zorgt… ik zou groepen samen laten werken… dat roep ik al jaren… kinderen die “gezonde” ships maken bv
  de ouders die eigen groenten verbouwen en jam maken en fruitbomen verzorgen, honden en katten die verstoten zijn opvangen, een soort van woongroep oprichten van gelijk denkende/ voelende spirituele mensen, die moeder aarde respecteren… elkaar helpen met lezen en schrijven e.d
  dus zoals in’t verhaal gevraagd wordt; wat vind je leuk?
  daar ben je meestal ook erg goed in… stimuleer elkaar en leer elkaar…om zo sterker te worden… samen… ik weet het aantal niet zo precies meer, zou je even moeten opzoeken
  maar als je een gemeenschap van ? personen bij elkaar hebt, ben je los van de overheid… dit is wel een enorme verantwoordelijkheid want je zult je financieel zelf moeten bedruipen…eist veel doorzettingsvermogen en alles moet goed geregeld zijn…je moet op jezelf en op elkaar kunnen bouwen en vertrouwen…afspraken nakomen…. je kunt dan een ruilhandel beginnen… ik verbouw bv aardbeien en jij druiven… we ruilen… en ieder heeft wat ie nodig heeft, kun je niet verbouwen maar wel schoffelen en onkruid wieden? no problemo dan doe je dat… voor alle karweitjes… moet ook bemanning zijn… zeg maar.. dit plan… ga ik sowieso uitvoeren met mijn man en vriendin… wanneer weet ik niet exact maar zo gauw het lukt, gaan we ervoor 🙂 eigen groente en kruiden verbouwen en niets geen rotzooi in mijn eten! of in die van een ander… ik koop zoveel mogelijk biologisch en voel eerst alvorens ik iets koop… dat doe ik al jaren

  ik heb altijd al geholpen met de beurs gesloten… gewoon helpen omdat ik dat belangrijk vind. en niet me laten uitbuiten hoor! bv ik doe de haren van mijn vriendin en zij kookt die dag voor me mee… 🙂 lekker gezellig bijpraten die dag en samen onze hondjes uitlaten… we steken kaarsjes op voor anderen in nood… groeten alle mensen… en blijven positief elkaar steunen… we zijn er voor elkaar… dat weten we en doen we… we laten gewoon zien wie we zijn… op een liefdevolle en vriendelijke manier…er zijn er steeds meer om ons heen hoor die dat voor ons doen… liefde overwint alles is en blijft mijn motto.. samen brengen.. niet kapot maken… dat is ook wie ik ben…

  wij werken met liefde en licht samen… we leren van al wat is… grijpen in daar waar het nodig is en gevraagd wordt.. schrijven brieven en dergelijke… ontplooien onze talenten… en dat is best heel veel allemaal… dat wat niet in harmonie is… proberen we weer samen te brengen.. in een ander vormpje waar iedereen blij van wordt… dusss

  ik zal hierna eens kijken naar die link met smiles… ik teken altijd smilies 🙂 … omdat ik dan meteen moet lachen

  films koop ik… die ik leuk vind en om moet lachen en spirituele films als; the last airbender, merlyn, enz. ik kijk geen nieuws… ik voel dat zo ook wel… maar ik kijk soms als ik iets naars voel… om te controleren… teletekst… nieuws wat voor mij bestemd is…komt wel…
  daar vertrouw ik op… zoals hierboven al stond; in hoeverre denk je dat het eerlijk is… als het doel is jouw onder de duim te houden? het licht heeft gewonnen…dus laat het licht dan ook schijnen.. je bent beschermd! zoek en vind elkaar! joepie toch?! wij vinden van wel! 🙂 elke keer als ik hier kom en lees… ben ik zó blij! 🙂 een teken dat we zoeken én vinden! gevonden hebben! já toch?!

  Dus Gordon… heb je een beetje een idee van ik/wij ervan vinden… ik ben hier al zoveel jaren mee bezig en ben blij dat ik er eindelijk wat vrijer over kan spreken… hier althans… er gebeurd erg veel en dat is goed… het komt ook goed… daar ben ik van overtuigd… geduld is een schone zaak en eerlijkheid, standvastigheid en doorzetten de tools… en liefde onvoorwaardelijk het slagroom op het (s)noetje! 😉 that makes me smile… 🙂 xxx
  De aanhouder wint “jongens” en dat zijn wij! samen…

  liefs, Henriëtte 😉 xxx

 3. Ik vind dit een erg mooi verhaal en een super video!

  Voor mijn gevoel zal het allemaal nog net iets anders gaan…. het zal een transformatie zijn die stapje voor stapje gaat en veilig zal zijn voor alles en iedereen die is!

 4. Beste Gordon,

  In reactie op het kopje ‘Geld’ en dat er ook alternatieven zijn: in Nederland is sinds kort een platform dat Smilestree heet. Ik maak er veel gebruik van! Je kunt hier namelijk een accountant, fotograaf, schoonmaakster, jurist en noem het maar op huren voor smiles! Die smiles kan je zelf verdienen door jouw diensten aan te bieden, bijvoorbeeld tekstschrijven, websites ontwerpen etc. Ik vind het super handig en scheelt me ontzettend veel geld! Kijk maar eens op http://www.smilestree.nl aanmelden is gratis! Je krijgt dan geloof ik al 100 smiles cadeau.

 5. De info in dit artikel, over hoe wij zo bezig zijn en het hele systeem van regeringen, t.v.’s opleidingen enz., manipulerend is, is al zo lang bekend. Het is inderdaad nodig om mensen wakker te maken.
  Maar op deze manier zoals in dit artikel beschreven wordt, zet bij mij de stekels op. Het wordt met een enorme afweer en negatieve blik geschreven en daardoor niet erg geloofwaardig voor mensen die nog wakker moeten worden.
  Dit is mijn mening over dit artikel.
  Groetjes
  Yvonne

  • @Yvonne, Precies dat vind ik ook. Het stukje tekst richt zich teveel op het negatieve. Naar mijn idee is het beter om het oude negatieve los te laten en te richten op het nieuwe positieve. Want hier bereik je niks mee. Alleen meer negativiteit naar de wereld.

 6. Kan mij hier bij aansluiten. Liefde zal overwinnen.

  Het eigen ego mag verplaats worden achter de muur van liefde.

 7. Het hele verhaal vervlogen doordat ik met mijn dikke vingers op een vreemd symbool druk, het zweeft door het Unversum en…gedachten komen altijd aan.
  Kort amerikaans ~ Een Nederlandse Amerikaan
  Word wakker het zonnetje is al op!
  Realiteit zonder hersenspinsels
  Ik hou het kort nu,
  Ik heb me voorbereid
  Voordat Kennedy samen met Ghandi en de heilige geesten in een UfO weer op aarde zal landen pak ik de bezemsteel en vlieg met ze mee
  Heb geen tijd om alle marsen mee te lopen, in gedachten ben ik erbij,zoals jl mei de wereldwijde mansanto mars. Hier houden de meesten niet van lopen en van groente houden ze ook niet wel van suiker, word zelfs gesubsidieerd??? De bevolking houdt ook van palmbomen. Meerderheid van kokosnootpalmen, minderheid en overheid van oliepalmen. Dat is goed voor het land denken ze, het i helemal niet goed voor het land….het is goed voor de economie zeggen ze dan
  O, ja is het heus? Geld kan je niet eten, palmolie is geen native produkt, het ruineert land, mens en dier.
  Laat zien wat je beloofd, de meerderheid heeft gestemd, de stemming zat er goed in!

  Ik heb al jaren niet gestemd en heb de stem nooit verloren.
  Ik heb wel veel ideeen, inspiratie ook….ingegeven.
  Stem voor een nieuw volkslied,luister….bedank en vervolg je eigen weg. Geen sta in de weg
  Geen marionettenpop of tweedehands wezen, volg de kinderen van het licht, niet volgzaam….nee dat zeker niet.
  Op youtube en via andere kanalen zoals dit kanaal kun je de kinderen van het licht beluisteren, lezen en diep door laten dringen. Alleen als je wil, bereid bent tot overgave….ieder is gezegend we hebben allemaal~ vrije wil
  The Anthem ~ het volkslied ~ Leonard Cohen, de Nederlandse Amerikaan.
  ~Ring the bells that still can ring…

  Het artikel ~ een heel duidelijke boodschap met remedies niet in latijn

  Wist je trouwens dat vanaf 1874 het latijns voor medici op
  universiteiten vervangen werd door de hollandse taal
  Zou daar de kwakzalverij zijn begonnen?

  There is a crack in everything, thats where the light sets in!
  Vader Abraham, anders dan anders

  Blessings in love and light,
  Ik heb je lief,

  De Godinnensmurf

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
vul je naam in