Hoe voel jij de afgelopen weken

Hoe voel jij de afgelopen weken en maanden? En dan bedoel ik energetisch. Maart is astrologisch gezien de meest belangrijke maand van het jaar, met een aantal indrukwekkende verschuivingen, en we worden ook al maandenlang met regelmaat belaagd door `zonnevlammen´. Wat een achtbaan van energieën, zeg! Ik heb tussendoor momenten dat ik vol lichte energie zit en tegelijkertijd volledig op apegapen lig omdat het zoveel oude lagen in mezelf opschoont, en me daardoor een upgrade geeft. Diepe emotionele dalen soms ook waar ik me volledig door elkaar gerammeld voel van wat ik allemaal voel in mezelf. Vooral oude patronen en overtuigingen. Maar tegen de tijd dat het oordeel daarover wegvalt, waarmee het op zijn plek valt, swing ik weer naar boven om zo aan de onontkoombare universele Wet van Ritme te voldoen: Alles stroomt, uit en in. Alles heeft zijn getijden. Alles stijgt en daalt. De slingerbeweging manifesteert zich in alles. De maat van de zwaai naar rechts is de maat van de zwaai naar links. Want ritme compenseert.

Ik ben zelf niet zo`n astrologisch ingesteld type, maar begin me er wel meer en meer tot aangetrokken te voelen omdat ik ook wel snap dat constellaties tijdperken vormen en niet andersom. (het astrologische tijdperk is sowieso van invloed op je leven, of je erin gelooft of niet) En natuurlijk word je ook besmet door waar je professioneel mee omgaat, zijnde de veelzijdige @hermelijnvandermeijden die kosmische en collectieve energieën heel goed kan voelen en verwoorden. Daarnaast lees ik ook heel graag de instagramfeed van @donatavanderrassel. Want het is heel prettig dat er e.e.a. met plezier, kennis en liefde voor je geduid wordt.

Als ik naar mijn eigen leven kijk dan lijkt het wel alsof het er nu om gaat energetisch op de juiste plek te gaan staan met de juiste mensen om je heen. Zodat je de blauwdruk van je ziel gaat leven en doet waarvoor je hier als nieuwe aarde creator bent gekomen. Bijvoorbeeld samen met mensen van je zielegroep en/of soulmates met wie je lang geleden afspraken hebt gemaakt. Bij mij buitelden ze in ieder geval zo één voor één naar binnen de afgelopen maanden.

En daarom weet ik dat het nu de tijd is.

Nieuwetijdskind Magazine Instagram
Nieuwetijdskind Magazine Instagram
Nieuwetijdskind Magazine Instagram

Tijd om die onvoorwaardelijke 5 dimensionale liefde in onszelf volledig te gaan leven.

Engelenboodschap
Engelenboodschap
Engelenboodschap

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in