De hoeders van de Aarde - Kosmische wezens

Wij zijn de “Hoeders van de aarde” en hebben een belangrijk bericht voor je.

De terugkeer van de halfgoden en kosmische wezens

Lang geleden kwamen er kosmische wezens naar de aarde. Zij namen fysieke lichamen aan en daalden af in de stof. Deze wezens waren heilig en hadden een enorm hoog niveau van bewustzijn bereikt. Zij waren veel verder gevorderd dan zij die we tegenwoordig “mensen” noemen.

Na verschillende generaties raakten ze langzaam bevangen door de fysieke wereld en vergaten ze hun kosmische afkomst. Ze vergaten hun missie, de reden waarom ze hier waren. Ze vergaten zelfs hun ware zelf. Ze vergaten hun voorouders en uiteindelijk ook de kosmische wetten. Ze vergaten zelfs om de wijsheid van de wet van wederkerigheid door te geven aan hun kinderen. De wet die ze in harmonie met de wereld liet leven, ze balans gaf, respect bijbracht en structuur. Ze gleden steeds verder af in een dualistisch bewustzijn en vergaten hun ware opdracht en wie ze waren.

Nieuwetijdskind Magazine Instagram
Nieuwetijdskind Magazine Instagram
Nieuwetijdskind Magazine Instagram

Wie is de mens

Deze wezens die we “Pacha Wawa” noemen, zijn nog steeds in ons midden. Ze hebben helaas niet meer het bewustzijn van hun voorouders, niet de energie en kunnen niet al hun gaven gebruiken, maar ze zijn er wel. Nu vraag jij je zeker af waar ze zijn. Kijk dan maar eens in de spiegel. Jij ben er ook eentje.

We hebben ons wijs laten maken dat we slechts menselijke wezens zijn. Dat is onjuist. Dat zijn we niet. Wij zijn scheppers, goden, krachtige kosmische wezens die van ver weg gekomen zijn om hier een spel te spelen waarvan we zelf zijn vergeten dat we het spelen.

Sommige van de Pacha Wawa wisten echter wel hun opdracht te vervullen en verdwenen uit de fysieke wereld. Hen noemen we onze voorouders. Anderen verdwenen naar verschillende dimensies en andere werelden. Sommigen bleven, maar kunnen we niet meer waarnemen.

De hoeders van de Aarde - Kosmische wezens

De reünie

Wat we nu meemaken is dan ook het beste te omschrijven als een reünie. Dit wordt veroorzaakt doordat de kosmische portalen en bijbehorende krachtplaatsen in toenemende mate geactiveerd worden. Er komt via de kosmische Leylijnen enorm veel energie naar de aarde die gekanaliseerd dient te worden. Er bestaan contracten en rituelen die verbonden zijn aan deze krachtplaatsen. Want die kosmische wezens komen via deze portalen terug naar de aarde. Allemaal komen ze terug naar de fysieke wereld, naar deze plek omdat dit is voorspeld door onze voorouders en het staat geëtst in de stof van de kosmos.

De mensen die hun ware oorsprong vergaten, beginnen ook te ontwaken. Volgens de Hoeders van de Aarde beginnen ze de juiste vragen te stellen, zoals:

  • Wie zijn we?
    •  Waar komen we vandaan?
    •  Waar waren we ooit op weg naartoe?
    •  Waarom kwamen we naar deze tijd / ruimte / dimensie?

Zij herinneren zich weer waarom ze hier zijn en wat ze hier te doen hebben. Maar vooral dat ze kosmische wezens zijn.

Ons allereerste trauma

De reden dat dit allemaal gebeurt, is omdat ons allereerste trauma op die manier aangeraakt kan worden. Het trauma waar we dan over praten is het trauma dat ontstond toen je voor de eerste keer neerdaalde in de stof, in een menselijk lichaam. Sommige mensen hebben deze ervaring niet hier op aarde meegemaakt, maar op een andere planeet in het universum.

Doordat we in een menselijk lichaam terechtkwamen, werden we afgesneden van de bron, daar waar we vandaan kwamen. Het afgesneden worden van deze bron heeft een diepe wond veroorzaakt. Een wond die de oorzaak is van de pijn en het gevoel van “niet heel zijn” dat ieder mens bij zich draagt.

Het is tijd

Deze wond kan geheeld worden, maar dat kan alleen als de tijd er rijp voor is en de mens ook. Dat is waar deze transformatie over gaat. Dat is waarom wij, de “Hoeders van de Aarde”, nu naar buiten treden. Het gaat over het heel worden van de mens. Daarmee wordt bedoeld dat de mens opnieuw bewust de verbinding met de bron gaat maken. Vanuit ons eigen hart, onze eigen kern, met alle ervaring van het afgescheiden zijn in ons systeem geprent. Want het was nodig om afgescheiden te raken. Om op onszelf aangewezen te zijn. Om het spel van vergeten te spelen. Om zo de ervaring op te doen en de kans te krijgen om vanuit vrije wil weer de weg terug te vinden.

Dat is de afspraak die de mens heeft gemaakt en dat spel loopt nu ten einde. We mochten de aarde vernietigen en dat hebben we niet gedaan. Ondanks onze vrije wil heeft de hunkering naar liefde en een groter bewustzijn ons daarvan weerhouden.

De hoeders van de Aarde - Kosmische wezens

Zie de wereld als de reflectie van jouw binnenwereld

Maar hoe heel je dit eerste trauma?
Dat doe je door de wereld als je spiegel te zien en niets meer buiten jezelf te zoeken. Dat vertellen de “Hoeders van de Aarde” ons. Als iemand je pijn doet, dan keer je naar binnen en zoek je waarom dit je pijn doet. Als je god zoekt, dan keer je naar binnen en ontdek je dat je zelf goddelijk bent. Als de hele buitenwereld in duigen valt, dan keer je naar binnen en creëer je jouw eigen wereld. Maar dat is precies wat je altijd al gedaan hebt. Je was je er alleen niet van bewust.

Deze aanpak kan eng zijn en voor sommigen nieuw. Het is nodig om deze transformatie te kunnen volbrengen, waarbij we alle externe demonen oplossen door intern werk.

Een woord van de Hoeders van de aarde

Om ook jou te helpen met dit proces hebben wij (Agnetha en Martijn Stevens van Blue Kachina) een channeling opgenomen. Wij zijn menselijke vertegenwoordigers van de zielengroep de “Hoeders van de Aarde”. Omdat we onderdeel zijn van deze groep, kunnen we een beroep doen op onze broeders en zusters en onze voorouders die in een andere sfeer leven. Via de inwijdingen die we geven kun jij ook worden uitgenodigd voor deze zielengroep. Via deze channeling willen we je nu al meenemen in onze wereld.

Deze channeling op 11 november 2020 om 11:11 uur, kwam tot stand in samenwerking met Antoinette Dettingmeijer en Henk Janssen. Martijn opent de gewijde ruimte en Antoinette channelt hier deze zielengroep die al vanaf het allereerste begin verbonden is met het “project” van de mens op aarde. Vanaf het vergeten van onze kosmische afkomst tot en met de reünie waar we nu in rap tempo op afstevenen.

In een volgend artikel volgen er meer concrete tips om je te helpen in deze bijzondere tijd.

Wij zijn er altijd.

De Hoeders van de Aarde.

Engelenboodschap
Engelenboodschap
Engelenboodschap

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in