Wij mensen zijn gemaakt om in overvloed te leven. Alleen zitten er op het leven in overvloed bij gevoelige mensen zoveel beperkingen en blokkades. Er is genoeg voor jou, voor mij en voor iedereen. Laten we vanaf vandaag de beslissing nemen dat we willen leven in overvloed in plaats van in tekort. Gun jezelf het allerbeste, we zijn het allemaal waard.

Vandaag laat ik je de 4 basisstappen zien die nodig zijn voor het manifesteren van overvloed.

1) voornemen of intentie?

Een voornemen komt voort uit je gedachte. Een intentie komt voort uit je gevoel.
Je gevoel is zo veel intenser dan een gedachte. Dat zorgt ervoor dat als jij met je gevoel besluit een intentie te maken, deze intentie vele malen krachtiger is dan een voornemen.

Dus als je iets wil bereiken of iets wil hebben, dan is een intentie vele malen sterker dan een voornemen. Voel dat je iets écht wilt. Vanuit het gevoel van een intentie kun je werkelijk iets manifesteren.

Hoe voel jij je als je intentie er al is? Hoe voel je je als de intentie al is uitgekomen?
Dat gevoel is de energie waar jij in mag blijven. Dat gevoel is de trilling die je uitzendt en die ervoor zorgt dat je krijgt wat je wenst.

Nieuwetijdskind Magazine Instagram
Nieuwetijdskind Magazine Instagram
Nieuwetijdskind Magazine Instagram

2) Dankbaarheid

Dankbaarheid is als een magneet om je doelen, dromen, wensen en verlangens te manifesteren. Het is je ticket om in te stappen voor de reis naar je intentie.

Wil je bijvoorbeeld een nieuw huis? Wees dan dankbaar voor het huis dat je nu hebt. Heb geen angsten om het bijvoorbeeld te verliezen of met dubbele hypotheken te zitten. Geen angst! Vol vertrouwen en dankbaarheid.

Voel echter dat er een groot verlangen is naar een nieuw huis. Visualiseer of je er al woont, hoe ziet het eruit. Waar mag het aan voldoen? Hoe specifieker de eisen, des te specifieker de antwoorden. Wees dankbaar voor het huis en schrijf waarom je er zo dankbaar voor bent.

3) ACTIE

BAM, je Manifestatie is neer gezet. Welke acties kun jij vandaag nemen om dichter bij je doel te komen? Wees geen dromer, maar doe de dingen die ervoor nodig zijn. Zo kom je elke dag dichter bij je doel, bij je manifestatie. Je helpt je onderbewustzijn om meer helderheid te creëren op je manifestatie.

Elke dag zijn er acties die meehelpen aan je doel. Zorg dat je blijft focussen op de vraag “Wat kan ik vandaag doen om dichter bij mijn doel te komen?” Zorg dat je de acties ook gaat nemen. Je ziet hier iets, je hoort daar wat, je voelt nog eens wat, enz. Jouw zintuigen zijn er op gefocust om te helpen aan jouw manifestatie.

We lezen bijvoorbeeld dezelfde krant, maar ik onthoud andere publicaties dan jij. En al onthouden we al dezelfde publicatie, we hebben er allebei ons eigen samenvatting van.
Wat jij ziet, hoort en voelt is voor jou, het is jouw belevingswereld.

4) Laat los

Als jij je manifestatie hebt neergezet mag je het los gaan laten. Je mag elke dag de acties er voor nemen die nodig zijn. Maar je hoeft niet de controle te houden op je manifestatie.
Je hebt geen controle op het WANNEER en op het HOE. En des te meer jij het los hebt gelaten, volledig vertrouwend dat je manifestatie onderweg is, des te eerder het naar je toe komt.

Zorg dat het gevoel dat het je geeft als je de manifestatie hebt, dat je dat opslaat in je hart. Als je ooit terugdenkt aan je manifestatie, dan komt dat gevoel direct boven. Jij laat los, omdat je het volledige vertrouwen hebt dat het komt. Jouw intenties zijn zo krachtig. Je manifestatie is zo duidelijk. Heb vertrouwen dat het op het juiste moment op je pad komt. Dat het in al zijn fantastische glorie naar je toe komt.

Is het herkenbaar voor je? Net op het moment dat je er helemaal niet meer mee bezig was, komt het naar je toe… Je bent een krachtige creator van je eigen leven!

Engelenboodschap
Engelenboodschap
Engelenboodschap

3 REACTIES

  1. Ik als ‘gevoelig’ mens leef in overvloed 🙂
    Anderen kunnen dit niet altijd met hun ogen waarnemen, omdat mijn overvloed iets heel persoonlijks is. Voor iedereen betekent overvloed iets anders en zit dit in iets anders. Ik ben dus dankbaar voor wat ik heb (en ben).

    Zou oordelen of een ander (of een gevoelig persoon) in jouw ogen wel of geen overvloed heeft, niet eerder als een blokkerende of beperkende gedachte gezien kunnen worden?