DELEN
Timelapse van tsunamigolf door aardbeving in Chili
Timelapse van tsunamigolf door aardbeving in Chili
Dana MrKich
Dana Mrkich

Deze ‘April zet in met een knaller’-energie houdt aan, met twee belangrijke aardbevingen in Chili, waardoor velen hun energie – en hun angsten – op de ‘Ring van Vuur’-zone projecteren. Er gaat ook een grotere aandacht naar het Yellowstone National Park, waar er een supervulkaan staat, nadat beelden werden gezien van bizons die zonder enige zichtbare reden uit het gebied wegstormden. (toevoeging redactie – parkofficials hebben tegen Persbureau Reuters gezegd dat de bizons juist het park in liepen)

De Aarde is een levend wezen, dat net zoals wij energie moet verschuiven en loslaten. Angst voor een gebeurtenis kan ons machteloos en hopeloos doen voelen, terwijl de ervaring ons net leert dat de middelen die we nodig hebben om te overleven vaak pas opduiken wanneer we die echt nodig hebben. Hoe vaak heb je niet gehoord of gelezen over iemand die alles overleefde, of die iemand redde en zei: ‘Er kwam iets over mij, en ik deed gewoon wat ik moest doen.’

Ik zeg niet dat het makkelijk is om doorheen intense gebeurtenissen van verschuivingen in de Aarde te gaan, en ik doe hier ook geen voorspellingen, maar ik voel wel dat het belangrijk is om te zeggen: ‘Laat ons alsjeblief niet in een angst-hype vluchten, door de huidige gebeurtenissen in de natuur of door het hyper-intense (en bij momenten stressvolle) astrologische klimaat van april, waardoor mensen emotioneel in over-drive kunnen gaan. the earth had music for those who listen shakespeare

Diamanten worden gecreëerd onder hoge druk. Heel stress-volle situaties kunnen ons maken of kraken. Indien er angst is in je, vraag dan of er iets praktisch is dat je nu kan doen om je meer op je gemak te laten voelen. Veel mensen voelen zich beter wanneer ze wat voorraad hebben van water of voedsel. Vertrouw er ook op dat je voldoende middelen hebt, meer dan je beseft, om om te gaan met wat het leven ook op onze weg brengt.

Laten we een moment nemen om liefde te sturen naar onze mooie planeet Aarde. We hebben zoveel geluk om hier te leven. Denk er ook aan dat, in tijden van crisis, we meestal ook het beste van mensen zien, en dat mensen echt voor mekaar zorgen.

De oude mythe van ‘ieder voor zich’ is niet correct gebleken wanneer het erop aankomt te overleven, wanneer we kijken naar de grootste natuurrampen van de laatste jaren en de reacties van de mensen daarop.

Dana Mrkich

www.danamrkich.com

vert. Fran Tielemans

3 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
vul je naam in