(Hele korte ;-)) samenvatting:

Zorg dat je goed gegrond en aanwezig in je lichaam bent voordat je de sociale situatie (uit eten, workshop, wat dan ook) ingaat. Je kunt daarvoor bijvoorbeeld mijn grondingsmeditatie gebruiken.

Oefen jezelf om te luisteren terwijl je tegelijkertijd je aandacht (deels) bij je lichaam houdt. Laat de informatie maar naar je toe komen in plaats van dat jij het gaat halen bij de ander.

Controleer je gronding en maak eventueel je energieveld schoon tijdens korte pauzes of als je even voor jezelf hebt (bijvoorbeeld toiletbezoek ;-)).

In mijn cursus Thuiskomen in jezelf leer je al mijn tools om bij jezelf te komen én te blijven en hoe je dat wat niet van jou is los kunt laten. Klik hier voor meer informatie.

HSP Workshop-dag Nieuwetijdskind.com op 28 juni

_MG_9082Op zondag 28 juni zal ik een workshop/interactieve lezing geven op de lezersdag van nieuwetijdskind.com.De dag heeft als thema: Vanuit verbinding je eigen wereld creëren. Kernwoorden: ontmoeting, verbinding & interactie.Mijn workshop zal gaan over verbinden met jezelf, loslaten wat niet van jou is en van daaruit verbinden met dat wat écht belangrijk voor je is. Vervolgens gaan we intuitief afstemmen om te kijken hoe je dat in de wereld zou kunnen zetten en wat daarbij voor jou de eerstvolgende stap kan zijn.

Het wordt dus aan de ene kant heel energetisch en intuitief, en aan de andere kant heel praktisch (ik hou van die combinatie :-)).

Ik ben één van vier sprekers op die dag, samen met Esther Buijs, Michel Tomaello en Shael E’lani.

Het programma:

9:30 ontvangst met koffie en thee en wat lekkers

10:00 workshop van Esther Buijs over hoe een hoogsensitief persoon zich kan verbinden met zichzelf, zijn/haar talenten en passie. Hoe krijgt een HSP toegang tot zijn/haar ‘creatie kracht”?

11:30 Pauze

11:45 workshop van auteur Michel Tomaello over “de kracht van zelfkennis” (het leven overkomt je niet, je bent de oorzaak) Wat is de invloed van onze gedachten, gevoelens en emoties op ons eigen leven? Hoe kan je luisteren naar de signalen van je lichaam en je intuïtie en hier ook gehoor aan durven gaan geven?

13:00 Gezamenlijke lunch aan grote tafels. Een biologisch-vegetarisch buffet van de chef met groenten uit de eigen moestuin van de Metaal Kathedraal

14:30 workshop van Irene Langeveld:Wat is écht belangrijk voor je? Wat kwam je hier doen? Hoe kun je dat in de wereld zetten?

Hooggevoelige mensen voelen vaak zoveel aan van anderen dat het lastig is om te voelen wat zij nu echt zélf willen. Daarnaast komen vaak twijfels en/of angst om de hoek kijken op het moment dat je iets in de wereld wilt gaan zetten of je eigen pad wilt gaan lopen.

In deze workshop ga je in een geleide meditatie loslaten wat niet van jou is en verbinden met jezelf en dat wat voor jou echt belangrijk is. Vervolgens gaan we kijken hoe je dat in de wereld kunt zetten en stemmen we af op je intuitie om te ontdekken wat daarbij voor jou de eerstvolgende stap is.

16.00 Koffie –en thee pauze

16:30 Shael E’lani zal spreken over ‘de weg naar meesterschap’. Wat zijn de fasen op het pad van bewustwording van de hooggevoelige mens en welke tools verzamel je daardoor om al je talenten en mogelijkheden ook werkelijk vorm te geven ? Allerlei culturen spreken hier op een andere manier over. Shael maakt een mooie mix van deze inzichten. En zij integreert in haar verhaal elementen van de eerdere workshops en zorgt voor een mooie afsluiting.

We zitten op een prachtige locatie: de Metaal Kathedraal in Utrecht (op 9 minuten vanaf Utrecht CS).

Ik heb ontzettend veel zin om deze dag te gaan vormgeven met mijn collega’s en alle deelnemers!

Wil je ook meedoen?

Bestel dan je kaarten via deze link:

https://www.nieuwetijdskind.com/event/nieuwetijdskind-com-lezers-workshopdag-2015/

Hopelijk tot dan!

Hartegroet,

Irene

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
vul je naam in