Hartsverhalen-voor-iedere-HSP

Over het boek:

Niet alleen kinderen kunnen ademloos luisteren naar een verhaal, ook volwassenen kunnen er helemaal in opgaan. Zeker als je een levendige verbeelding hebt. Een Hoog Sensitief Persoon (HSP) denkt vaak in beelden en daardoor kunnen verhalen voor hen een zeer positieve uitwerking hebben. De meerwaarde van verhalen is dat het effectiever in het geheugen aanwezig blijft, helemaal indien de verhalen direct verwijzen naar een huidige levenssituatie die naar inzichten vraagt. Dan kan er een ‘energetisch kwartje’ vallen. Dat geeft kracht en vrijheid.

Dit boek is geschreven voor hoog sensitieve personen waarbij de verhalen uit de praktijk van Antoine van Staveren in de afgelopen twaalf jaar hun effect ruimschoots hebben bewezen. Dergelijke verhalen, met belangrijke HSP-thema’s, kunnen je ‘aanraken’ waarbij je hart wordt geopend en inzichten ontstaan. Exact dat wat een belangrijk onderdeel is om gewenste veranderingen teweeg te brengen. Daarom worden de verhalen ‘hartsverhalen’ genoemd. De bijgevoegde ‘krachtkaarten’ geven de essentie van de verhalen weer, die je ondersteunen met een thema gedurende de periode dat je aandacht geeft aan het onderwerp dat bij je huidige situatie past. De vragen en opdrachten geven je het gevoel van een werkboek. Een werkboek voor jezelf, om in je ware kracht te komen staan. 

Over de auteur:

Antoine

Antoine van Staveren (1968) is auteur, trainer, therapeut en oprichter van Instituut EszenzZ en het EszenzZ Centre. Hij specialiseerde zich in hooggevoeligheid, fibromyalgie, eet-, angst-, dwang- en identiteitsproblemen.

Bekijk hier de video van de interactieve lezing van Antoine over Hooggevoeligheid tijdens het sprekersevenement Nieuwetijdskind Live 2016

 Recensies over het boek:

“De meeste hsp’s zijn gevoelig voor gevoelsverhalen. Hsp’ers hebben vaak geen behoefte aan theoretische boeken maar lezen graag boeken die met gevoel geschreven zijn.Verhalen waarbij ze voelen, dit is wat ik begrijp. Dit komt bij mij binnen, dit raakt en hier kan ik mee vooruit.

Dit boek met de mooie krachtkaarten heeft prachtige zielsverhalen. De verhalen zijn stuk voor stuk met veel gevoel beschreven, ieder met een eigen thema. De thema’s die vele hsp’s vaak tegenkomen.

Ik ben erg geraakt door de verhalen. Bij ieder verhaal lijkt er een soort van energetisch ja-gevoel te ontstaan in mijn gevoelswereld.

Het is een bijzonder hart-cadeau, een aanrader voor iedere hsp die wil ervaren en voelen hoe krachtig het is om een hsp te zijn, en te mogen leven vanuit een krachtig hart.”

“Antoine van Staveren laat in dit prachtige, aangrijpende boek opnieuw zien dat hij over een bijzondere gave beschikt om anderen te raken met zijn verhalen en daardoor een grote verandering teweeg kan brengen in je bewustwording. In dit hartverwarmende boek confronteert hij je op een liefdevolle manier met jouw pijn. Door middel van duidelijke en herkenbare verhalen krijg je de mogelijkheid om inzicht te krijgen in je eigen patronen zodat je die kunt doorbreken. Voor mij is het een prachtige aanvulling op de HSP boeken doordat je je eigen hooggevoeligheid benut om aan te kunnen voelen welke kaart en daarbij horend verhaal bij jou aandacht nodig heeft. De verhalen raken mij en komen binnen in mijn hart. Ze geven mij kracht en geven mij de verbinding met mijn liefde terug.

Een echte aanrader!

Ik gun iedereen deze mooie liefdevolle ervaring!”

“’Hartsverhalen voor iedere HSP’ is niet zomaar een boek maar echt een prachtig cadeau aan jezelf. Bij boeken bestaat er een onderscheid in informatieve boeken en verhalen. Antoine heeft dit in zijn boek prachtig weten te combineren met een bijzonder en uniek concept waarmee dit boek zich onderscheidt van alle boeken. Verhalen die mooi, ontroerend, fijn, leuk en hartverwarmend zijn om te lezen en tegelijkertijd inzichtgevend en informatief. Iedere HSP zal zich herkennen in meerdere verhalen en als je je niet herkent in een verhaal is het sowieso een mooi verhaal om te lezen. Naast dat het inhoudelijk geweldig is, is ook de lay-out prachtig. Daar is duidelijk veel aandacht aan besteed en over nagedacht. Prachtig gekleurde illustraties, een prettig te lezen lettertype en een klein, vierkant formaat zorgen ervoor dat je het er graag bijpakt om een kaart te trekken en het bijbehorende verhaal te gaan lezen. Voor mensen die de energie missen of geen tijd hebben om een heel boek te lezen is dit boek ook ideaal. Je trekt een kaart en leest vervolgens alleen het bijbehorende hoofdstuk wat niet veel tijd in beslag neemt maar je ondertussen wel echt kan raken en inzichten kan geven. Kortom: een prachtig, bijzonder en uniek boek die ik iedereen aan kan raden (ook niet-HSP’s)!”

Link naar het boek

3 REACTIES

  1. Om het boek te kunnen bestellen bij 'Land' ipv nederland anders
    aantikken en dan verschijnt er wél de mogelijkheid om je volledige adres in te vullen.

  2. Ik zou het boek heeeel graag bestellen maar dat lukt niet met de getoonde link..
    In de webshop pakt de postcode mijn adres niet en er staan nergens contact gegevens..
    Jammer!!

    • <a href="#comment-248106" rel="nofollow">@Sylvia</a>, mail je gegevens even naar info@nieuwetijdskind, dan zorg ik dat de uitgever contact met je opneemt…

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
vul je naam in