DELEN
terrorisme

Ik kreeg laatst heel wat vragen rond 2 thema’s : “ Hoe ga ik als hooggevoelige om met die agressie (naar aanleiding van de terroristische aanslagen in Brussel-red), met die pijn. Wat vertel ik mijn hooggevoelig kind?”

Als hooggevoelige komt dit inderdaad allemaal hard aan en binnen bij je. Voor de hooggevoelige kinderen is het extra hard en choquerend. Dat komt omdat hooggevoeligheid als een versterker werkt. Wat speelt (vb de angst en gebrek aan zingeving), wordt versterkt weergegeven omdat het subtiele niveau zou kunnen opgemerkt worden. Het subtiele niveau is het niveau van de aanzet van schepping of creatie. Om dus te weten wat speelt moeten we kunnen intunen of aansluiten op het subtiele niveau. Op die manier kunnen de hooggevoeligen onder ons door de illusie van de materie heen voelen / prikken.  Door die versterking kan er contact gemaakt worden met de onderliggende essentie.

Hooggevoeligheid als versterker

Het principe van hooggevoeligheid is voor velen onder ons nog heel onbegrepen en abstract. Mocht ik bijvoorbeeld niet hooggevoelig zijn zou ik nooit kunnen de energie oppikken van mijn klanten. Ik zou enkel kunnen healen of verlichten wat zich voor mijn ogen afspeelt. Door mijn hooggevoeligheid ben ik een soort versterker en daardoor kan ik de energie van een klant, gelijk waar over de wereld oppikken, voelen in mijn eigen lichaam en zo verlichten. Als ik de pijnen in mijn lichaam overneem, versterk ik ze en laat ik ze zo uitvergroten dat ze oplossen, oplichten. Het is ook niet omdat iemand met pijn in zijn rug naar mij komt dat daarom de oorzaak in de rug zit. Nee als hooggevoelige (healer) stem ik me af en voel ik direct waar wel de oorzaak of de essentie van het probleem ligt. Je kan het zien als zijn de hsp’ers de (speur)honden van deze wereld. De hond hoort en ruikt dingen die wij als mens onmogelijk kunnen.  Een hooggevoelige kan dus voelen (speuren) naar de ware essentie of naar wat onderliggend speelt in een situatie.

Hooggevoeligheid en agressie

Wij nemen versterkt waar met ons gehele lichaam. Dat kan ervoor zorgen dat de agressieve frequentie van de terroristische daad letterlijk inslaat in je systemen. Het kan aanvoelen alsof je er aanwezig was, want de hsp’er voelt versterkt de onderlinge verbinding aan. We zijn tenslotte allen één.

Wanneer je dus denkt aan die slachtoffers VOEL jij je als dat slachtoffer. Je kan dan letterlijk die pijn voelen, die doodsangst, die onmacht. Maar dat is het gevoel van die ander. Als je je nu bewust ben van het feit dat jij een versterker bent, kan jij bewust afstand nemen en je concentreren op acceptatie en liefde. Dan kan jij als versterker, de collectieve agressie helpen overschrijven met je bewuste gedachten van acceptatie en liefde. Acceptatie wil helemaal niet zeggen dat je akkoord gaat met het gebeuren! Je accepteert het gebeuren en daardoor kan jij besluiten om healing te sturen. Als je het gebeuren afwijst, versterkt je de agressie/angst en negativiteit en draai je mee in het circus van negativiteit en drama.

Wat is jouw intentie in dit geheel?

Heel belangrijk is de intentie waarmee jij aan die slachtoffers denkt. Denk je er zomaar aan zal je asap meegezogen worden in het agressie verhaal. Denk je er echter aan op een verlichte wijze dan kan je healing veroorzaken. Als ik mijn healingen doe, stem ik me eerst af, dan maak ik contact met mijn klant en dan zet ik de intentie uit en geef me over aan wat zich dan aandient. Zo werkt healing. Healing is een BEWUST proces via intentie. Wanneer die negatieve frequenties hard bij je binnenkomen of zelf bij je inslaan is dat mogelijk als jij niet voldoende gegrond bent.

Goeie gronding is belangrijk

Wanneer ben je niet voldoende gegrond bent, fungeer jij gewoon als versterker van alles wat collectief rondom je speelt. Hoe bereik je nu een goeie gronding?

  • door heel bewust in het leven te staan, want pas als je bewust bent kies jij zelf wat je verdere intentie is
  • door in het nu te blijven, hierbij gebruik jij je ademhaling als anker om in contact te blijven met je lichaam en het nu
  • door acceptatie, wijs niks af in dit leven. Alles is er met een reden. De onderstroom is liefde.
  • Acceptatie van jezelf en deze incarnatie

Wat kan je nu doen als hsp’er en als ouder

Er is iets waar een hooggevoelig kind absoluut niet mee om kan en dat is  angst. Omdat een hooggevoelig altijd afgestemd is op de essentie, staat hij constant in contact met de liefdesfrequentie die tenslotte de basis is van deze schepping. Angst is de tegenfrequentie van liefde, het is de frequentie van niet-liefde en die roept verwarring en pijn op.

Er zijn op aarde een groep menselijke wezens die BEWUST de frequentie van niet-liefde de wereld insturen, controleren en versterken. Die groep kent de kracht van mind-control en zet die 100% in via alle mogelijke vormen van media. Liefdevolle situaties worden van de mediakanalen geweerd, de negatieve indoctrinatie boven alles. Het nazisme en IS zijn de lokvogels die de “zwakkeren” of de wereldverbeteraars onder ons die worstelen met de pijn en zinloosheid van deze wereld aantrekken.

1/ Wordt je als hooggevoelige bewust van de liefdesfrequentie, dat zal je sterken tegen angst.

2/ Kies bewust waar je naar kijkt. Denk niet dat een beeld je niet zal raken, dat jij daar sterk genoeg voor bent! Fout een frequentie is een frequentie en aandacht schenken eraan is de frequentie toelaten. Ik kijk, wil zeggen ja kom binnen. Je kan als hooggevoelige niet naar iets kijken zonder de essentie niet binnen te krijgen. Een daad van terrorisme is een essentie van angst, verwarring, onmacht.

3/ Voel je niet schuldig omdat de ander pijn heeft en jij niet. Je helpt de ander daar niet mee. Hou je licht en energie hoog.

4/ Ga niet mee in de paniek, afschuw en onmacht. Cultiveer die niet-liefdes frequentie niet. Zeker als ouder. Je hsp kind is bang omdat jij bang en in paniek bent. Blijf rustig. Als ouder ben jij het anker en houvast voor je kind. Je kind geloofd je onvoorwaardelijk. Vertel je kind gewoon dat er mensen zijn die zichzelf pijn doen en daardoor de ander pijn doen. Geef duidelijke uitleg over het feit dat deze aarde een groeiproces is. Mensen leren zichzelf te verwezenlijken en bij de één lukt het beter dan bij de ander. Behandel je kinderen niet meer als kleine kinderen maar als jonge meesters in spé. Onze nieuwetijdskinderen zijn geen kind-kind. Baby’s en peuters staan nog in perfecte verbinding met hun hogere zelf. Ze leunen nog dicht bij hun meesterschap aan. We kunnen veel leren van onze kinderen over ons wezenlijke zelf. Van ons als ouder leert ons kind dan wat deze wereldlijke aarde inhoud. Vraag hen wat je kan doen om die pijn weg te nemen. Onze hsp kinderen zijn meesters als we naar hen luisteren. Misschien stellen ze voor een tekening te maken, misschien stellen ze voor licht te sturen. Ga mee in de healing die zijn vooropstellen. Sta open voor meesterschap ipv voor angst. Laat je leiden door de kinderlijke onschuld en kracht. We kunnen zelf zoveel doen !!! Maar blijf in godsnaam uit die negatieve angstige frequentie anders voedt en versterkt je die nog.

Het waarom van terrorisme

Dat is de werkelijke uitnodiging achter deze terroristische aanslagen. Je wordt uitgenodigd om een keus te maken, om een bewuste intentie neer te zetten, om bewust in het leven te staan en de liefdesfrequentie te voeden.

Het is aan elk van jou nu wat je ermee doet. Vele grote meesters zijn vroeger onder ons geweest. Nu zijn er vele kleine meesters op aarde. Ben jij je bewust van je meesterschap? Ben je bereidt je meesterschap op te nemen? Wat denk je nog meer nodig te hebben dan jezelf?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
vul je naam in