Upgrade vanuit je ziel bedrijf

“Op persoonlijk vlak ben ik door een enorme transformatie gegaan. Hoe zorg ik er nu voor dat mijn bedrijf met mijn ontwikkeling meegaat?” is een vraag die ik als spirituele ondernemerscoach vaak krijg.

Een heel logische vraag, omdat zo ongelooflijk veel Lichtwerkers in een krachtig proces van verlichting zijn. Terwijl de verandering van je bedrijf daarna tot je grote frustratie heel vaak niet vanzelf gaat. Ook al wordt er in spirituele kringen vaak gezegd dat het wél moeiteloos zou moeten gaan. En wanneer jouw bedrijf als Lichtwerker dan niet groeit (terwijl je voelt dat je als persoon enorme stappen maakt), dan wordt je gevoel van tekortschieten alsmaar groter.

Jouw bedrijf moet mee in je transformatieproces

In mijn werk zie ik dat bij de meeste Lichtwerkers de groei van hun bedrijf niet automatisch hun eigen ontwikkeling volgt. Daarvoor wordt er meer van je gevraagd dan vertrouwen, geduld en oefeningen in manifestatie.

Maar… hoe doe je dat dan wel? Hoe neem je jouw bedrijf mee in je eigen transformatieproces?

Een vraag die ik alleen kan beantwoorden door allereerst naar het totale plaatje op Aarde te kijken. Omdat de persoonlijke transformatie die jij op dit moment ervaart niet losstaat van een on-persoonlijk gebeuren; wij als mensheid bevinden ons midden in een collectief proces van spirituele verandering.

Nieuwetijdskind Magazine Instagram
Nieuwetijdskind Magazine Instagram
Nieuwetijdskind Magazine Instagram

Jouw transformatie is minder persoonlijk dan je denkt

Massaal worden mensen wakker uit een spirituele slaap en beginnen zich te herinneren wie ze werkelijk zijn. Dat leidt tot andere keuzes waardoor hun levens meer gaan passen bij wat ze hier komen doen.

En ik weet zeker dat je deze woorden de afgelopen tijd al vaker hebt gelezen of gehoord. Wat maakt dat het voor ons brein alweer bijna gewoon wordt: “O ja, we zijn collectief aan het ontwaken. We gaan naar een nieuw (vijfdimensionaal) bewustzijn toe.” Waarna opeens een van je kinderen je aandacht vraagt, of de hond moet uit. En bijna onaangeraakt ga je weer over naar de orde van de dag.

Dit proces van ontwaken is een uitzonderlijk proces

Maar hoe vaak je dit ook hoort, het blijft een uitzonderlijk proces waar we samen in staan. Sta er nu maar eventjes iets dieper bij stil, voor je naar de volgende alinea gaat.

“We gaan naar een nieuw (vijfdimensionaal) collectief bewustzijn toe”

Want dit proces van wereldwijd ontwaken betekent enorm veel voor het leven op Aarde. Letterlijk alles wordt anders. Stel je maar eens voor hoe het leven eruitziet als mensen collectief weer vanuit de onvoorwaardelijke Liefde, respect en compassie gaan leven. En we samen een wereld creëren waarin er ruimte en vrijheid is voor ieder uniek levend wezen. Een wereld op Aarde waarin iedereen (niets of niemand uitgezonderd) vanuit gelukzalige overvloed leeft.

Een nieuwe manier van ondernemen

Wanneer we naar een nieuwe manier van leven transformeren, houdt dit natuurlijk ook in dat we naar een hele nieuwe manier van ondernemen gaan. Ook dit is iets waar de meeste mensen niet dagelijks bij stilstaan, maar dit kan niet anders.

We gaan onvermijdelijk naar een bedrijfsvoering zoals het bij de Nieuwe tijd past: met hart en ziel. En als je dit iets dieper tot je door laat dringen, maakt dit het gelijk heel logisch dat ook jouw bedrijf nu om een upgrade vraagt. Want ook al leven we collectief nog lang niet vijfdimensionaal, jij als Lichtwerker bent al wel op weg. En je draagt daarom de verantwoordelijkheid om jouw spirituele ontwikkeling ook praktisch tastbaar te maken.

Hoe ziet dit er in de praktijk uit?

Voor de meeste Lichtwerkers is het na deze realisatie even zoeken: wat vraagt mijn ziel dan in deze uitzonderlijke tijd van mij? Want niet alleen bij jou, maar bij een enorm aantal andere Lichtwerkers met een bedrijf begint het te borrelen. Hetgeen ze nu doen voelt vaak niet meer helemaal kloppend. Of het stroomt gewoon niet meer omdat hun ziel ze zachtjes een andere kant opduwt.

En je vraagt je af: wat klopt dan wel?

Als modern mens hebben we graag snel een antwoord op onze vragen. Dit zal een reden zijn dat sommige mensen liever naar een helderziende gaan om iets over hun zielsmissie te horen, dan haar zelf te vinden in de schatkamers van hun ziel.

Terwijl deze tijd juist van je vraagt dat je jouw spirituele missie weer zelf gaat voelen en zien. De Nieuwe tijd is geen tijdperk van kant-en-klare oplossingen of gekocht geluk. Het is een tijd van spirituele diepgang en authenticiteit. Met de enorme voldoening en het diepe geluk dat bij deze diepgang hoort.Upgrade vanuit je ziel bedrijf

 

Jij hebt een diepere verbinding met je ziel nodig

Om te ontdekken welke kant jouw ziel je opleidt, is bij iedereen een periode van bezinning nodig. Omdat de onvrede of onbalans die je voelt meestal een impuls vanuit je ziel is. Je ziel, jouw spirituele essentie van Liefde en Licht.

Het spiritueel ontwaken waar jij als Lichtwerker nu doorheen gaat, betekent eenvoudigweg dat de verbinding met je ziel kan worden hersteld. Waardoor je als het ware wakker wordt uit een spirituele slaap. We gingen namelijk allemaal tijdens onze geboorte door de ‘sluier van vergetelheid’, wat inhoudt dat je alles over je spirituele Thuis en zielsmissie vergat zodra je op Aarde was.

Tienduizenden jaren lang was de verbinding met je ziel tijdens jouw leven op Aarde daarom minimaal, omdat dit bij het vorige tijdperk hoorde. Terwijl de huidige tijdgeest je de mogelijkheid geeft om opnieuw met je ziel te verbinden, als dit in de blauwdruk van je ziel staat. Sterker nog, je kunt alleen je frequentie naar een vijfdimensionaal bewustzijn verhogen als je openstaat voor de diepere laag van je ziel.

De upgrade van jouw bedrijf komt vanuit je ziel

De upgrade waar je bedrijf doorheen mag gaan is dus ook een upgrade vanuit je ziel. Zodat jouw bedrijf helemaal aan kan sluiten bij de spirituele missie van je ziel. Omdat jouw ziel weet wat jij op Aarde komt doen én ook voor wie jouw Licht bestemd is: jouw ideale klant.

De upgrade van je bedrijf vanuit je ziel betekent dat ieder onderdeel van je bedrijf met de wijsheid van je ziel moet worden verbonden. Want een verandering vanuit je ziel is niet zomaar een kleine aanpassing. Het is een transformatie met diepgang.

En dit maakt dat het voor een echte transformatie van je bedrijf niet genoeg is om gewoon wat vaker zichtbaar te zijn op social media, zodra je angst voor zichtbaarheid is opgelost. Of een nieuwe ideale klant te zoeken nu je voelt dat je huidige klant niet meer klopt. Of een boek te gaan schrijven omdat je voelt dat je zoveel Wijsheid in je hebt.

Dieper durven voelen wie je Bent

De echte aansluiting van jouw bedrijf op de Nieuwe tijd vraagt dus vooral dat je heel diep gaat voelen wie je werkelijk Bent en wat jij in deze tijd op Aarde komt doen. Door als eerste een diepere verbinding met je ziel te maken. Waarna je dit op een eigentijdse manier in je bedrijf kunt gaan integreren.

Op dit eigentijdse ondernemen ga ik een volgend artikel in! Voor nu kun je alvast dieper gaan ervaren wat jouw ziel van je vraagt. Onderaan dit artikel vind je een krachtige oefening: jouw hart als poort naar je ziel.

Engelenboodschap
Engelenboodschap
Engelenboodschap

4 REACTIES

  1. Wat een krachtige en liefdevolle omschrijving, Iris.> “Dat innerlijk en uiterlijk samenvallen en gewoon weer één zijn!” Coherentie … Zo binnen, zo buiten. Dankjewel voor je reactie!

  2. Dank je voor jouw visie hierop Nora. Waarbij ik een andere ervaring heb met ondernemen en het geven van coaching. Er komt in mijn ervaring een moment dat innerlijk en uiterlijk samenvallen en gewoon weer één zijn!

  3. Zolang we maar de werkelijke missie van de Ziel niet verwarren met een bedrijf. De Liefde Bedrijven is iets anders….
    De Ziel wil in deze Nieuwe Tijd de aspecten van multi dimensionale levens in het Licht zetten via onze huidige incarnatie. Sprirituele coaching/ondernemerschap is een spiegel die naar buiten keert in plaats van de innerlijke integratie van eigen aspecten. Is ook het moeilijkste wat er is en het is altijd fijn om een ander de weg te wijzen. Maar de Ziel zal op gegeven moment de juiste omkering weer maken en is het misschien wel heel tof, dat als je groeit, het bedrijf niet meegroeit, zodat het een aspect is van je leven in plaats van een plaatsvervangende uiterlijke reis, die heel dichtbij kan voelen, maar het niet is.