Ik ben Schepper- leven vanuit je Ontwaakte Ziel

Heb jij de laatste tijd ook zoveel opgeruimd en losgelaten? Voel jij je nu niet lichter en wat vrijer doordat jij oude verhalen over jezelf, je ongeheelde stukken, meer aan het licht hebt kunnen brengen? Deze lichtheid komt doordat jij je bevrijd hebt van emotionele bagage en je ruimte hebt gemaakt om je meer met de bron van liefde in jou en met de hogere lichtfrequenties te verbinden. Door jouw innerlijke schoonmaak, is jouw eigen trilling ook verhoogd en daardoor ben je nu in staat mensen en gebeurtenissen in je leven aan te trekken die beter op jouw Ware Zelf zijn afgestemd.

We zijn nu dus echt in een andere fase beland. Hoera! Het nieuwe kan zich eindelijk ontvouwen. Het grote opruimen, het loslaten van grote pijn- en verdrietstukken voelt als grotendeels voorbij en heeft ruimte gemaakt voor het ontwaken van onze Ziel en dus ook de scheppende kracht van onze Ziel. Eigenlijk is dit ook een logische fase, want door loslaten creëer je ruimte voor het nieuwe en het nieuwe is het hart gedragen bewustzijn waarmee jij jouw leven schept vanuit jouw eigen licht en kracht. Maar hoe doe je dat nou??

Bewustwordingsproces doorlopen om naar Authentieke Zelf te komen

Om bij je Authentieke Zelf te komen en te kunnen scheppen vanuit je Ziel, mag je eerst een transformatie in bewustzijn doorlopen waardoor jij alles wat in feite jouw kern van liefde bedekt, loslaat. Het Ego gedragen bewustzijn dat de mannelijke energie belichaamt en zich vooral door het hoofd, controle, en angst kenmerkt, wordt stap voor stap liefdevol vervangen door het vrouwelijke van het hart gedragen bewustzijn, waarin het hart, intuïtie en vertrouwen de leiding nemen. Hoofd en hart komen dus meer in een lijn te staan, in plaats van de dominantie van alleen maar hoofd of alleen maar hart.

Afstemming op je Authentieke Zelf als sleutel tot Vreugde

Nu dat wij ons ware zelf meer aan het licht gebracht hebben, kunnen we beter gaan voelen wat wij echt willen in ons leven en waartoe het mag dienen. Na dit opruimingsproces voel ik mij nog meer verbonden met mijzelf en met mijn Ziel en dat maakt mij blij. Ik voel dat ik mijn eigen stroom mag volgen, dat mijn waarheid mijn waarheid is en dat ik daarvoor mag staan. En uiteraard mag ik ook de waarheid van een ander respecteren, zonder er een oordeel over te hebben of deze uit plichtsbesef of please-gedrag als de mijne te moeten overnemen. Mijn gevoel is hierin leidend. Omdat ik mij vrij voel, vrij van wat anderen van mij denken, vrij van oude patronen, voel ik diep van binnen dat ik schepper van mijn leven ben en als een kunstenaar mijn eigen meesterwerk aan het creëren ben.

Het besef dat jij jouw pad bepaalt door jouw gevoel en jouw eigen keuzes, maakt jou tot schepper van jouw leven. Als schepper  neem jij de verantwoordelijkheid voor jouw leven en de keuzes die jij maakt. Je schept jouw leven vanuit liefde en vreugde en stapt zo uit de angst en het slachtofferschap en komt in de natuurlijke stroom van het leven van liefde en groei. Keuzes maken is soms eng, want je mag opeens helemaal voor jezelf kiezen of ‘nee’ zeggen. Maar juist door deze keuzes te maken, groeit jouw bewustzijn, jouw Ziel en jouw eigen kracht.

Nieuwetijdskind Magazine Instagram
Nieuwetijdskind Magazine Instagram
Nieuwetijdskind Magazine Instagram

Kijk eens naar hoe jouw leven nu is, lief mens. Waartoe spoort jouw Ziel je nu aan? Welk verlangen siddert er in jou dat nu de ruimte mag krijgen om er te mogen zijn? Alles is mogelijk wanneer je de leiding van je Ziel volgt.

Jouw licht als bijdrage aan de wereld

De Ziel wil dienstbaar zijn aan het geheel en in het hart gedragen bewustzijn wordt de wil van jouw Ego ondergeschikt gemaakt aan het grotere willen van het hart.  We kunnen niet zonder ons Ego leven, want het Ego is nodig om dat vorm te geven, dat te manifesteren wat er in jouw hart verborgen ligt.

Jij bent niet zomaar hier maar hebt een bijdrage te geven aan de wereld door jouw licht te laten schijnen in jouw gekozen vorm. Jezelf zien als een instrument van liefde dat goddelijk geleid wordt, geeft heel veel voldoening, want hierdoor stel jij je open voor leiding en laat je de controle los waardoor je ruimte maakt voor vertrouwen. Als je niet weet wat jij bij te dragen hebt, vraag dit dan in een gebed waarin je heel duidelijk vraagt om gebruikt te worden voor het hogere belang van de liefde.

Expansie van de Ziel

Wat ik zelf aan het ervaren ben is dat de vorm van mijn licht niet een vastgelegde vorm is maar uit veel verschillende vormen bestaat. Ik voel dat er een beweging in mij gaande is van expansie. Ik ben niet alleen coach en healer maar ook schrijfster, moeder en nog veel meer. Ik ben steeds meer mijn eigen vorm van Zijn aan het bepalen.  Het Ego wii je laten denken dat er maar één vorm is, maar dat is beperkend. De Ziel kent geen beperking en zoekt juist verschillende vormen om zich uit te kunnen drukken. De Ziel is niet gebonden aan de vorm en dat maakt het leven vanuit je Ziel zo een mooi en groot avontuur. 

De weg van de Ziel is het onbewandelde pad waarin de liefde leidend is. Dat is spannend maar laat je voelen dat je echt leeft. En is dat niet waarom wij hier op aarde zijn, om het leven in al zijn facetten te doorvoelen? Dus lief mens, durf te leven!

Engelenboodschap
Engelenboodschap
Engelenboodschap

2 REACTIES

  1. Zo mooi omschreven en inderdaad zo herkenbaar. Ik heb een totale metamorfose ondergaan het laatste jaar. Ik groei spiritueel enorm ik ben in de ban van de Celestijnse Belofte en de inzichten. Ik leer mensen lezen en pas mijn behandelingen aan van persoon tot persoon. Ik combineert mijn massages van kop tot teen met Access consciousnes, Reiki , Accupresur en Chiatsu . Ik ben een body wispherer en body dealer. Ik ben dankbaar voor mijn kennis waar ik zielsgenoten mee kan helpen. Ik wil mijn kennis nog uitbreiden met veel liefde en licht.

  2. Wow Eveline, wat mooi omschreven. Je boodschap resoneert zo bij mij omdat ik precies in deze fase zit. Ik voel de liefde en de kracht in mij bewegen. Dit voelt zo fijn! Dank je wel.