Ik Kom Van De Zon

De Nederlandse vertaalster van het boek “Ik kom van de zon” belde me  met de vraag om dit boek onder de aandacht te brengen bij mijn lezers.  Ik heb het boek besteld om het te lezen, en ik geef er  met liefde wat aandacht aan omdat het zo’n mooi verslag is van een wijs jongetje, met trouwens ook een wijze iets oudere broer. Flavio legt al als jongetje uit hoe het universum in elkaar steekt, compleet met tekeningen. Dit doet hij ook met ‘het systeem van het lichaam’. Daarnaast vertelt hij over de nieuwe mensen die nu naar aarde komen. Zijn ouders hebben veel van wat hij vertelde gedocumenteerd in dit mooie boek. Met “ik kom van de zon “bedoelt Flavio trouwens dat hij voor dit leven in het Licht verkeerde, de spirituele dimensies. Flavio is inmiddels een volwassen man

*********

“Flavio omhelst zijn moeder in een bui van tederheid. Ik vind je zo lief mama! Ik ben gelukkig, omdat ik zoveel van je houd. Maar ik kan je ook lief vinden als je niet mijn moeder bent; ik kan iedereen liefhebben, net zoals jou. Als men een mens zeer lief heeft, heeft men iedereen lief. Ik heb je lief omdat we deeltjes zijn die uit God gekomen zijn! Alle mensen zijn deeltjes van God! God is in alle werelden, hij is in deeltjes opgedeeld, hij is overal en hij is ook in de leegte. Iedere wereld is een deel van God. Maar God is ook in de ruimte, God is alles wat er bestaat, alles, alles wat men kan aanraken, wat men ziet en wat men niet ziet. God sterft nooit, maar om levend te kunnen zijn, moet men een deeltje zijn dat uit God komt. Ik geloof dat ik een deeltje ben dat uit het hart van God gekomen is. Nou ja, niet letterlijk bedoelt, omdat God geen lichaam heeft, maar ik wil zeggen dat ik uit de liefde van God kom.

Nieuwetijdskind Magazine Instagram
Nieuwetijdskind Magazine Instagram
Nieuwetijdskind Magazine Instagram

Er worden nu nieuwe kinderen geboren. Het zijn andere mensen, ook al zien ze er niet zo uit. Ik ben maar één van hen, één van de eersten. De mensheid is aan het veranderen. De verbinding met de geestelijke wereld is opener.”

Flavio is een Argentijnse jongen, een Nieuwetijdskind die vanaf drie jaar begon te spreken over zijn leven voor zijn geboorte op aarde. Hij spreekt over de sferen van licht waarin hij vertoefde voordat hij zijn ouders uitkoos om te reïncarneren op aarde. Hij en zijn twee jaar oudere broer Marcos zijn voor het eerst op deze aarde om de mensen te informeren over deze hogere sferen, over het leven voor en na de dood. Het is Flavio’s taak om de mensheid te helpen een hoger geestelijk bewustzijn te ontwikkelen. De aarde is aan het vergeestelijken, zo schrijft hij in zijn boek.

Als drie jarig kind moet hij wennen aan het leven hier op aarde omdat men niet telepathisch communiceert, maar slechts spreekt via de mond, omdat men voedsel tot zich neemt via de mond en niet rechtstreeks kan leven van de energie van God. Hij moet enorm wennen omdat het leven op aarde zo materialistisch is en zo weinig geestelijk.

In dit boek deelt Flavio zijn wijsheid en spirituele inzichten die niet passen bij een kind van drie jaar oud. Het is een aaneenschakeling van wijsheden over het ontstaan van materie, de schepping van het universum, leven op andere planeten, de sferen van licht, leven na de dood, de zin van het leven…

Ik Kom Van De Zon

Directe Link naar Ik Kom Van De Zon bij Bol.com

Auteur: Flavio Cabobianco
Nederlands – Paperback

Ook verkrijgbaar als: Digitaal boek

116 pagina’s | Piramidions |

Engelenboodschap
Engelenboodschap
Engelenboodschap

11 REACTIES

 1. Wonderbaarlijk dat er zulke kinderen geboren woorden.
  Het boek zou ik ook graag willen lezen.
  Ik lees hier ook de reactie van Jacobs Ronalds.
  Waarom wachten met uitgeven Jacobs Ronald.
  Is het werkelijk kwetsend ?
  Als ik lees wat flavio schrijft : alle mensen zijn deeltjes van god etc. Wonderlijk allemaal.
  Als jou boek over god schrijft enz geen idee wat je geschreven hebt.
  Maar dat zal jij zelf het beste weten. volg vooral je eigen weg.
  Je bent zelf in deze je beste raadgever.

  Liefs , .Jannie.

 2. mooie reacties, sluit ik me bij aan Emmy en Annemarie, ik kon deze materie met mijn dochter(nu 27) ook altijd delen, is een waar geschenk. Ik ben blij dat we nu een tijd naderen waar over dit soort onderwerpen gewoon kunnen praten. ik heb dit wel al met velen in mijn kring, gelukkig. dat was wel anders jaren geleden. ik vind het daarom ook zo leuk dat deze site er is! heerlijk. ik geniet er dagelijks van. Dus wederom allen bedankt hiervoor! en vooral gordon ofcourse, hij maakt dit mogelijk.
  liefs, Henriëtte

  • @Henriëtte, Dan bedank ik Gordon die deze site mogelijk maakte,want anders waren we allemaal niet op deze site.
   Ook dank ik de tijd waarin we vandaag leven.
   Een kind met zoveel wijsheid word niet zomaar geboren.
   Al herken ik mezelf er helemaal in,het is niet aan mij over mezelf te praten,want dat kunnen anderen beter dan ik,en of deze anderen het over mij al dan niet achter mijn rug om bij het rechte eind hebben dat weten enkel ikzelf en God.
   Al schreef ik ook al verschillende verboden boeken,en al vroegen terwijl ik kind was verschillende Leraren waar ik als 10 jarige mijn ideeën en wijsheden vandaan haal en dat ik ze ooit eens als schrijver zou moeten neerzetten en uitgeven,en ja,ik schreef ze op in vier verboden boeken,verboden omdat ik ze niet niet kan uitgeven,omdat ik er mensen mee kan kwetsen en dat wil ik niet.
   Maar later als ik groot ben en dood ben en daardoor vrij ben,dan geef ik ze uit,en wel online voor iedereen.

   • @Jacobs Ronald,

    lieverd, ik heb je reactie een paar keer gelezen, ik voel wat je bedoelt. ik respecteer het en dank jouw voor je reactie op wat ik schreef. het heeft me diep in mijn hart en ziel geraakt en nog. mogen jouw wijsheden je de weg laten zien, voelen die jij mag gaan. ik gedachten stuur ik je mijn liefdeslicht en dank je voor je eerlijkheid. niets gebeurd zomaar…

    liefs, Henriëtte

 3. Dankje wel voor deze tip!

  Ik ben heel erg benieuwd naar dit boek, het spreekt me erg aan en ik voel nu al dat ik mezelf erin herken.
  Ik ga dit boek zeker lezen.

  ”Ik heb je lief omdat we deeltjes zijn die uit God gekomen zijn! ”
  Heel erg mooi 🙂 zo zie ik en voel ik het ook.

  Liefs Anne

  • Deze passage raakte mij ook meteen diep. Zoals ik ergens las, wij zijn sterrenstof. Maar dat wij allemaal een Goddelijk deeltje in ons hebben dat weet ik zonder te weten. Het is gewoon waar. Liefs Nelleke

 4. Dank voor het delen! Mooi dat de ouders het zo uitvoerig gedocumenteerd hebben. Een van mijn zoons beschreef ook ooit op 4 jarige leeftijd hoe we elkaar kenden uit een vorig leven. Fijn als ouders en kind elkaar daarin ruimte geven.Ik vind het nog steeds een cadeautje!

 5. Wat Flavio zegt zie ik vaak bij pasgeborenen en baby’s opgroeiend tot peuter.
  Tegen mijn kleinkinderen zeg ik regelmatig: “Jij hebt de ogen van de zee “,kortom ik voel dat ze van een andere dimensie komen.
  Heel boeiend.
  Ze zijn 3 jaar en 10 maanden.

  Warme groet,Alice

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in