DELEN
In De War

Het is zo veel
Bewust ademen
Gedachten observeren
In het Nu zijn
Emoties toelaten
Gewoon te veel

Het overweldigt
Grijpt me
Zelfs het simpelste Zijn
Schudt me door elkaar
Volledig uit balans

Ik wil zo veel
Maar ook weer niets
Alles tegelijk
En snel ook
Dan raak ik van streek
In de war

Die uitersten
Zo sterk aanwezig
Strijdend
Energie slurpend
Vermoeiend
En toch zo krachtig

Opnieuw zetel ik
In dat midden
En kijk ik toe
Van bovenaf
Met een glimlach
Van oor tot oor

Over de auteur
Michel is schrijver en energetisch opruimer. Hij ontstoord personen en ruimtes van ‘negatieve energie’. Hierdoor ontstaat meer vrijheid, verlichting en vreugde en kan de levensenergie weer optimaal in harmonie stromen. Zijn boek ‘Sukkel’ (Van Schlemiel Tot Meester) is GRATIS te downloaden via www.MichelvandenBerg.nl.

3 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
vul je naam in