Jennifer Hoffman

Op de Soul Explosion expo in Austin (afgelopen oktober) had ik de gelegenheid voor een ontmoeting met een paar nieuwsbrief-lezers, jonge Indigo’s die me vertelden hoeveel deze artikelen hen hadden geholpen in de afgelopen jaren.

Sinds 2004 heb ik Indigo-artikelen geschreven en gebruik ik mijn ervaringen uit mijn leven en met de opvoeding van mijn Indigokinderen als materiaal.
Er zijn zoveel kanten aan het Indigo-zijn dat mijn schrijfstof niet zal opraken en het is hartverwarmend te weten dat ik velen van jullie geholpen heb bij het aangeven van de route die de vaak uitdagende weg met de Indigo-energie inhoudt.
Omdat een Indigo zijn betekent dat je wilt dat de aarde een vreedzame en liefdevolle plek is, maar dat je ook gefrustreerd bent dat het dat niet is; dat je je machteloos voelt, al heb je nog zoveel kracht omdat je de resultaten niet zo snel ziet als je wilt. Je vraagt je af wat de betekenis van dit alles is, omdat je niet begrijpt waarom de mensen niet zien wat er mis is met deze wereld en andere keuzen maken.

De wereld is de laatste 50 jaar erg veranderd en die veranderingen werden veroorzaakt door Indigo’s. Eén van hun grootste krachten is dat zij in staat zijn te zien wat er mis is en het verlangen voelen het goed te maken.soul explosion
Zij zijn niet bang te staan voor hun overtuigingen, zij weten alleen vaak niet wat ze moeten doen en werken niet graag in hun eentje, alhoewel ze dat vaak wel moeten totdat er genoeg mensen ervoor kiezen hen in hun inspanningen te vergezellen.

Het leven kan lijken op een zwaar gevecht in deze situaties en het is verleidelijk om op te geven, maar er is altijd weer iets dat het verhindert om op te geven, ongeacht hoe de situatie is.
Het succes hangt af van wat je ervan maakt en hoeveel geloof je hebt in jezelf en in je dromen.

Nieuwetijdskind Magazine Instagram
Nieuwetijdskind Magazine Instagram
Nieuwetijdskind Magazine Instagram

Ik weet dat sommigen van jullie worstelen met een gebrek aan vertrouwen en je niet de levenservaringen hebt die je inspireren tot positief denken.
Maar je kunt kiezen wat je toestaat jou en jouw leven te laten bepalen.
Welke keuze maak je. Voor je onmacht of voor je kracht?
Je slachtofferervaringen of je overwonnen slachtoffergevoelens?
Het gebrek aan ondersteuning voor je dromen of hoe jij je kleineringen overwon?
Realiseer je dat jij de enige bent die die keuzes kan maken in jouw leven.
Gedenk degene die we bewonderen als de leiders van de wereld – verandering, ik denk aan

Marianne Williamson
Marianne Williamson is in staat gebleken om de principes van Een cursus in wonderen  in Terugkeer naar liefde zo duidelijk en meeslepend uit te leggen, dat zij miljoenen mensen heeft weten te inspireren.

Martin Luther King, Oprah, Marianne Williamson en Nelson Mandela zijn enkele van degenen die bij me opkomen.
Zij gebruikten hun levensthema’s als een springplank naar hun succes.
Dus, wat kies je om ervan te maken, de keuze is oneindig.

Waar we ons op richten is wat we kunnen zijn; het potentieel van de Indigo energie is in ieder geval bepaald door de ervaringen en het versterken van hun potentieel.
We zijn zo dichtbij het bereiken van onze doelen dat het nu niet de tijd is om op te geven, ook al lijken de dingen erger te worden in plaats van beter.
Sommigen van jullie die een bevalling hebben meegemaakt weten wat het proces is van voorbereidend werk dat het lichaam klaarmaakt voor de geboorte van een kind.
Totdat de baby de baarmoeder wordt uitgedreven.
We zijn nu in dat deel van het proces dat een paar grote energetische weeën de geboorte zullen veroorzaken van de wereld die we willen creëren.
Wat we kunnen besluiten om vanuit te leven – hoe we onze ervaringen gebruiken voor het sterker maken of verzwakken of dromen – is hoe we voor onszelf en de wereld kiezen.
Dit is waarvoor je gekomen bent en we staan er samen in, verbonden op een manier waar onze voorouders niet van konden dromen.
Vindt jouw middelpunt en sta stevig in de mogelijkheden van een nieuw paradigma voor de wereld en geef het kracht. Je hebt in je wat nodig is en dit is het moment waar je op bent voorbereid in alle levens op aarde en in alle ervaringen die je hebt gehad.

Engelenboodschap
Engelenboodschap
Engelenboodschap

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in