Zoals de Indigo generatie naar ons is gekomen om ons bewust te maken van de transformatie die wij moeten maken met de energieën hier, zijn ze ook gekomen om veel van de paradigma’s, die generaties lang de norm waren, te veranderen. Dit geldt ook voor de manier waarop we onze kinderen opvoeden, wat er wordt verwacht van de ouders en hoe ouders en kinderen met elkaar omgaan. Laatst schreef ik over hoe Indigo vaders de manieren veranderen hoe zij met hun kinderen omgaan, hoe ze meer betrokken zijn in de opvoeding dan elke generatie voor hen. Dit geldt ook voor indigo moeders.

Sommige indigo moeders vertellen me dat ze niet zeker weten of ze wél of géén ‘goede’ moeders zijn omdat ze het zo anders doen dan hun moeders deden. Ze zijn minder betrokken bij de praktische kant van het ouderschap, zoals koken, schoonmaken, wassen en het onderhoud van de woning en meer geïnteresseerd in het zorgen dat hun kinderen goede sociale vaardigheden hebben, dat ze zelfvertrouwen hebben en in staat zijn om hun gaven te ontdekken en te leren om zelf te denken.

Omdat deze nieuwe stijl van ouderschap zo anders is en snel geintroduceerd, kunnen moeders die niet zo de behoefte voelen om de huishoudelijke kant van het moederschap te verkennen zich een beetje verloren en onbeslist voelen. Maar als Indigo’s zullen ze vanuit een ander perspectief contact maken met hun kinderen, om ze te begeleiden in hun twijfels en verwarring, hun gevoelens van anders en eenzaam te zijn, en hen te leren onafhankelijk te zijn en vertrouwen in zichzelf te hebben.

Ik stimuleer ze altijd om te doen wat ze voelen dat het beste is voor hun kinderen. Indigo’s brengen in de nieuwe generaties van Kristal en hoger vibrerende kinderen op de wereld en deze kinderen hebben meer van hun moeders nodig dan iemand die hun lunch maakt en hen leert hoe hun bed op te maken. Zij hebben behoefte aan begeleiding en aanmoediging op zielsniveau en Indigo’s kunnen dit als beste aan hen geven. Dus terwijl het best belangrijk is om een kind te leren hoe je een bed moet opmaken, er schuilt een grotere waarde in de opvoeding van kinderen die weten wie ze zijn, hun talenten kunnen gebruiken en alle vertrouwen hebben in hun capaciteiten.

Nieuwetijdskind Magazine Instagram
Nieuwetijdskind Magazine Instagram
Nieuwetijdskind Magazine Instagram
Engelenboodschap
Engelenboodschap
Engelenboodschap

3 REACTIES

  1. Bedankt Jennifer,

    Zo heb ik mijn dochter opgevoed, ze is inmiddels 27 en is zich aan het voorbereiden om zelf moeder te worden.

    ik werd in die tijd niet begrepen, zoals ik haar opvoedde door mijn eigen moeder. maar ik heb doorgezet. ik heb haar beide geleerd. haar eigen ik neer te zetten en te begrijpen en de kneepjes van het huishouden. wat voor het belangrijkste was en is. is dt zij gelukkig was en is met mijn opvoeding destijds. het werpt de vruchten af voor haar. dank je voor dit bericht. voor mij een bevestiging waar ik heel blij van word! ( smile)

    liefs, Henriëtte

  2. Het verklaard als indigo moeder hoe ik in mijn ouderschap staat van onze twee prachtige zoontjes. de jongste is ook een indigo en de oudste is een sterrenkind. Mijn man is een indigo en ben erg benieuwd over de rol van een indigo vader. Dank je wel voor deze wederom mooi geschreven artikel. dank je wel.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in