nieuwetijdskindmagazine
nieuwetijdskindmagazine
nieuwetijdskindmagazine

Als Indigo volwassenen zichzelf beginnen te herkennen op basis van kenmerken, gevonden op internet en in geschreven artikelen, waar kunnen zij dan heen om bevestiging te krijgen voor hun vermoedens?

Wie kunnen zij raadplegen?

Door dr. Janine Talty, D.O.,

nieuwetijdskindmagazine
nieuwetijdskindmagazine
nieuwetijdskindmagazine

Hoe kunnen ze controleren of ze in feite zonder enige twijfel, in aanmerking komen en passen in deze zeer specifieke indeling?

De meesten voelen zich zo buitengesloten door de maatschappelijke normen, hoe zouden ze werkelijk durven te geloven dat ze misschien in een erkende categorie passen. En, belangrijker nog, waar kunnen ze heen om anderen te vinden die zich in dezelfde situatie bevinden?

Om een test te vinden waarmee ik kon controleren of mijn vermoedens klopten dat ik een Indigo persoon ben, werd zowel mijn passie als mijn grootste frustratie – toen ik begon te vermoeden dat ik misschien zelf wel zo iemand ben.

Hoe kon ik het werkelijk zeker weten?

In de metafysische literatuur herhalen velen een verklaring die oorspronkelijk is gedaan door Drunvalo Melchizedek, waarin staat dat een Indigo een verbeterd DNA heeft, dat de bovennatuurlijke eigenschappen en gaven verklaarde.

Volgens hem hebben deze nieuwe mensen 26 base-paren van het DNA in een “aan” positie tegenover de gebruikelijke 24 base-paren bij gewone mensen.

Als arts heb ik deze verklaring ter harte genomen, maar had ik een wetenschappelijke controle nodig voordat ik het zou kunnen beamen; misschien zou ik een eenvoudige bloedtest kunnen vinden om het te testen.

Ik volgde op voorhand de manier van het Human Genome Project dat al sinds 1990 onderzoek doet naar DNA kenmerken om te proberen 20.000 tot 50.000 genen in het menselijk DNA te identificeren maar ook om de volgorde van de 3 miljard base-paren in kaart te brengen.

Als iemand de verklaring zou kunnen verifiëren, dan zouden zij daar zeker toe in staat zijn, dacht ik.

Ik sprak met drie verschillende genetici die geen idee hadden waar ik op doelde.

Zij moesten weten welk specifiek gen ik beschreef. Doordat ik deze specifieke informatie niet had liep mijn enige spoor dood.

Pas toen ik Dr. Richard Boylon ontmoette, die bijna 25 jaar onderzoek heeft gedaan naar wat hij “the Star Kids and the Star Seeds” (sterrenkinderen en sterren-zaden) noemt, vond ik beschikbaar testmateriaal.

Hij ontwikkelde een vragenlijst van 54 vragen samen met een techniek met behulp van wichelroeden die het individuele bio-elektrisch-fotisch veld opmeet.

Deze combinatie heeft een hoog nauwkeurigheidsgehalte.

De technologie van wichelroedes voor het vinden van ondergronds water of bedolven elektrische leidingen is inmiddels goed geaccepteerd. Met behulp van wichelroedes de grootte en afstanden opmeten van het lichamelijke bio-elektromagnetisch-fotisch veld is niet zo bekend, maar zeer nauwkeurig mits het wordt uitgevoerd door een bekwame wichelroedeloper.

De vragenlijst kun je zowel op zijn website vinden (zie ook link onderaan)  op  http://drboylan.com en ook in mijn onlangs gepubliceerde boek: “Indigo Awakening” , met als ondertitel: A Doctor’s Memoir Of Forging An Authentic Life In A Turbulent World.

Wichelroedelopen kan gemakkelijk geleerd worden door twee stukken ijzerdraad b.v. van een klerenhanger of van koperdraad te buigen in een hoek van 90 graden.

Houdt de roedes lichtjes vast tussen je gebogen wijsvinger en duim, richt het op een individu en vraag de roede een ‘ja’ te laten zien (dit is als ze zijdelings uit elkaar gaan) of een ‘nee’ (dit is als de draden samenkomen en kruisen).

Intensieve concentratie is absoluut noodzakelijk voor deze oefening!

Als je grip te strak is zullen de roedes niet vrij kunnen bewegen. Het is daarom veel nauwkeuriger om een gedeelte van de roedes in een (drink) rietje te doen – het kan dan vrijer bewegen.

Als je meer vaardigheden hebt opgedaan met het communiceren met je wichelroede, ga dan ongeveer 10 meter van een persoon staan die je wilt meten en wandel heel langzaam naar die persoon toe terwijl je ondertussen steeds aan de roedes vraagt je de buitenste rand te tonen van het elektromagnetische veld van die persoon.

Op het moment dat de staven uiteengaan naar de buitenkant van die persoon, begint het tellen van de afstand.

Volgens Dr. Boylon, kan een normaal menselijk magnetisch veld op een halve meter omtrek worden gemeten van het lichaam.

Een Sterrenkind of SterreZaad (Indigo, blauwe Straal) ongeveer 3 meter (6 feet)  en langer. Het grootste veld wat hij ooit heeft opgemeten was een Italiaanse jongeman op 16 meter.

In mijn praktijk van lichamelijk “ontspoorde” Indigo volwassenen vind ik gewoonlijk tussen de 4,5 en 6 meter.

Janine Talty, D.O., M.P.H. master of public health

Janine Talty, D.O., M.P.H. is een gecertificeerd huisarts bij het Osteopathic College van Huisartsen in Amerika. Zij is gespecialiseerd in klinische biomechanica, orthopedische geneeskunde en osteopedische manipulatieve Geneeskunde.

Ze is medisch directeur van het Wellness- en Revalidatiecentrum in Watsonville, California en is  assistent klinisch professor in de faculteit voor Manual Medicine in Michigan State University, College of Osteopatische Geneeskunde in East Lansing Michigan.

Voor meer informatie over haar boek “Indigo Awakening”  bezoek haar website:

http://www.indigoawakening.com/index.thm

De vragenlijst:  http://www.drboylan.com/starkididqstnr.html

Een verkorte vragenlijst staat hier, in het Nederlands, op deze site: https://www.nieuwetijdskind.com/eigenschappen-van-sterrenkinderen-ben-ik-een-sterrenkind/

Lees ook:

  • Eigenschappen van een Kristalkind
  • Indigo test voor volwassenen en kinderen-Indigo eigenschappen
  • Volwassen Indigo Kwaliteiten-Kenmerken-Eigenschappen en Uitdagingen

© Nederlandse vertaling www.nieuwetijdskind.com ©2014

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Laat een reactie achter
vul je naam in