Waarom is het Leven zo Moeilijk?

Kryon door Lee Carroll

Vinden jullie het niet interessant dat de meeste religies op jullie planeet je als vuil geboren beschouwen? Het is een rare houding voor een wezen van goddelijke schepping, niet? Klinkt het zelfs redelijk dat je in een spiritueel systeem geboren werd waar je geen kans had toen je arriveerde, omwille van iets dat eeuwen geleden gebeurde vóór je hier naartoe kwam? Klinkt dit echt als “naar het beeld van God geschapen zijn?”

Is het niet zo dat er overal op aarde niet-spirituele grote industrieën zijn die grote hulpbronnen uitgeven om de Mensen uit hun gat van zelftwijfel te helpen? Je kunt het een zelfhulpindustrie noemen. Waarom zou dit eigenlijk bestaan als je hier op deze planeet gekomen bent met een goede, evenwichtige eigenwaarde? De reden? De eigenwaarde die jullie bezitten werd jullie gegeven volgens de gepaste energie van het evenwicht van licht en duister op de planeet, toen jullie geboren werden.

Nu de duistere energie van de planeet sneller vibreert, is dit planetair duister/licht evenwicht veranderd. Laat me jullie informatie geven die steek houdt:
Er is een nieuw gecreëerde energie op de planeet die in 1987 begon, en die zal eindigen in 2012. Dit is het 25-jarig energiekader waarmee jullie werken. Jullie werden in de oudere energie geboren. Daarom hangt jullie eigenwaarde-attribuut halfstok. Maar voor de mensen die nu geboren worden is dit helemaal niet zo. Over wie ik het heb? De nieuwe kinderen! We hebben ze Indigo’s genoemd. Sommigen hebben ze Kristallijnen genoemd. Sommigen noemen ze de Kinderen van de Nieuwe Aarde, kinderen van het nieuwe Millenium, de Nieuwe Kinderen. Noem ze hoe je wilt.

Nieuwetijdskind Magazine Instagram
Nieuwetijdskind Magazine Instagram
Nieuwetijdskind Magazine Instagram

Iedereen merkt het, niet? De kinderen zijn anders! Ze zijn gearriveerd met een in werking zijnde eigenwaarde-afdeling. Hun vlag van eigenwaarde waait hoog en trots. Wat gebeurt er wanneer je een kind met een hoog evenwichtige eigenwaarde neemt, en het bij volwassenen zet met het hunne halfstok? Lijken de kinderen misschien wat eigenzinnig? Misschien is het omdat ze weten wie ze zijn! Heeft een kind ooit nieuwsgierig naar je gekeken en kon je in zijn/haar ogen aflezen dat het zich afvroeg: “Waarom ben je zo?”
Het is het ene bewustzijn dat naar het andere kijkt! Het is een in werking zijnd evenwicht dat binnenkomt, dat naar een evenwicht kijkt dat binnenkwam in een oude energie van onzekerheid en twijfel. Ze zijn op dit moment jullie kinderen, wat het erger maakt. Deze kinderen willen niet moeilijk zijn! Maar voor jullie, die nooit de eigenschap van een in balans zijnde eigenwaarde hadden, lijken ze dominant.

~Kryon, Boek Tien, pag. 234~

Kryon

  • Vertaling: Ulla Mertens –

Klik Hier voor Kryon (engels)

Engelenboodschap
Engelenboodschap
Engelenboodschap

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in