Indigo Zielen

Indigo Zielen Zijn Visionairs

Indigo volwassenen
Het is alsof je een zaadje bent waarvan in de genetische blauwdruk geschreven staat wat voor bloem of boom je zou moeten worden. Je gevoel van deze blauwdruk is heel echt in je binnenste bewustzijn.

Visie is een van de diepere noten die in de Indigo ziel trillen. Je hebt een diep gevoel van iets “nieuws” dragen, iets dragen waarvan je het gevoel hebt dat het een “ betere manier”, een levensbevestigende manier is. Je ambieert een hogere mogelijkheid. Je hebt waarschijnlijk mogelijkheden gezien sinds zeer jonge leeftijd.

Misschien heb je als kind altijd gevraagd, “Waarom zouden we het zo doen, het lijkt zo beperkend; het lijkt zo respectloos, waarom? Ik weet dat het beter kan”. Je hebt gevoeld dat er een betere manier is. En er IS een betere manier! Je vond wellicht geen steun wanneer je erover sprak. Je voelde je wellicht een eenzame stem in de duisternis, dus je hebt geleerd niet op je inzichten te vertrouwen, maar hoezeer je ze ook wantrouwde, hoezeer je er ook tegen vocht, ze gingen niet weg. Dit is de geest van het nieuwe, die je roept.

Soms zien we het nieuwe niet, zijn we slechts gefrustreerd door het oude. We weten niet wat het nieuwe is, we voelen ons slechts gevangen, rusteloos, ontevreden. Je kijkt naar de maatschappij, de instellingen, de organizaties en omgangsvormen en je bent je terdege bewust van de beperkingen en de restrictiviteit van deze vormen. Het is goed dat je dit ziet, want het weerhoudt je ervan gevangen te raken in deze collectieve vormen. Maar het kan ook destructief voor je zijn. Je geest kan gevangen raken in een negatieve lus. Je ziet dan wat er fout is maar je kijkt niet naar wat er goedgemaakt kan worden. Je concentreert je op het probleem, in plaats van de oplossing te zien.

Als dat jouw geval is, dan nodig ik je uit om dieper te kijken. Je ontevredenheid is vanwege iets van de geest dat gevangen zit en niet vloeit. Je voelt dat er iets beter kan, vrijer, bevrijder en meer leven-ondersteunend. Jouw uitdaging is het zoeken naar nieuwe mogelijkheden en naar wat de volgende, betere stap is: je visie te vinden en dan te handelen en creatief te worden, om je visie te kunnen communiceren en uiten……

Nieuwetijdskind Magazine Instagram
Nieuwetijdskind Magazine Instagram
Nieuwetijdskind Magazine Instagram

Het is alsof je een zaadje bent waarvan in de genetische blauwdruk geschreven staat wat voor bloem of boom je zou moeten worden. Je gevoel van deze blauwdruk is heel echt in je binnenste bewustzijn. Op een bepaalde manier, is het wellicht één van de machtigste en sterkste krachten in je leven.Gewoon om dit te illustereren: Probeer je voor te stellen dat je je dromen opgeeft en een traditioneel, conservatief leven leidt, zonder enige hogere betekenis of doel. Dat kan je niet!

Dat is de kracht van het nieuwe, dat is de kracht van de visie die je roept. Je bent een visionair. Luister naar je visie en vertrouw die. Geef het ruimte in je gevoelens en gedachten; geef het ruimte in je daden, relaties, en in wat je zegt. Door dat te doen evolueer je de WERELD! Je bouwt nieuwe gedachtevormen in de dimensie van gedachten die de planeet omringen. Je creëert nieuwe emotionele en energetische vibraties en structuren binnen de energiewereld die de planeet omringt. Herken je sterkte als bouwer. Jij, samen met vele anderen, bouwen nieuwe frequenties, nieuwe paradigmata, en innerlijke energiestaten, en later zullen deze energieën uiterlijke vorm en structuur aannemen.

 

5 REACTIES

 1. hey jesse (en dennis),
  wat leuk en wat leerzaam om dit te horen. Ik herken het, maar moet zeggen dat ik het nooit praktisch heb toegepast. wat ik wel sterk heb is dat ik de energieen overneem, maar het ‘controle hebben’ (ik hoop niet dat ik hiermee een foute intrepetatie uitlok) maar daar ben ik me nog niet bewust van of geweest. een hele uitdaging om dat eens te gaan verkennen. Op het moment ben ik veel bezig met het aarden en hierbij doe ik geleide meditaties waarbij ik veel energie richting mijn voeten stuur terwijl ik praat over een persoon of een bepaalde situatie. Dat helpt. Ik heb ook een hele fijne begeleidster hiervoor waar ik erg dankbaar voor ben!
  Nogmaals erg bedankt voor de snelle en uitgbreide respons. Ik waardeer dat zeer!

  warme groet jojan

 2. Wauw! Kippenvel…

  Weer zo’n artikel waarvan ik denk: Yes, that’s soooo true!
  Altijd al geweten en gevoeld maar nooit bewust van geweest.
  Maar nu gelukkig wel:D Ik ben begonnen te lezen in het boek van Joseph J. Weed – Wisdom of the Mystic Masters.
  Ik kan het boek aan elk van jullie aanraden! Echt doen!

  Wij zijn de Indigo’s!

  • @Jesse, ik ben vorige week door mijn een hsp therapeut er op gewezen dat ik hoogstwaarschijnelijk een nieuwetijdskind ben. Ik zou hier graag meer over willen weten en vroeg me af of het boek dat je aangaf eventueel ook verkrijgbaar in het nederlands voor zover jij weet? en wat heb jij hieruit zoal kunnen leren en concreet kunnen toepassen in jouw leven?

   warme groet, jojan

   • @jojan, voor zover ik weet is er geen vertaalde versie beschikbaar. Wat een goed alternatief is om even op de volgende site (dit is de online versie van het boek) de tekst te kopiëren en vertalen met google translate oid.

    http://www.scribd.com/doc/36139314/wisdom-of-the-mystic-masters

    Hoe ik dit toepas op mijn leven?
    Dit doe ik al enige tijd zonder het echt beseft te hebben kwam ik door het lezen van dit boek achter. Vooral het gebruiken van energieën om mensen / dieren te kalmeren ben ik redelijk bedreven in. Gewoon positieve, rustige energieën zenden naar anderen die dan 9/10 keer meteen kalmeren.
    Ook het versturen van gedachten/suggesties naar iemand die er op dat moment ontvankelijk voor is pas ik vaak toe als ik bv. zin heb in een sigaretje en m’n sigaretten vergeten ben. Dan kijk ik naar het “slachtoffer” en denk; “sigaretje roken?” En binnen de minuut vragen ze me of ik meega roken. Echt wel geniaal soms. Ook als ik zin heb in koffie / drinken pas ik hetzelfde principe toe. Klein voorbeeldje maar je snapt wat ik bedoel hoop ik;)

    Misschien kun jijzelf, en anderen profiteren van meditatie. Om zo bewust te worden van je innerlijke energie. Op die manier kun je die energie gebruiken in je dagelijks leven.
    Er zijn wel meerdere boeken geschreven over dit onderwerp. Zoek maar eens in de plaatselijke bieb. Daar zijn vaak talloze boeken te vinden.

    Vragen staat vrij dus schroom niet!
    Veel plezier en succes bij het vinden wat je zoekt.

    Met liefde,
    Jesse

    • @Jesse, leuk om te lezen dat wij eenzelfde handelswijze hebben. Ik heb het energetisch web leren verkennen met mijn moeder. Als je begint met het begrip dat iedereen met iedereen en alles verbonden is te accepteren als werkelijkheid kom je een heel eind.
     Wat gebeurt er als je naar iemand kijkt? Kijkt hij/zij terug? Inderdaad.
     En jij? Voel je het prikken als iemand, vaak onwillekeurig, z’n energie op je af stuurt.
     Het is een minimaal gebruik wat je dagelijks ervaart van het web. Een computerkenner zou het omschrijven als een ping. Een low-level communicatie vorm waarmee je alleen kan zien of een computer elders aanstaat en reageert.

     Trouwens, ik kan dieren makkelijker kalmeren en zelfs in slaap krijgen dan mensen.
     Mijn zoon is een boeiende uitdaging 🙂

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in