DELEN

Ik denk dat we als lichtwerkers erg de behoefte voelen om dingen te veranderen en de mensen om ons heen en de wereld. Toch denk ik zelf dat het een illusie is dat we dit kunnen. Immers kunnen we mensen niet veranderen, zelfs niet als lichtwerkers. Ook al voelt die behoefte erg sterk.

Ik ben van mening dat we wel ons zelf kunnen veranderen. Groeien in onze processen en vanuit ons hart te gaan leven. En velen zijn hier al mee bezig natuurlijk. Zelf sterker worden en krachtiger. Uitstralen wat we willen uitstralen. Liefde en kracht. Vanuit daar zullen er veel meer mensen op ons pad komen. We kunnen geven aan anderen wat we willen ontvangen. Als we zelf vanuit onze puurheid en oprechtheid handelen zullen velen ons voorbeeld volgen.

We waren als groep bijeen om onszelf te ontwikkelen. We kunnen elkaar ondersteunen hierin. Daarom ben ik er inderdaad ook voor om wat vaker bijeen te komen met elkaar. Delen waar we tegenaan lopen als lichtwerkers. Elkaar adviseren en luisteren.

Hoe gaan we om met mensen die anders denken dan wij?. Die gefocused zijn op negativiteit en hoe we hier in on zelf kunnen beschermen. Vaak letten we teveel op andere mensen en plaatsen ze daarmee in hokjes. Als dom of onwetend of raar. Daarmee plaatsen we onszelf op een voetstuk. En door teveel op de anderen te letten is er een gevaar van depressie die hierin schuilt. Want als we goed om ons heen kijken zien we zoveel ellende en mensen die alleen maar de duistere kant van het leven kiezen.
Daarom is het goed als groep om sterker te worden. Elkaar hierin te helpen en als we zelf sterk genoeg zijn in wie we zijn. Dat we er mogen zijn en beseffen van wat we hebben in ons. Aan kracht, liefde en wijsheid. Vanuit daar kunnen we weer verder werken.
Zoals ik afgelopen zondag hoorde waren er ook mensen bij die nog worstelde met een aantal dingen. Ik natuurlijk ook hoor. Die zich net bewust zijn van dat ze indigo’s zijn. Wat natuurlijk nog veel vragen met zich mee brengt. Het is goed om elkaar te helpen. Vanuit ons hart. Er voor elkaar te zijn. Door te luisteren en nog belangrijker door de stiltes.
Afgelopen zondag was er een stilte wat zoveel meer zei dan de woorden die er gezegd waren.
Als indigo’s kan die stilte zo belangrijk zijn. Met stiltes kunnen vaak meer dingen gezegd worden dan met duizend woorden. Dat gevoel en die eenheid dat is goed voor ons om meer te ervaren.
Dus om een lang verhaal kort te maken šŸ˜‰ sta ik er volledig achter om elkaar vaker te zien en er te ZIJN.

Een nummer wat ik mooi vind; ik voel hier veel bij.

Ik denk dat zoals we afgelopen zondag bijeen waren dit nummer goed aansluit op ons.

Jeanine

de ontmoetingsdag voor Indigo’s

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
vul je naam in