Opvoeden_indigokind

Opvoeden_indigokindIk heb veel geschreven over het opvoeden van Indigokinderen en het is tijd om te kijken naar de relatie die Indigokinderen hebben met hun ouders.

We weten hoe moeilijk het kan zijn om Indigokinderen op te voeden, vooral in de tienerjaren. Hoewel we proberen vriendelijk, eerlijk en begripvol te zijn, er is een tijd dat ze nergens ontvankelijk voor zijn, wat we ook doen. Je kunt ze het beste hun eigen weg laten zoeken en hun eigen problemen uit laten zoeken, totdat ze klaar zijn en zich kunnen verzoenen met ons. Andere Indigokinderen gedragen zich niet op deze manier, zij zijn liefdevol en waarderen onze pogingen en verbinden zich bereidwillig, communiceren en leren van ons. Deze verschillen begrijpen, zal helpen in het omgaan met je indigokind.

Een groep Indigo’s vertegenwoordigt een lastig, moeilijk aspect van de Indigo energie. Zij zijn degenen die moeilijk op te voeden zijn. Zij nemen overal aanstoot aan van je als ouder, en zij dagen ons in alle opzichten uit. Zij doen precies het tegenovergestelde van wat je hen vertelt of aanraadt en scheppen zo veel problemen voor zichzelf. Zij verzetten zich tegen onze pogingen hen te helpen. Zij zien ons als de belichaming van wat ze komen veranderen en gebruiken of zien ons als hun experiment. Wat kunnen we doen?

Totdat zij veranderen kunnen we niets anders doen dan hen ondersteunen en van hen te houden door ze de ruimte te geven. Zij moeten beslissen om niet meer door ons heen tegen de wereld te vechten en te leren om een meer vredevolle en gebalanceerde oplossing te vinden.  De andere groep vertegenwoordigt een ongedwongener en meer evenwichtig aspect van de Indigo energie. Zij zijn beminnelijk, staan open voor suggesties en zien ons als een gids.

Nieuwetijdskind Magazine Instagram
Nieuwetijdskind Magazine Instagram
Nieuwetijdskind Magazine Instagram

In sommige situaties zijn ze meer als ouders of vrienden en iedereen kan met hen overweg. Zij vechten niet tegen ons door weerstand te bieden tegen onze pogingen hen te helpen en zijn ontvankelijk voor samenwerken met ons. Als je dit type Indigo hebt dan heb je een prachtige samenwerking die open en liefdevol is. Indigo’s die deze energie uitdrukken zijn prachtig om bij te zijn en zij uiten het beste van hun energie zonder moeilijke jaren en ervaringen doorgemaakt te moeten hebben. Sommige van jullie zullen zich afvragen waarom een moeilijke Indigo voor jullie als ouders heeft gekozen en of je ook voor een makkelijker kind had kunnen kiezen. Je moeilijke Indigo heeft jou gekozen omdat zij het nodig hebben om over onvoorwaardelijke liefde te leren en zij toetsen jou totdat zij voelen dat ze het begrijpen. Het goede nieuws is dat ze tot bedaren(rust) komen. Je kunt dan een relatie met hen hebben die niet getekend wordt door eindeloze discussies en onenigheid.

indigojongenWanneer zal dit gebeuren?Als ze er klaar voor zijn. Hou van hen op een afstandje (nb. geef ze de ruimte) en onthoudt dat je hun leraar en genezer bent. Jullie zijn op hun pad met een reden die je nu misschien niet begrijpt. Maar je zult het uiteindelijk wel begrijpen als ze bij jou terugkomen en klaar zijn om een relatie met je aan te gaan die liefdevol, respectvol en vol waardering is om de liefde die je voor hen hebt.

Copyright 2011 Jennifer Hoffman
©2011 Nederlandse vertaling  www.nieuwetijdskind.com.vertaling door Joke

Jennifer Hoffman is een Amerikaanse,  zeer intuïtieve, begaafde vrouw die na een bezoek van Aartsengel Uriel  in 2003 de website Urielheals.com opstartte om zijn boodschappen te channelen.  Zij schrijft wereldwijd voor een aantal grote spirituele websites en is mede bekend door haar inzichten in de energieën van de Indigo en de Kristalkinderen. Haar artikelen hierover worden door Nieuwetijdskind.com vertaalt en op deze site geplaatst.

 

Engelenboodschap
Engelenboodschap
Engelenboodschap

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in