Misbruik-Kerk
nieuwetijdskindmagazine
nieuwetijdskindmagazine
nieuwetijdskindmagazine

Omdat Kindermisbruik een thema is dat telkens meer en meer aan het licht komt, plaats ik een wat ouder artikel van Jennifer Hoffman dat zij schreef toen het misbruik binnen de Katholieke Kerk (deze keer in Ierland) aan het licht kwam. Niet lang daarna kwamen soortgelijke zaken in Duitsland, Nederland en Belgie aan het licht.  Gordon

Misbruik-KerkIk ben verdrietig, boos en bedroefd over het nieuws van de afgelopen periode over het schrikbarende, afgrijselijke misbruik die generaties kinderen zijn overspoeld op scholen in Ierland die geleid worden door de Katholieke Kerk. Meerdere dagen heb ik gehuild, gebeden en gemediteerd, telkens als mijn hart brak over wat deze kinderen is aangedaan.

Tot ik mij herinnerde dat deze kinderen ook Indigo’s zijn en hier gekomen zijn om het systeem te veranderen, de misstanden te laten zien en de verantwoordelijken te confronteren met wat ze gedaan hebben. Steeds opnieuw brengen Indigo’s serieuze problemen naar voren op een manier die niet kan worden genegeerd. Nu kan het herstelproces beginnen.

nieuwetijdskindmagazine
nieuwetijdskindmagazine
nieuwetijdskindmagazine

Wij hebben de neiging om te denken aan Indigo’s en Kristalkinderen en spirituele onderwerpen als een Amerikaanse beweging, maar Indigo’s zijn aanwezig over de hele wereld.De vroege Indigo’s, zij zijn nu 50 jaar en ouder, hadden moeilijke uitdagingen omdat ze de pioniers waren die deze energieën brachten te midden van een grotendeels niet-reagerend en ongeïnteresseerd publiek.

Hun lijden heeft te maken met het veranderingsproces en toen de tijd rijp was wisten ze dat dat het moment was waarop de veranderingen zouden beginnen. Zoals we afgelopen periode in Ierland zagen, waren vele moedige Indigo’s bereid om hun verhaal te delen met de wereld om daarmee een verandering in het systeem te brengen dat hen en zovelen heeft beschadigd.  In andere landen brengen Indigo’s verandering aan in systemen die het grote geheel niet dienen, systemen die niet integer zijn en het doel hebben te onderdrukken, te controleren (te beheersen) en te manipuleren.

Misbruik-Kerk

Al deze systemen zullen ten slotte uiteindelijk vallen of mislukken dank zij de inspanningen van Indigo’s die hun geheimen aan het licht brengen. Dit proces zal niet zonder pijn en lijden zijn, zoals we hebben gezien en zullen blijven zien. Zij komen zaken aan de orde stellen die zullen shockeren, boosheid en pijn oproepen – maar dit is wat ze moeten komen doen.

We kunnen hen onze steun aanbieden, maar we kunnen het verleden niet veranderen. Velen hebben geleden en sommigen hebben zelfs vreselijk geleden. We kunnen hun de pijn niet afnemen, maar we kunnen naast hen staan en wat licht in de duisternis brengen. Een wereld die te lang duisternis als onvermijdelijkheid heeft geaccepteerd.We kunnen samenwerken als een menselijke familie, door onze protesten, nieuwe normen of regels te vormen voor eerlijkheid, vriendelijkheid, edelmoedigheid of vrijgevigheid, begripvol en vol mededogen. Dit is ons werk als Indigo’s: oplossingen brengen die iedereen transformatie biedt, overal.

We werken samen en samen zullen we verandering brengen in een wereld die al zo lang heeft geleden.

Copyright 2011 Jennifer Hoffman
©2011 Nederlandse vertaling  www.nieuwetijdskind.com.vertaling door Joke

Jennifer Hoffman is een Amerikaanse,  zeer intuïtieve, begaafde vrouw die na een bezoek van Aartsengel Uriel  in 2003 de website Urielheals.com opstartte om zijn boodschappen te channelen.  Zij schrijft wereldwijd voor een aantal grote spirituele websites en is mede bekend door haar inzichten in de energieën van de Indigo en de Kristalkinderen. Haar artikelen hierover worden door Nieuwetijdskind.com en vrijwilligers vertaalt en regelmatig op deze site geplaatst.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Laat een reactie achter
vul je naam in