Arcturianen , arcturiaans

Arcturus is de vierde meest heldere ster in de avondlucht, in sterrenbeeld Bootes ongeveer 36 lichtjaren van de aarde, en zijn naam betekent (grofweg vertaald) “Gids van de Beer”. Arcturianen hebben een vijfdimensionaal bewustzijn en zijn experts energiewerkers en lichthelers. Arcturus is een portaal tussen de 3e en 5e dimensie, de sferen van fysieke en spirituele werkelijkheid. Als je van Arcturiaanse oorsprong bent, ben je een uitzonderlijk geëvolueerde en op liefde gemotiveerd wezen met sterk helende krachten en een verlangen om de mensheid te helpen op elke mogelijke manier.

De Arcturiaanse kinderen

“Ik kom als een Arcturiaans kind naar je toe en deel dat we de sleutels bewaren van het Lichtlichaam en van verhoging van het bewustzijn voor de mensheid. We hebben een voorouderlijke gave om te spreken over wat nodig is, om anderen te helpen zich te realiseren dat zij Licht zijn en dat ze de mogelijkheid hebben om te creëren met hun licht. We zijn de helers van het lichtlichaam en we hebben ook de gave om andere energielichamen te bouwen, zoals de lichtlichamen die mede-creeëren in het groepsbewustzijn. We verankeren nieuwe energieën om het bewustzijn van de mensheid te verhogen. We brengen een nieuw bewustzijn van energie en de wetenschap van vrije energie voor de mensheid. Ons werk met de vrije energie is om de mensheid alternatieve bronnen aan te bieden, voor hun bronnen van energie. We brengen deze begrippen voort voor de geboorte van een nieuwe wetenschap van energie hulpbronnen op de aarde. We hebben allen hulp nodig om dit aan de mensheid aan te bieden en om te vragen dat de mensheid begint te geloven dat de Goddelijke bewustzijnsstroom onbegrensd is en alle potentieel in zich heeft om een nieuwe energiebron te creëren voor alle wezens, om ondersteund te zijn en allen te worden ontvangen in harmonie met de aardse koninkrijken”.

De Arcturiaanse kinderen hebben een immens energieveld en zij hebben de kracht om zich af te stemmen op anderen van over de hele wereld, door een antenne zoals filamenten van hun energetisch lichaam (filamenten: draderige structuur). Hierdoor hebben zij bewustzijn van alle energieën, op lange afstanden en ook in synchroniciteit met de door hen zelf gekozen focus van energie. Het is hun vermogen om vrije energie te geven aan anderen doordat er geen moeite of verlies is van hun eigen energie, die ervoor zorgt dat hun bewustzijn ook de blauwdruk van andere kinderen eenvoudigweg kan ontvangen. We delen dat alle kinderen gaven hebben en dat Arcturiaanse kinderen, door hun gave van vrije energie aan andere kinderen, gaven terug krijgen van deze kinderen, de afdrukken van hun gaven. De Arcturiaanse kinderen hebben een bewustzijn van deze gaven van andere kinderen en ze gebruiken deze afdrukken die zij ontvangen om anderen te ondersteunen. Op deze manier ontvangen Arcturiaanse kinderen de gaven van andere kinderen en gebruiken het eenvoudigweg wanneer het nodig is en geven de afdrukken van deze gaven dan weer terug door hun buitengewone netwerk van energetische filamenten.

Ze hebben ook het vermogen om te weten wat mogelijk zal gebeuren door de matrix van het energielichaam van een ander wezen en wat niet mogelijk zou zijn als er geen bron van energie zou zijn. Zij kunnen de bronnen/hulpmiddelen van een ander wezen scannen en een wezen begeleiden om te weten wat gecreëerd kan worden door deze energiebron in overeenstemming met de goddelijke wet en in overeenstemming met de energetische bron zoals bijeengehouden in het energetisch lichaam van het wezen. De Arcturiaanse kinderen hebben het nodig om goddelijke hulp te krijgen met hun vermogens om te communiceren omdat ze vaak problemen hebben met de aardse talen en er slechts een beperkt aantal aardse woorden zijn om het energetische systeem mee te omschrijven. Het bewustzijn van deze kinderen is gefocust op de energiematrix en hun natuurlijke communicatie verschijnt door hun eigen energiematrix. Hen een taal van symbolen (letters van het alfabet) aanbieden die niet van betekenis is in het kijken naar energie, laat hen vaak verslagen achter in het waarom deze symbolen niet van betekenis zijn op het energetische niveau. Het aards alfabet hield van oorsprong verband met energie en door de vertalingen door vele generaties zijn deze betekenissen verloren gegaan en dat is de reden dat de Arcturiaanse kinderen niet eenvoudig reageren op talen die symbolen hebben zonder energetische betekenis of frequentie daarvan.

Nieuwetijdskind Magazine Instagram
Nieuwetijdskind Magazine Instagram
Nieuwetijdskind Magazine Instagram

arcturus ster

Een plaats van Arcturiaanse kinderen:

Arcturus is de meest heldere, of alfa-ster in het sterrenbeeld Bootes, en wordt gezien als een goudgele of oranje ster. Het ligt op ongeveer een afstand van 34 lichtjaren en is een van de drie meest zichtbare heldere sterren.

Edgar Cayce
Edgar Cayce

Edgar Cayce noemde Arcturus de meest geavanceerde gemeenschap in het Universum, de gemeenschap die het meest lijkt op het Goddelijke. Arcturus is het thuis van de hogere entiteiten die toegewijd zijn aan ondersteuning en heling. Ze zijn gespecialiseerd in emotionele en spirituele heling, en hebben meesterlijke technieken die ver voorbij ons voorstellingsvermogen gaan. Deze emotionele en spirituele heling is de reden waarom veel psycho-spirituele helers een goede verbinding hebben met Arcturus. De Arcturianen werken samen met de Sirianen. Samen hebben zij een het zogenaamde Arcturiaanse/Siriaanse matrix of netwerk opgericht. Eén bron oppert dat ze mogelijk enkele basissen hebben op de maan. Arcturus is ook een energetische snelweg die mensen passeren tijdens het proces van dood en geboorte. Het functioneert als een station voor niet-fysiek bewustzijn om te wennen aan het fysieke. (Lyssa Royal en Keith Priest, The Prisma of Lyra).

Arcturianen zijn van nature sterk engelachtig. In feite zijn vele ontmoetingen met Engelen in feite ontmoetingen met Arcturianen.

Arcturianen, hoeders van de Aarde.

Arcturianen komen van het sterrensysteem van Arcturus. Er is een boek, genaamd: ” Wij, de Arcturianen” dat gechanneld is door niet-geïncarneerde Arcturianen, maar ik heb het niet gelezen. Er wordt gezegd dat Arcturianen de hoeders van de aarde zijn. Zij hebben onze evolutie gedurende eeuwen geobserveerd en hun aanwezigheid is de meest belangrijke reden waarom de Aarde enorme catastrofes bespaard is gebleven, zoals het betrokken raken bij sterrenoorlogen. Ik weet niet waarom, maar veel sterrenzaad, zowel de geïncarneerden als de niet-geincarneerden lijken intrinsieke eerbied te hebben voor Arcturianen. De wijze waarop de Arcturianen werken om de aarde en haar inwoners te beschermen verschilt nogal van die van de Alfa-Centaurianen. Alfa-Centaurianen zijn hands-on en praktisch, terwijl Arcturianen meer off-handed zijn, observerend en ons begeleidend op een armlengte afstand. Arcturianen zijn zeker geen miniatuurmanagers. Ze hebben een manier van “leven en laten leven”. Ik denk dat deze benadering hen tegen een mate van stress beschermt.

Idealen van Arcturianen

Arcturus- arcturiaansOpnieuw; hun motto is: “Leven en laten leven”. Terwijl zij gerechtigheid kennen, zijn ze niet oordelend ingesteld. Ik heb het gevoel dat de Arcturianen veel van het Aarde experiment houden, ook al is de aarde ver achter in ontwikkeling, in vergelijking met hun eigen thuis. Arcturiaans ideaal blijft ietwat mysterieus. De Arcturianen die ik ken zijn zeer spiritueel ontwikkeld en velen van hen werken actief om anderen te helpen in hun spirituele groei. Van hier uit voelt het goed om te zeggen dat ze hier zijn om ons te helpen verder te groeien. Maar is hun ideaal hetzelfde als wat wij Ascensie noemen? Wellicht.

In het algemeen gesproken, hebben Arcturianen “mijn manier” in het leven. Ze vertellen niet wat hun manier is, ze leven gewoon hun manier en buigen niet, dit zorgt voor een groot mysterie over hen.

Arcturiaanse gaven

Arcturianen zijn mentaal, emotioneel en intuïtief sterk ontwikkeld. We zien vaak dat de mentale en de emotionele mogelijkheden de een of de andere optie zijn, dus het is moeilijk te begrijpen voor veel mensen. Arcturianen zijn intelligent en belezen over een onderwerp waar ze in geïnteresseerd zijn. Ze zijn analytische en volledig capabel om er een sterk argument over te geven. Tegelijkertijd zijn Arcturianen selectief in hoe zij hun intellect gebruiken en hebben ze geen mening over onderwerpen waar ze niet in geïnteresseerd zijn.

Wanneer Arcturianen zichzelf uiten over de dingen waar ze sterke gevoelens over hebben, zijn ze niet alleen intellectueel goed voorbereid, maar maken ze ook gebruik van emoties en briljante inzichten. Op deze manier bieden ze zeer waardevolle perspectieven aan deze wereld.

Arcturians (Arcturianen)

De uitdagingen voor Arcturianen in liefdesrelaties

Het leven op aarde moet nogal een uitdaging zijn voor gevorderde zielen zoals de Arcturianen. Terwijl de Arcturianen vol compassie en vergeving zijn, zijn ze ook enorm gevoelig, dus ze voelen zich vaak pijn gedaan en geschonden. Nieuws over sociale ongerechtigheid breekt hun hart. En veel Arcturianen worden vegetariër vooral uit redenen van compassie. Natuurlijk is hun compassievolle en sensitieve natuur ook bepalend voor hun sociale leven. In termen van romantische relaties, hangt het er helemaal vanaf of ze een geschikte partner kunnen vinden. De partner zijn van een Arcturiaan is een flinke opgave. Niet dat ze veeleisend zijn, maar je kunt voelen dat ze bijzonder zijn. Wanneer ze een goede partner vinden denk ik dat ze een van de meest gelukkigen zijn in het partnerschap. Hun partnerschap gaat meer over vriendschap dan over een conventionele huwelijkse band.

Arcturiaanse uitdagingen in carrière en financiën.

Met hun briljante en volwassen inter-persoonlijke vaardigheden, zijn Arcturianen in staat om hoge doelen te behalen. Het is alleen zo dat ze niet geïnteresseerd zijn in wereldlijk succes. Voor Arcturianen is spirituele groei en tijd doorbrengen met hun geliefden veel belangrijker dan een stap hoger op de ladder. In feite is het hele idee van werken in een corporatieve structuur voor hun belachelijk. Veel Arcturianen beginnen hun eigen zaak en bereiken precies het succes dat ze bedoelen.

Heling, zowel conventionele gezondheidszorg als alternatieve heling is een van de meest populaire carrièrekeuzes onder de Arcturianen. En zelfs als ze niet in een dergelijke carrière zitten, zijn het vaak anderen die hen toch opzoeken om door hen geheeld te worden. Deze mensen kunnen de speciale kwaliteit die de Arcturianen uitstralen, voelen.

Het enig mogelijke carrièreprobleem voor Arcturianen is wanneer zij zichzelf ontkrachten door de negativiteit in het collectieve bewustzijn in zich te internaliseren. Er is veel negatieve stroming om ons heen zoals negatieve overtuigingen over geld en welzijn. Ook, omdat Arcturiaanse expertise niet een kwantificeerbare vaardigheid is die we op onze CV zetten, proberen anderen hen vaak naar beneden te halen. “Jij bent slim en sensitief? Dat is niets bijzonders. Wat voor werkvaardigheden heb je?” dit is een typische respons wanneer ze op zoek zijn naar conventionele banen. En als de Arcturiaan deze beperkte kijk voor lief neemt, kunnen ze zichzelf zwaar tekort doen want ze zijn werkelijk sensitief.

Terwijl veel van mijn Arcturiaanse cliënten gelukkig en succesvol zijn, lijken sommige ernstige ontberingen te hebben en ik geloof dat dit de meest fundamentele reden is. Ik hoop dat ze zichzelf bekrachtigen door deze dynamiek te doorzien.

De rol van Arcturianen op Aarde

Opnieuw, de exacte agenda van Arcturianen draagt een groot mysterie met zich mee op dit moment. Misschien blijven ze de welwillende beschermers die ze altijd geweest zijn, of misschien willen ze meer actief zijn als de Ascensie vooruitgaat.

De Arcturianen- Bron: Hidden Mysteries (verborgen mysteriën).

Arcturus is een van de meest ontwikkelde gemeenschappen van de Melkweg/het sterrenstelsel. -Edgar Cayce-

Edgar Cayce heeft in zijn lessen over Arcturus gezegd dat Arcturus een van de meest ontwikkelde gemeenschappen van de Melkweg/het sterrenstelsel is. Het is de vijfdimensionale gemeenschap dat een prototype is voor de toekomst van de aarde. De energie werkt als een emotionele, mentale en spirituele healer voor de mensheid. Het is ook een energetische poort waar de mensen doorheen gaan op het moment van dood en wedergeboorte/reïncarnatie. Het werkt als een station voor niet-fysiek bewustzijn om te wennen aan het fysieke. Het Boek van Kennis: De sleutels van Enoch omschrijft het als de centrale middenweg programmering die gebruikt wordt door de fysieke broederschappen in dit universum om de vele rondes te besturen van experimenten met “de fysieken” aan het einde van de Melkweg/het. Arcturus zelf is de meest heldere ster in het sterrenbeeld van Bootes, die ongeveer op 36 lichtjaren van de aarde staat.

Arcturianen Athena
Dit symbool verscheen in Milanovich’s boek als het symbool voor het Arcturiaanse ruimteschip Athena. Frappant is de griekse naam voor het schip evenals de alpha en omega symbolen in dit plaatje. Hebben zij de griekse cultuur beinvloed?

Andere fascinerende informatie komt uit het boek van Norma Milanovich, genoemd “Wij, de Arcturianen”, dat ik van harte aanbeveel. Van alle buitenaardse gemeenschappen voel ik mij het meest aangetrokken tot Arcturus, misschien vanwege hun gehele focus in elk aspect van de gemeenschap op het pad van God-werkelijkheid. Daarom wil ik in detail hun wonderbaarlijke gemeenschap beschrijven.

Ik heb ook het voorrecht om iemand van Arcturus te kennen, die nu op de aarde woont. Zij is een van de meest spirituele begaafde mensen die ik ken. Mijn verbinding met haar en haar werk heeft mijn eigen leven en spirituele pad enorm verrijkt.De Arcturianen leren ons dat het meest fundamentele/belangrijke aspect van het leven in de vijfde dimensie Liefde is. Negativiteit, angst en schuld moeten overwonnen worden en verruild worden voor liefde en licht.De Arcturianen werken in nauwe verbinding met de verheven meesters die zijn noemen: de broederschap van het Al. Ze werken ook nauw samen met waar ze naar verwijzen als het Galactische Commando. De Arcturianen reizen in het universum in hun sterrenschepen, die ver ontwikkeld zijn in het hele universum. Een van de reden dat de Aarde niet aangevallen is bij oorlogslievende negatieve buitenaardse is omdat de vergevorderde sterrenschepen van de Arcturianen deze gemeenschappen angst inboezemen. Hun schepen zijn van de allernieuwste technologie, ver voorbij elk iets dat ik tot nu toe genoemd heb. Een van hun sterrenschepen die om de aarde heen cirkelt, is het sterrenschip Athena, genoemd naar de Griekse Godin.

De Arcturiaanse gemeenschap wordt geregeerd door de Ouden, die gekozen zijn door de mensen van Arcturus vanwege hun ver ontwikkelde kennis, wijsheid en uitzonderlijk hoge vibraties. Hoe hoger de vibratie, hoe dichter iemand bij het Licht is (of de Geest, of God).

De Arcturianen zijn klein in fysieke gestalte, slechts drie tot vier voet groot, (91,4 – 122 cm) en slank. Ze lijken erg op elkaar, waar ze blij om zijn omdat het de kleingeestigheid van het vergelijken van uiterlijkheden uitwist, dat zo overheersend is in de Aardse gemeenschap. De Arcturianen zijn de meest liefdevolle en niet-oordelende wezens die je maar enigszins kan voorstellen. Hun huid heeft een groenige kleur. Ze hebben lange amandelvormige ogen. Ze hebben slechts drie vingers. Ze hebben het vermogen om objecten te verplaatsen met hun gedachten en ze zijn volledig telepathisch. Hun bron van voedsel is een schuimachtig vloeistof, dat hoog vitaliserend is voor hun gehele wezen.

Hun ogen zijn sterk donkerbruin of zwart. Hun belangrijkste orgaan om te zien is in feite hun telepathische natuur, niet hun fysieke ogen. Hun gehoor transcendeert gelijk met hun telepathische natuur. Ze hebben ook de mogelijkheid om met de achterkant van hun hoofd te voelen.De gemiddelde levensduur is van 350 tot 400 jaar. Hun hoog ontwikkelde spirituele natuur heeft hen toegestaan om veroudering te vermijden, omdat ze het vermogen hebben om tijd en ruimte te transcenderen. Ze beëindigen het leven wanneer het contract dat voor hun bestaan is opgesteld, voltooid is. Er is geen ziekte in Arcturus, dit was al eeuwen geleden uitgeschakeld.

The contact case of Dr. Norma J. Milanovich- Arcturianen
The contact case of Dr. Norma J. Milanovich

In het Arcturiaanse systeem zijn geen extreme temperaturen. Hun beschaving heeft dualiteit getranscendeerd tot leven in eenheid. De beroepen op Arcturus zijn bepaald door de persoonlijke vibratiefrequentie en de kleuren in zijn/haar aura. Bijvoorbeeld degenen die voor kinderen moeten zorgen, moeten violet als overheersende kleur hebben in hun aura, want alleen the meest wijze zielen zijn toegestaan om zich met de jongeren te verbinden.

Hetzelfde is waar voor degenen die het is toegestaan om nieuw leven te geven. Ze worden gescreend en getest in termen van hun aurische en vibratiefrequenties, en wanneer ze door de Ouden gekozen worden om geboorte te geven aan een Arcturiaans kind, gaan mensen door een wonderbaarlijk proces. De vibraties van beide individuen zijn opgevoerd tot een 7dimensionale frequentie voor het geboorteproces, om zeker te zijn dat meest hoge ontwikkelde zielen indalen. (de zevendimensionale frequentie is dat van de verheven meester). Voortplanting is een eer op Arcturus en een van de meest hoog beschouwde beroepen. De eigenlijke daad van voortplanting wordt niet in fysieke zin gedaan zoals we kennen op aarde. Op Arcturus wordt het gedaan door een soort van geestelijke verbinding waarin manlijke en vrouwelijke energieën perfect uitgebalanceerd zijn. Door dit gedoseerde proces, schiet er een soort van elektronische kracht door de twee wezens, en het creëert een ander wezen dat een replica is van die verbinding.

De nieuwe levensvorm wordt dan naar een speciale kamer gebracht die de meest zuivere vibratiefrequentie waarborgt, totdat het wezen klaar is voor integratie in een familie-eenheid op Arcturus. Veel wezens van Arcturus zijn gezaaid op andere planeten omdat de hoge raad dit voorschreef als een grootse daad.

Op Arcturus is geen competitie. Elke gedachte, woord, daad en product wordt beoordeeld door zijn vermogen om een grotere vibratie, dichter bij God te realiseren. Als het dit niet doet, dan bestaat het niet op Arcturus. De frequentie van een persoon is direct gerelateerd aan het meesterschap dat hij heeft over zijn lichaam, emoties, gedachten, daden en creaties.
Arcturianen hebben totale meesterschap over deze aspecten van zichzelf. Ze hebben het vermogen ontwikkeld om het ego; het afgescheiden lagere op angstgebaseerde zelf, te transcenderen. Succes wordt alleen beoordeeld in termen van de maat van Lichtfrequentie. Er zijn machines die constant de vibrerende frequenties checken die elk individu op de planeet manifesteert. Als een enkele Arcturiaan de feedback ontvangt dat hij niet matched met zijn eigen doelen voor de evolutie, dan sturen de Ouden onmiddellijk leraren om dit individu te helpen.

Lees meer over Arcturianen:  Arcturus.Kenmerken van degenen die Arcturus als hun Planetaire oorsprong hebben

Engelenboodschap
Engelenboodschap
Engelenboodschap

13 REACTIES

 1. Mooie tekst en heel erg herkenbaar eigenlijk.
  Waar ik precies vandaan kom heb ik geen idee van. Zelfs als ik arcturiaans was, zou ik op geestelijk niveau nog ergens anders vandaan komen. Want volgens mij zijn al deze planeten en sterren enz enz allemaal illusie. Uiteindelijk komen we allemaal uit de zelfde bron. Zelfs die negatieveven waarover gesproken wordt. Wellicht heb ik zelf eens een incarnatie of meerdere op een planeet gehad die erg oorlogsgezind waren. Who knows… als het gaat om het ervaren van beide zijden, kan het niet anders dan dat ik eens in beide zijden ben geïncarneerd. Nu ben ik hier en ik richt me maar op het hier en nu. 🙂

 2. Hallo Peter ik had vanmorgen denk iets verkeerds gedaan , ik stond 2 x achter elkaar , soms staat er bij dat je moet wachten op moderatie , dan checken ze of je wel de juiste dingen zeg , dus en soms is je hele verhaal er afgehaald , ik begrijp het wel eens niet want er staan gewone dingen op , ik heet gewoon Jannie , ik zie ook geen Annie staan hoor , ik heb even op dat naburu forem gekeken , wat naar dat ze je zo behandeld hebben , ik zou zeggen een dikke huid kweken. , kan jou het schelen , het zijn maar woorden , en je kan ze niet persoonlijk , weg met die hap . Wat betreft je telepathische vermogens , er is toch wel iemand in Nederland die jou verder kan helpen , gewoon alles afzoeken , anders kom je er niet , niks gaat vanzelf . Sterkte Peter groet Jannie .

  • Die moderatie is o.a een manier om spam te voorkomen Jannie, en gaat volautomatisch . Een enkele keer verwijder ik een reactie,als die of niks met het artikel te maken hebben of als het niet ter zake doend is

   • @Gordon, Gordon dank je wel voor je reactie ik snap het nu wel hoor , soms ben ik blij dat ik de juiste woorden heb gevonden , en dan is het wel eens weg , dat is dan jammer , maar ik heb er begrip voor hoor zo gaat dat . Gr. Jannie

 3. @peter, Hoi Peter ik begrijp je ik ben er ook geen fan van , ik heb pas vorig jaar een i pad van mijn schoonzoon gehad een oude , ik wilden niks van internet weten , en face boek doe ik ook niet aan , ik weet niet eens hoe dat werkt , maar het stond bij die celia haar site vandaar , voor de rest kan je niet zonder ( bijna niet ) alles moet via internet , mijn geld zaken dat wil ik echt niet internetbankieren , dat gedwing allemaal , als ik geen iPad had gehad had ik deze site nooit gevonden , en daar ben ik wel blij mee , voor de rest denk ik zeker dat het niet goed is voor je energieveld , ik zit er niet veel achter hoor , ik werk ook nog . Een fijne dag groeten Jannie .

 4. Hallo Peter . Ik wil jou er op wijzen dat een antwoord van celia f . Niet zo maar kan , misschien heb ik het mis en heb je het zelf gezien dat je op haar Facebook kan gaan , ze komt hier niet vandaan , dus kijk maar .gr Jannie

 5. Ik las dat Edgar cayce hier al over geschreven heeft , Edgar was een heel bijzonder mens , die veel testen heeft moeten ondergaan om te bewijzen dat hij echt was , toen ik dat boek las 15 jaar terug is hij nooit meer uit mijn gedachten geweest , daarom vind ik dit een heel bijzonder verhaal over acturiaanse kinderen , en nadat ik las dat Edgar cayce hierover geschreven heeft gaat het er in als koek , wat machtig interessant , dat dit bestaat .

 6. Beste Heleen,

  Bedankt voor deze interessante informatie. Bij het lezen deze van dit artikel ben ik me af gaan vragen hoe het dan zit met de indigo en of sterren kinderen. Wie zijn die mensen dan, uit welke ster of universum komen zijn vandaan. Als alle mensen op aarde geïncarneerd zijn uit andere planeten en sterren, wat is het verschil tussen indigo en kristalkinderen met de rest van de zielen hier op aarde?
  Verder zou ik ook graag willen weten, wat het verschil is tussen een planeetkind en een sterrenkind, aangezien er zoveel sterren en planeten zijn waar de zielen vandaan komen.

  Ik heb veel gezocht en gelezen tot nu, maar heb nog geen antwoord op deze vragen gevonden, daarom stel ik u deze vraag met de hoop dat u mij hiermee verder kunt helpen.

  Alvast vriendelijk bedankt,

  Neda

  • @peter,
   Beste Peter,

   Bedankt voor je reactie.

   Ik heb inmiddels begrepen dat indigo’s niet alleen uit Arcturus komen maar ook uit andere sterren en galaxy’s, zoals Anderomeda Galaxy en Pleaidians.
   In de boodschappen die gechanneld worden praten de bewoners van deze sterren over hun kinderen hier op aarde met een speciale taak en die noemen zijn ook de indigo’s, kristal en regenboogkinderen.

   wat ik uit jou bericht nog niet zo goed begrijp is dat een sterren kind (de indigo’s dus) van het echte leven naar illusie gaan. wat is een echte leven en wat is die illusie? is het leven op aarde een illusie voor ons of leven op een ster?

   Ik zou het heel fijn vinden als ik hier antwoord op kon krijgen.

   Alvast vriendelijk bedankt,

   Neda

   • @peter,

    Beste Peter,

    Bedankt nogmaals. Mag ik vragen hoe jij aan al deze informatie komt? kan jij channelen of heb je dit ook onderzocht.

    Ik vraag dit omdat ik zelf een indigo ben en heb een beetje van mijn talenten sinds vorig jaar ontdekt en probeer mensen bij hun ontwakening te helpen. Alleen heb ik het gevoel dat ik sinds mijn ontwakening mijn scheppings en manifestatiekracht kwijt ben geraakt. Mijn leven zit in een lange pauze en krijg niets meer voor elkaar.
    Vroeg me af of jij ook misschien te maken hebt gehad met dit soort blokades?
    ik heb wel een healingproces achter de rug en voel me nu geweldig, maar weet niet hoe verder.

    als jij hier ook dingen over weet verneem ik graag van je.

    groetjes,

    Neda

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in