Informatieavond Bewust Onderwijs

Informatieavond Bewust Onderwijs

Op school IBBO Barnsteen is ruimte voor kinderen en jongeren. Ook zoekt de school nieuwe begeleiders. Mensen met een onderwijsbevoegdheid zijn extra welkom. Op dinsdag 13 december 2016 is er een informatieavond van 20-22 uur.

IBBO Barnsteen (Ik Ben Bewust Onderwijs) is een spirituele school voor kinderen van 4 tot 18+ jaar. Juist voor kinderen die in een gewone school overprikkeld raken, bijv. hooggevoelige kinderen. Op IBBO Barnsteen werken begeleiders die dit concept toejuichen: onderwijs waarbij uitgegaan wordt vanuit de behoeftes van het kind. IBBO Barnsteen is een particuliere school. De begeleiders werken vanuit hun hart op vrijwillige basis. Hierdoor is het schoolgeld voor de kinderen slechts 160,- per maand.

 

IBBO Barnsteen is afgelopen september opgestart in een huiskamer in Wageningen en inmiddels verhuisd naar een prachtige plek in het bos bij Ede. De info-avond is dinsdagavond 13 december op de nieuwe locatie, Horalaan 5 te Ede, op het terrein van Karakter. Meer informatie via barnsteen@ibbo.eu of 0318-623319 (Petra Kaizer). Aanmelden wordt op prijs gesteld. Je ontvangt dan ook meteen een routebeschrijving.

www.ibbo.eu of www.facebook.com/ibbobarnsteen

+

(liefdevolle) OPROEP LEERKRACHTEN voor het PRIMAIR ONDERWIJS M/V DOCENTEN voor het VOORTGEZET ONDERWIJSliefdevolle-oproep-ibbo-barnsteen-leerkrachten-juni-2016-page-001

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
vul je naam in