zielsmissie vinden levensmissie

Is het vinden van je levensmissie nodig om echt geluk te ervaren in je dagelijkse leven? Het vinden van je levensmissie betekent doen waar jij voor gekomen bent op aarde. Als jij doet waarvoor jij gekomen bent en je talenten inzet, dan openen nieuwe deuren en mogelijkheden voor je. De vraag is, hoe ga je met jezelf om tijdens de weg er naartoe? Want tijdens de reis naar je zielsmissie loop je tegen blokkades en pittige uitdagingen aan. In deze blog neem ik je mee waarom dit is en hoe jij hiermee kunt omgaan. Wil jij je levensmissie ontdekken, volledig omarmen en de stappen zetten die daarvoor nodig zijn?

Leven vanuit zingeving

Hoogsensitieve mensen hebben het nodig om zingeving te ervaren in hun dagelijkse werk. Geld verdienen is zeker nodig, maar zingeving is een heel belangrijk aspect. Als je je niet meer gelukkig voelt met je werk, dan stel je jezelf de volgende vragen: Wat past er echt bij mij? Kan ik iets doen waarmee ik een bijdrage aan de wereld kan geven?
Het begint bij te ontdekken wie jij nu eigenlijk echt bent.

Waar sta jij voor en hoe kan je 100% je authentieke zelf zijn?

Je levensmissie draag je al tijdens je geboorte met je mee. Sommige mensen weten direct wat ze te doen hebben, terwijl andere mensen een leven lang aan het zoeken zijn naar hun levensmissie. De openbaring van wat je levensmissie nu eigenlijk is, volgt altijd op het juiste moment. Met de opgedane ervaringen en levenslessen, kan jij nu mensen helpen.

Doordat je in een bepaalde gezinssituatie wordt geboren, krijg je vaak al heel jong tegengas. Stel dat je wordt geboren in een gezin waar je ouders onzeker zijn. Hierdoor word je tussen je 1e t/m je 7e levensjaar als het ware geprogrammeerd en voel jij je onzeker in het leven staan. Er ontstaan oordelen en overtuigingen die je meedraagt in je leven en onbewust dagelijks toepast. Het vraagt om zelfdiscipline om in te zoomen op deze oordelen en overtuigingen en deze om te buigen naar overtuigingen die echt bij je authentieke zelf passen.

Nieuwetijdskind Magazine Instagram
Nieuwetijdskind Magazine Instagram
Nieuwetijdskind Magazine Instagram

Doordat je elke dag stappen zet naar wat jij echt wilt, kom jij steeds dichter bij je levensmissie.
In mijn praktijk spreek ik dagelijks mensen die voelen dat ze de stap mogen zetten om te werken aan hun kernblokkades. Als de kernblokkades aangepakt zijn, dan komen ze in de fase van hun levensmissie.

Waarom loop je tegen uitdagingen aan tijdens de zoektocht naar je levensmissie?

Mensen weten op hoofdlijnen wat hun levensmissie is. Denk hierbij aan lichtwerk, omdat als jij de kamer inloopt mensen voelen dat jij er bent vanwege je liefdevolle energie. Tijdens de weg om je levensmissie te ontdekken, begin je vaak vol goede moed, maar mogelijk loop je direct tegen uitdagingen aan. Een trigger raakt op zo’n moment een emotionele snaar, die je uit balans haalt. Je denkt: oh nee, daar gaan we weer, en voordat je het weet ben je weer in je oude patronen aangekomen. Een emotionele trigger trekt jou in een negatieve spiraal, waardoor het uitdagend is om je goede voornemen – ik start met mijn levensmissie – om te draaien omdat je geen verandering ervaart. De positieve gedachten die je had, veranderen in negatieve en je denkt: wat moet ik nu? Ik zie nog geen verandering in mijn huidige situatie.

Herken je de bovenstaande vicieuze cirkels? Door oude patronen die je hebt meegekregen van je ouders, voelt het leven op sommige momenten zwaar aan. ​Een voorbeeld van zo’n patroon is: je ouders leven vanuit angst en tekortkomingen. Dit is voor jou aangeleerd gedrag en je handelt naar het gedrag van je ouders, zodat je onzeker in het leven staat en denkt vanuit schaarste. Als je deze uitdagingen ervaart, dan betekent dit dat jij een oudere ziel bent. Een oudere ziel ervaart meer uitdagingen, omdat hij of zij dit aankan. De vraag die vaak wordt gesteld is: waarom hebben mensen in mijn omgeving het makkelijker dan ikzelf?

Dit heeft te maken met dat je een oudere ziel bent en je hebt gekozen in dit leven om bepaalde thema’s tot op de bodem te doorleven.zielsmissie vinden levensmissie

Omgaan met dagelijkse uitdagingen

Als je de bovenstaande uitdagingen ontdekt, dan is het belangrijk de positieve kant van deze lessen dagelijks te zien. Lessen of uitdagingen die je dagelijks ervaart, zijn cadeaus. Cadeaus om een stap dichter bij je levensmissie te komen.

Als oudere ziel kan je op thema’s in je leven oneindige levels ervaren. Dit komt doordat je, wanneer jij een les hebt geleerd bij een bepaald thema, automatisch doorgroeit naar het volgende level. Uiteindelijk kom je op universitair level uit. Als je deze levels passeert, dan komen de thema’s niet meer op je pad en sta jij in je kracht van het opgeloste thema in jouw leven.

Als je weerstand hebt in het volgen van jouw levensmissie en je negeert de levenslessen, dan worden de uitdagingen intenser. De reden hiervan is omdat je de lessen dan uit de weg gaat. Via een omweg zorgt het universum ervoor dat je weer op je hoofdpad terecht komt.

Je levensmissie is een talent of een gave die jij hebt meegekregen en die jou moeiteloos afgaat. Het gaat je zo makkelijk af, dat je er bijna geen geld voor durft te vragen. Terwijl andere mensen jouw talenten op geen enkele manier kunnen evenaren. Dit betekent dat je in mag zoomen op de blokkades die in jou zitten om in je grootsheid te stappen.zielsmissie vinden levensmissie

Welke stappen kan jij zetten om patronen en blokkades te doorbreken?

Als je de lessen herkent, inziet en acties neemt om het anders te doen, dan zet jij echt de stappen die nodig zijn voor een gelukkig en succesvol leven. Wat mijn gave is, is dat ik de kern van problemen weg kan halen. Alles is energie en blokkades zitten vast in je lichaam. Als de lessen geleerd zijn, dan kunnen de blokkades en het kernprobleem echt worden weggehaald. Als dit energetisch uit je lichaam is, dan komen mensen en uitdagingen m.b.t. jouw centrale thema’s niet meer op je pad.

Door het weghalen van je blokkades op je levensmissie, denk hierbij aan wantrouwen en jezelf kleiner maken, ga je doelgericht te werk en kan jij in een korte tijd echt aan de slag met jouw levensmissie.

Heb je hulp nodig met je blokkades en om oude overtuigingen om te buigen? Binnenkort start er een Empower Yourself Retreat Experience. Dit is het moment om samen met mij in 5  dagen in te zoomen op de diepere lagen die jouw tegenhouden met hetgeen wat je echt te doen hebt. Heb je interesse? Klik dan op deze link.

Engelenboodschap
Engelenboodschap
Engelenboodschap

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in