het Lichtschip

Jaap en Joanne, initiatiefnemers van Live-to-Be, delen hun visie op het jongerenproject en vanuit welke droom zij Live to Be hebben opgestart. De kijker krijgt een beeld van de gezichten achter dit unieke project en hoe zij kijken naar jong volwassenen in relatie tot  de diepere lagen van het project.

In ons project kunnen jonge mensen in zichzelf landen. Zij ervaren en omarmen hun talenten, waardoor zij weer geïnspireerd raken. Zo komen zij in contact met hun passie en gaan projecten doen die dichtbij hun hart en dromen liggen. Zij leren zelfsturend en ondernemend te zijn op een manier die vriendelijk is voor zichzelf en voor hun omgeving. In Live-to-Be ontwikkelen zij ‘skills’ waarmee zij vanuit zelfvertrouwen een volgende stap kunnen zetten in hun leven. Vaak is dit een grote stap vooruit omdat deze jongeren vaak veel talenten hebben.

Bekijk hier het interview met Jaap en Joanne:

(tekst gaat verder na de video)

Nieuwetijdskind Magazine Instagram
Nieuwetijdskind Magazine Instagram
Nieuwetijdskind Magazine Instagram

Live-to-Be moedigt deze volgende generatie aan om hun unieke bijdrage te leveren aan onze sterk veranderende samenleving. Want juist nu is hun nieuwe input hard nodig en belangrijk.
Wij bieden hen: Een experimentele en holistische omgeving waarin wij in een sfeer van co-creatie met elkaar leven. Een vrije omgeving. Dat creëert een bijzondere uitnodiging om nieuwe uitdagingen aan te gaan, zelfontwikkeling en zelfreflectie,  open gesprekken, samen werken, samen leven   Ieder traject is afgestemd op de deelnemer en omvat o.a.coaching, levens therapie, yoga, meditatie, gezonde biologische voeding, werken in onze permacultuur tuin en in bouwprojecten, creatieve expressie en nog veel meer.

Wij hebben nog een laatste financiële steun nodig om het Lichtschip af te bouwen en de lopende rekeningen te betalen, zodat wij kunnen starten met het ontvangen van deelnemers. Wij hebben het geld nodig: om een lopende rekening voor installaties te betalen voor water, elektriciteit, verwarming, ventilatie (42.000) om een kortlopende lening af te lossen (begin 2021) die wij nodig hadden voor de houten schil van het Lichtschip (8.000 euro)   Dit geld willen wij heel graag als donatie ontvangen om niet nog meer financiële druk op ons te nemen met extra leningen. En het voelt heel fijn en belangrijk dat meer mensen dit project met ons willen dragen.

>Doneer: https://gf.me/u/y8nrbx

Live-to-Be.com

Engelenboodschap
Engelenboodschap
Engelenboodschap

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in