DELEN
Jachtmaan

De herfst is bij uitstek de periode van stilstaan bij wat je nodig hebt om de winterperiode te overbruggen. Meer er wordt nu van je gevraagd om te kijken wat je belangrijk genoeg acht om in leven te houden tijdens de nakende “barre” winterperiode. En wat je zeker weer wil laten groeien volgende lente.

Vroeger moest men jagen en zijn wintervoorraad aanleggen. Door de evolutie is dit nu niet meer nodig maar de essentie kosmische wentelingen blijft. De essentie is hier de basis van je leven, dat wat je leven voedt en dat wat je in de toekomst vorm wil geven.

Nu is het tijd om te krachtig te besluiten waar je wil voor gaan want in de winter is er weinig energie voorhanden. Je overleving hangt af van de keuzes die je nu zal maken. Waar ben je zeker van en waar sta je 100% achter en wil je meenemen naar volgend jaar.

De mars-jupiter flow deze maand

De tendens van de maand oktober wordt bepaald door de mars-jupiter constellatie. Het zal ervoor zorgen dat je fysieke energie hebt, zin om dingen te doen en te concreet af te handelen. Je zal tot de nodige actie kunnen overgaan maar pas op dat je niet overdrijft, te zorgeloos of onvoorzichtig bent of teveel risico’s zal nemen. Jupiter is de planeet die zorgt voor de vermeerdering maar ze kan ook zorgen voor een teveel van iets. We weten allemaal dat te nooit goed is, zorg voor een gezond evenwicht.Mars-Jupiter-Jachtmaan

De volle maan en de interactie met de buitenwereld

De volle maan prikkelt altijd op gebied van interactie met de ander. Het beslaat het hele scala van samenwerking tot concurrentie en van bewondering tot minachting. Met volle maan is het normaal moeilijker je beschaafd masker op te houden want de volle maan brengt klaar en duidelijk naar boven hoe jij op dat moment staat tov de ander.

De maan in stier

Met de maan in stier en de herfstinvloeden is er een zoeken naar en behoefte aan warmte, cocooning en comfort. De stiere energie zal er ook voor zorgen dat je meer geduld tov de ander zal hebben maar ook een pogen om in je comfortzone te blijven. Het beschaafde masker zal met deze volle maan iets makkelijker te handhaven zijn door de geduldige stiereninvloed en zijn behoefte aan veiligheid en comfort. Je probeert je veilig te stellen deze maand en emotioneel kan je koppig op je standpunt blijven.

De oppositie van mercurius en uranus

Wel ga je rekening moeten houden met communicatie en bewegingen die onverwacht en onberekenbaar kunnen zijn, in mindere mate zelfs ophefmakend. Je kan je onzeker voelen over jezelf. Onderhuidse, sluimerende misverstanden of ruzies zullen ruimte krijgen om uit te barsten (uranus in ram) en op te lossen. Er zullen krachtig en snel knopen doorgehakt kunnen worden wat goed is zodat je je energie kan besteden aan dat wat jij waardevol vind.

Isabelle Lambrecht    www.isahealing.eu

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
vul je naam in