Jasmin Vogeley

Welkom! Als life changing psycholoog en energetisch therapeut wijs ik je intuïtief en down to earth de weg als jij vastgelopen bent. Mijn missie is bijdragen aan een wereld waarin ieder mens vrijheid ervaart om zichzelf te laten zien – puur en zonder masker.

In 2018 is mijn boek LEEF VOLUIT verschenen. Op mijn website kun je het eerste deel gratis downloaden. In dat deel leer je hoe je de kracht van aandacht voor jezelf kunt activeren en krijg je daarvoor 12 waardevolle oefeningen. Heb je het gevoel geleefd te worden en jezelf kwijt te raken? Mis je passie en uitdaging in je leven? Ik leer je rust en ruimte creëren voor jezelf en laat je zien hoe jij je dromen kunt waarmaken. Uit eigen ervaring weet ik hoe verrijkend en vervullend het is om vrij en bezield te leven. Dat gun ik jou ook! Al 20 jaar stimuleer ik mensen om grenzen te verleggen voor een rijker leven. Omdat ik zowel wetenschappelijk als spiritueel ben opgeleid kan ik je een holistische aanpak bieden – inzichtgevend én ervaringsgericht. Ik geef je tools zodat je vol vertrouwen, zelfbewust en energiek je eigen koers kunt varen om voluit te leven.

https://jasminvogeley.nl/

Leef Voluit – op ontdekkingsreis naar een leven vol energie en passie

Verlang je ernaar om je dagelijkse sleur te doorbreken en om voluit voor je droomwensen te gaan? Dan is mijn boek Leef Voluit voor jou geschreven! Ik weet uit eigen ervaring hoe bevrijdend het is om mijn verlangen te volgen. In mijn boek laat ik je zien hoe ook jij dat kunt doen met behulp van 5 veelbeproefde sleutels. Aandacht opent de weg naar je binnenste. Je leert hoe je het contact met jezelf verdiept. Balans opent de deur naar een gezond innerlijk evenwicht. Ik laat je zien hoe je dat bereikt en vasthoudt. Perspectief geeft richting in je leven. Je opent de deur naar je innerlijke verlangen om keuzes te maken die écht bij je passen. Inzicht is het onderkennen van zelfdestructieve patronen. Met deze sleutel open jij de deur om je innerlijke weerstanden bloot te leggen en te overwinnen. Daadkracht is de sleutel waarmee jij in actie komt. Je leert hoe je grenzen verlegt en daadwerkelijk stappen zet op weg naar je verlangen. Leef Voluit is een praktische gids met stimulerende opdrachten, waaronder audiobestanden met ontspanningsoefeningen en visualisaties. Bekijk de video voor meer informatie.

Wil je op ontdekkingsreis naar een leven vol energie en passie?

Zet dan de eerste stap om voluit te leven en bestel het boek.

Ja, ik wil voluit leven

Mijn artikelen op Nieuwetijdskind Magazine

Wij gebruiken cookies om u de beste online ervaring te bieden. Door akkoord te gaan, accepteert u het gebruik van cookies in overeenstemming met ons cookiebeleid.

Privacy Settings saved!
Privacy-instellingen

We gebruiken verschillende cookies op onze website, om u een optimale ervaring te bieden.


Deze website maakt gebruik van de software Wordpress. Wordpress plaatst cookies die noodzakelijk zijn om de website te laten functioneren. Deze cookies kunnen daarom niet uitgeschakeld worden.
  • wordpres_gdpr_allow_service
  • wordpress-gdpr-cookies-allowed
  • wordpress_gdpr_cookies_declined

Liever niet
Accepteren