Jouw boek onder de aandacht van het publiek van Nieuwetijdskind Magazine

Je hebt een boek geschreven en zoekt een manier om dit onder de aandacht te brengen van Bewuste Lezers? Je bent op de juiste plek. De lezers van Nieuwetijdskind Magazine ZIJN Bewuste Lezers.

Overweeg je boek onder de aandacht te brengen in een ‘gesponsord artikel’ bij Nieuwetijdskind Magazine. Een artikel waarin jij je boek voorstelt aan een groot publiek.

Wij zijn een herkenbare en zeer gerespecteerde naam onder bewuste mensen. Een artikel op onze website en daaraan gekoppeld onze facebookpagina met ruim meer dan 72 duizend volgers creëert impact. Niet alleen is je boek onder de aandacht van een groot publiek, je hebt ineens de juiste doelgroep én Nieuwetijdskind Magazine stuwt je boek omhoog in de resultaten van de zoekmachines!

De meeste auteurs verkopen direct dezelfde dag van het artikel tussen de 50 en 100 boeken via alle kanalen, zie ook onze reviews rechts.

Voorbeelden van de opmaak :

Voorbeeld 1 -Anders kijken naar Autisme

Voorbeeld 2

Praktische informatie

Wij geven auteurs een fikse korting op een gesponsord artikel omdat we weten dat er veel kosten zijn verbonden aan het maken van een boek en het marketen daarvan. Je betaalt daarom geen €699 maar €599 ex btw.

We zetten boven het artikel dat dit een advertorial is om transparant te zijn naar de lezer.

Met het artikel krijg je:

  1. Een goed verzorgd artikel één week op de voorpagina.
  2. Een format dat bij uitstek geschikt is voor het delen via social media en email.
  3. Wij ondersteunen je boekpresentatie met één tweet naar onze meer dan 5500 Twitter volgers en één facebook’post’ naar onze meer dan 75000 Facebookvolgers
Logo

Wij kunnen jouw bedrijfslogo rechtsboven in het artikel verwerken. Hiervoor kun je een logo aanleveren als foto bestand (jpg, jpeg, png). Het logo mag maximaal 250-250 pixels zijn en max 85 kb.

Ook mee in de Nieuwsbrief?

Jouw artikel kan doorgeplaatst worden in onze wekelijkse nieuwsbrief, naar >44.000 personen, voor een meerprijs van €99,- excl. BTW. Hiermee verzeker je je van een nog groter bereik.

Wil je graag ineens veel meer verkeer naar je eigen website, bijvoorbeeld omdat je een goed aanbod hebt, dan is een uitgelichte plek (helemaal bovenaan de nieuwsbrief) een goede optie. Kosten 499€ ex btw. Of optie 2: Jouw boek kan ook een maand lang in onze dagelijkse e-mail service komen, naar 13000 personen.

Facebook Ads Campagne

Wil je nog veel meer mensen bereiken, midden in je doelgroep? Dan kunnen we dat ondersteunen met een gerichte en gestructureerde reclame campagne via Facebook Ads.  Vraag gerust naar de vele mogelijkheden.

Benieuwd naar alle mogelijkheden tot adverteren?

Contact: adverteren@nieuwetijdskind.com voor meer informatie en direct aanvragen, of bel met Gordon op: 00316 33 56 77 11

Enkele reacties van auteurs:

Layla van Oppen met haar dochter Isabella Ik ben erg tevreden met het geplaatste artikel over mijn boek. Er is veel herkenning voor moeders, mooie en ontroerende reacties gekregen. Omdat ik het boek zelf uitgeef, kon ik bij het Centraal Boekhuis een grote piek in bestellingen zien. Zowel bol.com als boekhandelaren in NL en Belgie hebben mijn boek besteld.

Layla Cremer
www.laylacremer.nl


Angela Weghorst“Hoe bereik je de juiste mensen met je boek waar je niet alleen heel je hart en ziel in hebt gestopt, maar ook al je geld? Dat vroeg ik me ook af en er was eigenlijk maar 1 antwoord: via Nieuwetijdskind Magazine! Gordon begrijpt namelijk dat je budget om te adverteren minimaal is wanneer je een boek in eigen beheer hebt uitgegeven. En omdat hij tevens bewaakt dat alle artikelen en dus ook de advertorials zo puur en zuiver mogelijk zijn, zijn mensen ook sneller bereid om je advertorial daadwerkelijk te lezen. Het resultaat was dan ook meer dan bevredigend! Ik zag een enorme piek in de verkopen van mijn boek en kreeg vele hartverwarmende reacties. Voor mij zeker een absolute aanrader.”
Angela Weghorst – TwinQ: insights & inspiration

***


Voor mij was het een complete verrassing wat er gebeurde nadat ik de kans had gekregen mijn boek in de spotlights te zetten op Nieuwetijdskind Magazine

Na een halve dag waren de boeken bij het Centraal Boekhuis uitverkocht en hebben we hard moeten werken om vanuit huis alle bestellingen te verwerken. Zelfs de voicemail stroomde vol met vragen over de levertijd van het boek. Zowel de mensen achter Nieuwetijdskind Magazine als lezers hebben mijn boek een flinke flow gegeven! Ontzettend bedankt!

Janneke Hartveld- Zinvol.nu

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

[vc_btn title=”BEKIJK DE MEDIAKIT” style=”classic” color=”pink” align=”center” link=”url:http%3A%2F%2Fwww.nieuwetijdskind.com%2Fwp-content%2Fuploads%2F2016%2F01%2FNTK_mediakit-2016_def.pdf|title:BEKIJK%20DE%20MEDIAKIT|target:%20_blank”]

Contact: adverteren@nieuwetijdskind.com voor meer informatie en direct aanvragen

Laatste update 28/06/2018