DELEN

Door Selacia

 

www.Selacia.com

 

Soms voelt het alsof je al lang aan het wachten bent op een nieuwe Aarde gebaseerd op liefde. In werkelijkheid bestaat er echter geen wachten wanneer je op je actieve ascensiepad bent. Want dit betekent aanwezig zijn en stappen ondernemen die gebaseerd zijn op bewust zijn.

Inderdaad, wanneer je bewuste keuzes maakt, heb je een middel om je frequentie op te tillen en de Aarde terzelfdertijd te helpen. Dat is omdat je integraal verbonden bent met de mensheid en de planeet – als je energievibratie stijgt, til je het geheel op.

Hetgeen nu gebeurt is dat mensen zoals jij overal in de wereld ontwaken en bewust worden van hoe energie werkt. Je leert over de impact van je gedachten op hetgeen je manifesteert. Je ontdekt hoe meer aanwezig te zijn en actief geëngageerd tot de wereld.

 

Je Frequentie Verhogen

Telkens je het hogere pad van spirit kiest en weigert mee te doen aan laaghartigheid, verhoog je je frequentie. Telkens je je boos voelt en je boosheid verwerkt in plaats van ze uit te werken op anderen, creëer je meer licht op de planeet. Deze dingen lijken eenvoudig of klein wanneer je het over de algehele staat van de wereld hebt, maar ze zijn ongelofelijk krachtig!

Door de uitdagingen van deze tijden kan je je soms krachteloos voelen. Je kan je gefrustreerd voelen ook, en niet in staat om beloftes die je aan jezelf gemaakt hebt om vriendelijk en liefdevol te zijn, in alle omstandigheden, te houden.

Ja, het is moeilijk, en daar jij een werk bent dat steeds verder evolueert, zal je soms je beste intenties vergeten. Soms kan het ook voelen alsof je geen keuze of geen inbreng hebt in hetgeen er gaat gebeuren.

 

Jouw kracht van Keuze

Wanneer je dit voelt, denk dan aan je rol als goddelijke veranderingsmaker, een rol waartoe je gecodeerd werd om hem te spelen, lang voor je werd geboren. In deze rol verbind je je met je kracht van bewuste keuze, actief beslissend hoe je het leven gaat aanpakken, elke minuut van elke dag. Je doet dit in een continuüm, dat geen begin of einde kent.

Je weet instinctief dat ondanks aanhoudende uitdagingen en een groeiende lijst vragen die je niet kan beantwoorden, je nu niet minder krachtig bent – je herinnert je nu je ware bekrachtiging. Wanneer je je verbindt met je bekrachtigde goddelijke veranderingsmaker-zelf, pak je je uitdagingen onmiddellijk aan, een voor een.

Wees lief voor jezelf als je doorheen de huidige chaos navigeert. Laat zelfkritiek en bezorgdheid over wat gaat gebeuren maar achterwege. Je pad is nu stap-voor-stap, je best doen en je focus positief houden.

 

Wat je Frequentie Omlaag Trekt

Jezelf beklagen en anderen de schuld geven zal je frequentie snel naar beneden trekken – en verstoort je kijk op de omstandigheden. Wanneer je op die manier van je spoor raakt, denk dan aan je kracht om het kanaal van je gedachten in je eigen hoofd te veranderen.

De wereld waarin je leeft verandert wanneer jij jouw focus verandert. Dit gebeurt met één persoon tegelijk. Wanneer je eraan denkt dat jij die éne persoon bent, die zijn of haar kijk op het moment zelf kan veranderen, – en je de met licht vervulde visie kiest boven negativiteit, dan doe je jouw deel van het creëren van een liefdevollere wereld.

 

Selacia

 

Vert. Fran Tielemans

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
vul je naam in