zielenplan

Heb je het gevoel dat je steeds terugkerende thema’s in je leven ziet op het gebied van macht, geld, en of Liefde etc.? Ben je er helemaal klaar mee dat je keer op keer teleurgesteld wordt, ontkracht wordt, eigenlijk dat je leven niet stroomt? Dan heb ik wat bemoedigende woorden voor je: Niets gebeurt voor niets, want alles in jouw leven is bedoeld is om jou in je kracht te zetten en je terug te leiden naar je Ware Zelf.

Nee, je bent geen slachtoffer van het leven en nee, je bent geen ’loser’ als je moeilijkheden ervaart om je leven vorm te geven, ook al vindt je Ego van wel. Jouw Ziel heeft jou een afgestemd pakket aan uitdagingen, talenten, doelen toebedeeld zodat jij mag groeien in je Ware Zelf en je Zielsmissie uitdragen. Wat een verademing! Toch? Hoe weet ik dit? Nou, ik heb een numerologisch en esoterisch systeem ontdekt waarin Jouw Goddelijke Zielenplan omschreven staat. Dit systeem mag je als handleiding voor je leven zien. Jouw Zielenplan laat zien op wat voor manier jouw Ziel voor jou gezorgd heeft. Toen ik dit systeem ontdekte vielen alle puzzelstukjes op hun plek, want ik begreep eindelijk waarom keer op keer mijn hart gebroken moest worden en waarom ik het thema verlies steeds tegenkwam. Maar laten we bij het begin beginnen.

Hoe zit jouw Zielenplan in elkaar?

Jouw Zielenplan is gebaseerd op de blauwdruk van jouw Ziel. Jouw blauwdruk mag je zien als jouw energetisch signatuur. Deze is gecreëerd door de codering of trilling in jouw geboortenaam. Jouw geboortenaam is dus geen toeval, want die is telepathisch doorgegeven van jouw Ziel aan jouw ouders/opvoeders. De codering in jouw geboortenaam is DNA-codering en bestaat uit Scheppingscodes. De scheppingscodes zijn in alles te vinden, maar jouw naam bestaat dus een afgestemd pakket van energetische codes. Deze scheppingscodes zijn gebaseerd op het Hebreeuwse alfabet van 22 ‘Vuurletters’. Elke Vuurletter heeft een bepaalde trilling die positief of negatief kan zijn en is bepalend voor hoe jij jouw leven schept. Als jij bijvoorbeeld te veel in angst, slachtofferschap, wrok zit door een nare ervaring, dan kan het zo maar zijn dat je onbewust jouw leven aan het scheppen bent vanuit deze negatieve trilling. Dat houdt dus in dat je niet uit je volledige potentieel aan het putten bent. Wij zijn namelijk wel bedoeld om in onze grootsheid te staan en optimaal te leven vanuit onze Essentie.

Nieuwetijdskind Magazine Instagram
Nieuwetijdskind Magazine Instagram
Nieuwetijdskind Magazine Instagram

Goddelijk zielenplan

Je Zielenplan wordt weergegeven in de ster van David (zie plaatje). Deze ster bestaat uit twee driehoeken. Een neerwaartse driehoek die het begin van jouw leven tot en met 35 jaar weergeeft en een opwaartse driehoek die jouw spirituele kant weergeeft en jouw hoger doel in het leven. Elke driehoek is onderverdeeld in 3 categorieën: uitdagingen, talenten en doelen. De codes in de categorie uitdaging geven de karmische wond weer die jouw Ziel meedraagt en die je mag doorwerken. Je talenten zijn de talenten die je Ziel heeft gegeven om je uitdagingen te overwinnen, maar ook om je zo optimaal mogelijk neer te zetten. Je doelen zijn de persoonlijke doelen die Ziel voor jou heeft uitgestippeld. Beide driehoeken vormen een energetisch geheel en geven de reis weer naar je Ware Zelf.

Je Uitdagingen en waarvoor ze staan

De uitdagingen staan voor jouw karmische wond die je vanuit vorige levens hebt meegenomen, Je zou het kunnen zien als het kernthema waarvoor jij in jouw huidige aardse vorm bent gekomen om door te werken. In mijn Zielenplan bijvoorbeeld staat het thema Zelfliefde en Waardig zijn centraal als uitdaging. Dit houdt in dat ik heb moeten leren groeien in Zelfliefde en heb moeten leren om mijzelf waardevol te vinden door een gebrek van liefde te ervaren. De categorie uitdagingen wordt dus gekenmerkt door een gebrek van menselijke waarden zoals liefde, kracht, zelfwaarde etc., maar kan ook door conditionering van ouders bepaald worden en ook door vorige levens. Je moet juist het gebrek ervaren, om te ontdekken hoe krachtig, liefdevol etc. je in essentie bent.

Rol van Vorige levens

Elke keer dat jouw Ziel op aarde incarneert, groeit zij in bewustzijn door de ervaringen van haar vorige levens. Elk leven dat jouw Ziel geleefd heet, draagt dus bij aan de persoon die jij nu bent. Het is dus heel goed mogelijk dat jij onverwerkt trauma van een vorig leven meedraagt dat jouw leven beïnvloedt. Zo kun je misschien een onverklaarbare angst hebben om in het openbaar te spreken of zichtbaar te zijn. Dit kan terug te leiden zijn naar een vorig leven waar jij afgemaakt werd omdat jij je mening uitte waardoor je nu onbewust bang bent om weer afgewezen te worden. Veel vrouwelijke lichtwerkers bijvoorbeeld dragen gevoelens van afwijzing, minderwaardigheid met zich mee omdat zij levens hadden als heks, hogepriesteres. Hetzelfde geldt ook voor mannelijke lichtwerkers.

Sleutel tot Geluk

Toen dit systeem op mijn pad kwam, stond ik op een groot keerpunt in mijn leven. Ik weet nog heel goed dat ik er even helemaal doorheen zat en smekend op mijn knieën zat en god vroeg om hulp. Ik verlangde ernaar om alleen maar van dienst wilde zien met mijn talenten en mensen te mogen helpen. Dit was geen makkelijke fase van mijn leven: mijn oude bedrijf liep niet, mijn hond ging dood, ik werd ontslagen van een baan en moest ook nog een wortelkanaalbehandeling doorstaan. Kortom: crisis. Maar zo gaat het altijd. Voordat je op een punt van doorbraak komt, spitst alles zich toe en moet je door de donkerte heen om alles los te laten wat niet meer dienend is. Enfin, toen per toeval (?) dit systeem mijn pad kruiste kwam alles in stroomversnelling. Alles werd duidelijk en helder en elke stap diende zich vanzelf aan omdat ik ging handelen volgens mijn Zielenplan. Ik werd een gecertificeerd reader van dit systeem, volgde een business course om mijzelf als spirituele ondernemer neer te zetten en begon mijn licht te schijnen. Gedurende deze periode werd ik ook financieel ondersteund door het Universum en dit gaf mij de bevestiging dat ik op het juiste pad was.

Bevestigd te worden in je Zijn is zo essentieel, want het maakt dat je licht echt gaat schijnen vanuit je authentieke Zelf. Om naar je Ware Zelf te komen, gaat niet over een pad van rozen maar de reis er naartoe, hoe moeilijk soms ook, is het absoluut waard want je groeit alleen meer en meer in je Ware Zelf.

Wil je weten hoe je dit systeem voor jezelf (en anderen) kunt gebruiken, dan heb ik deze boekentip voor je. Let op, alleen in het Engels.

Engelenboodschap
Engelenboodschap
Engelenboodschap

1 REACTIE

 1. Hallo Eveline,

  Je hebt mij heel nieuwsgierig gemaakt naar dit boek.
  Ik zou het graag willen bestellen. Maar ik weet niet of ik alles begrijp in het engels.
  Nu zag ik ook een boek van Jeannette van der Heijden met de titel
  De numerologie van het pentagram.
  Ken jij deze? En is deze vergelijkbaar?
  Alvast bedankt voor je reactie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in