Je lichaam als voertuig

De wereld is druk. Voor volwassenen, maar ook voor kinderen.Het is heel makkelijk om afgeleid te worden van wat er zich afspeelt in hun eigen lijfje. Van wat ze zelf voelen en willen, in plaats van wat anderen van hen vragen.

Dit korte getekende boekje is (met veel liefde door Marloes gemaakt) voor ouders en kinderen, om lekker vaak voor te lezen. Het gaat over het energetisch reinigen van je lichaam, over het belang van gronden, en over jezelf beschermen. Simpel beschreven, alsof het de normaalste zaak van de wereld is. En dat zou het ook moeten zijn.

Het regelmatig voorlezen van dit boekje zorgt ervoor dat ouders en kinderen vertrouwt raken met energetische lichaamszorg, en het brengt focus op de veilige zone van het eigen lichaam in drukke tijden.Blad2Je kunt de pagina’s uitprinten en er gemakkelijk een boekje van maken door ze in een insteekhoesje te doen en daarna in een map. Of druk gaatjes in de pagina’s en bind ze bijeen met een lint. En natuurlijk kun je de tekeningen mooi in laten kleuren door je zoon of dochter. Veel leesplezier!

Download hier kosteloos het boekje voor kinderen

 

Nieuwetijdskind Magazine Instagram
Nieuwetijdskind Magazine Instagram
Nieuwetijdskind Magazine Instagram

Deel aub dit artikel op social media als je het leuk vindt om ook andere ouders en kinderen blij te maken met dit boekje!

Engelenboodschap
Engelenboodschap
Engelenboodschap

4 REACTIES

  1. Dankjewel voor dit bijzondere boekje
    Ik denk dat het ook een mooie hulp zal zijn voor volwassenen die nog niet zo bekend zijn met deze materie.

  2. Superblij hiermee. Al meerdere mensen geholpen waaronder mijn kinderen. Mag ik deze kostenloos delen met mensen? Dit zal wel via mijn praktijk gaan #delenenmensenhelpen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in