DELEN

Muziek heeft de kracht om alles en iedereen te verbinden, het geeft kleur aan ons leven… en net als muziek bestaan ook wijzelf uit trilling en frequentie. Elke cel in ons lichaam trilt op een frequentie, constant veranderend en in dynamisch contact met de wereld om ons heen. Waar wij in harmonie zijn is ons energie systeem dat ook en waar wij dissonantie ervaren laat dit ook zijn sporen achter in onszelf.

De resonantie die wij om ons heen creëren met onze eigen gedachten en emoties zijn het gene wat de dingen naar ons toetrekt die gelijk in trilling zijn. Wij trekken dus aan wat we voelen en uitstralen, een constante dynamiek tussen ons en de wereld waardoor wij onderdeel zijn van het concert des levens. En net als een concert heeft het leven een ritme, een hartslag, een golf die wij kunnen pakken en die ons mee kan voeren in zijn stromingen – stromingen die ons in hoog tempo daarheen kunnen brengen waar onze lotsbestemming op ons wacht.Sprong van het leven

Maar hoe leer je precies dan te springen wanneer het leven je een kans biedt? Het begint bij jezelf, de verbinding leggen met jezelf en je verlangens, je hart en de bestemming die jouw ziel hier op aarde heeft. Te beginnen bij je eigen verlangens, wat wil je nu? En ook belangrijk. Is dit verlangen in harmonie met mijn omgeving. Je kan bijvoorbeeld heel graag iets willen wat iemand anders heeft, grote kans dat dit niet in harmonie is met je omgeving.

De vraag is dan ook: Wat wil jij echt?

Wat jij wilt is niet iets wat iemand anders al heeft. Wat jij wilt ligt verborgen in je eigen dromen. De beelden die door je hoofd gaan als je mooie muziek luistert, de avonturen die je daar meemaakt in je innerlijke wereld. Dat is hetgene wat jij wil, en dat zijn heel precieze dingen. Maar ook daarbij moeten we onze beelden omvormen in iets wat werkelijkheid kan worden want alleen zo brengen we onze dromen naar beneden.

En dan komen we in ons hart, want waar je dromen het plan zijn is je hart hetgene wat deze dromen omzet in energie en naar buiten toe laat stralen, het stuurt het met zijn hartslag je hele systeem door en het universum in met de energie van liefde. Maar wacht, hoeveel hou jij van jezelf? Hoeveel gun jij jezelf? Vind jij jezelf waardig om je dromen tot werkelijkheid te maken? En is alleen wensen genoeg? Nee, want zoals met alles ben jij ook diegene die je droom werkelijkheid maakt, dit kan hard werken. Maar met je verlangens, hart en ziel op één lijn zal niks jou in de weg staan en kan jij beginnen met het volgen van het ware ritme wat het leven jou te bieden heeft.

 

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
vul je naam in