DELEN

Auteur – Unlimited Energy of Love

Goed vs Slecht

Goed VS Slecht

Dit is een strijd waar we dagelijks mee te maken hebben.Goed en slecht is hoe wij naar de wereld zijn gaan kijken en we maken keuzes op basis van wat we hebben geleerd.Maar wat weten we nou echt van goed en slecht?

We weten alleen het gene wat we geleerd hebben en dit is meestal een eenzijdig verhaal, afhankelijk van de plek waar je word geboren.De omgeving waar je geboren bent, daar begint de programmering noem ik het. De geboorte van de illusie, dat je gescheiden bent van de rest en dit is tegelijkertijd de geboorte van angst. We zijn namelijk niet gewend om gescheiden te zijn want van nature zijn wij eenheid.Elke ziel heeft zich vrijwillig aangemeld voor deze moeilijk opgave, om van begin af aan dit spel mee te spelen.

Goed VS slecht.Jezus , REINCARNATIE en KARMA

Dit is de grote Cyclus waar velen van ons in zijn blijven hangen.Gevangen in het de wiel van Karma.De bedoeling was dat we hier zouden komen om te leren van goed en slecht.Niet om erin te blijven hangen.Ondanks dat er veel zielen vergeten zijn wie ze zijn, zijn er tegelijkertijd zielen die wakker worden en andere zielen helpen om ook wakker te worden.Deze zielen laten zien hoe wij verder kunnen bloeien, door ons zelf te blijven. Één van de zielen die niet alleen heeft gezegd, maar ook liet zien hoe wij onszelf kunnen verlossen van het wiel van karma, was Jezus.Voor hem was er maar één waarheid en dat was liefde.Hij kwam op onze planeet aarde, met een veel hoger bewustzijn.

Zijn lessen waren simpel; Heb elkaar lief, vergeef anderen en vooral vergeef jezelf.

Jezus heeft niet gewacht tot de wereld er klaar voor was.
Hij leefde in de waarheid.

jezus Wat mij altijd bij is gebleven is dat hij zei; “De waarheid zal je bevrijden” Als je echt eerlijk bent en heel even stilstaat bij deze woorden, doet het wat met je. Je word getriggerd om vragen te gaan stellen.Nu in onze moderne maatschappij worden we vanaf jongs af aan geprogrammeerd om geen vragenmeer te stellen en velen van ons zijn dan ook gestopt met vragen te stellen.We worden heel erg in het duister gehouden en in het begin van mijn proces vroeg ik me ook af waarom er zoveel geld geïnvesteerd word om ons zo bezig te houden. Het is net alsof je ergens niet achter mag komen.

Dit was in het begin van mijn proces van ontwaken.Hoe ik het zag was; het doel van de maatschappij is overleven.De maatschappij zie ik als de economie en wereldwijd hebben we daarmee te maken.

Overleven is een primitieve manier om te leven. Overleven word gedreven door angst. Hoe kan het zijn dat we in onze moderne maatschappij nog steeds sprake is van overleven. Er is zoveel informatie beschikbaar over het feit dat we allemaal zijn ontstaan uit één ding, we kunnen er zelfs bijna niet eens meer om heen en toch word volop propaganda gemaakt over precies het tegenovergestelde.

In mijn ogen was het doel om je simpelweg bezig te houden, zodat je niet voor jezelf kon gaan nadenken. En laten we eerlijk zijn, we hoeven niet echt meer diep na te denken om te realiseren dat we in een omgekeerde wereld leven.

Nadenken zit o.a. ook onze kracht, als je kijkt naar Nikola Tesla, Isaac Newton, Albert Einstein, enz.

Wat ze met elkaar overeen hebben is dat ze voor zichzelf zijn gaan nadenken.Wij mensen zijn hele mooie wezens, het maakt niet uit hoe diep wij wegzakken in de illusie, wij vinden altijd onze weg terug naar de waarheid. Langzaam leggen we de puzzel in elkaar, dankzij onze dapper voorouders die ankers hebben vast gelegd in onze realiteit.Zo werken wij allemaal samen voor het belang van het geheel.

Synchonicity-quote-Carl-Gustav-Jung

Dit is een tijd om goed wakker te zijn en te aanschouwen hoe mooi alles in elkaar valt.Je hoeft niet spiritueel begaafd te zijn om de waarheid te onthullen en de zoektocht te starten naar waarheid. De waarheid is het begin van de samensmelting tussen goed en slecht. Dit is een glimp van eenheid.

Degene die tussen goed en slecht staat ben jij. Jij bent de balans. Jij bent het unieke en onmisbare gedeelte van het intelligente bewustzijn. Jij bestaat uit dezelfde deeltjes, net als een druppel in het oceaan.Jij bent de verbinding met het geheel en tegelijkertijd ben je het geheel.Alles wat je ziet is ontstaan van uit één gedachte, een frequentie, een trilling en alles is met elkaar verbonden.Hoe bewuster je word, hoe krachtiger deze lessen worden. Het zijn de meestsimpelste lessen, maar de meest simpelste lessen, zijn juist degene die het meest effectief zijn.

Wat ik wil zeggen is, we hoeven niet te wachten op de terugkomst van Jezus, we kunnen er zelf meestarten. Door de wereld als één te zien en door de wereld te gaan benaderen met liefde.Eenheid is de overtreffende trap van dualiteit.Goed Vs slecht is een illusie.Durf te geven wat je juist zo mist in dit leven, want uiteindelijk zijn we allemaal verbonden en vormenwij het geheel.

Wees de verandering die je wilt zien in de wereld.

Dank je wel dat ik dit mocht delen.

All is One and One is Love..

Veel Liefs,

Unlimited Energy of Love.

Songtekst: http://www.metrolyrics.com/man-in-the-mirror-lyrics-michael-jackson.html

7 REACTIES

 1. Mooi hoe Jezus, zijn verhaal en de herinneringen van zijn bestaan en zijn missie juist in deze tijd veelvuldig voorbij komen, niet voor niets natuurlijk! In deze tijd wordt het Christus(licht) steeds groter en sterker voelbaar, gewoon om ons te herinneren dat wij dit allemaal in ons dragen.

 2. Mooi stuk! Prachtig gezegd. Jezus zit in ons allemaal. We zijn allemaal gelijk. Het leven is bedoeld om van te genieten. Laten we met ons allen de Hemel op Aarde creëren!

 3. Wat ik wil zeggen is, we hoeven niet te wachten op de terugkomst van Jezus, we kunnen er zelf meestarten. Door de wereld als één te zien en door de wereld te gaan benaderen met liefde. Eenheid is de overtreffende trap van dualiteit. Goed Vs slecht is een illusie.

  Blij, dat er ook eens verwezen wordt naar Meester Jezus. Hoewel ik niet alles in die bijbel koek en ei vind, staan er prachtige dingen in. Het is maar net wat je wilt lezen en er uit wilt halen. 🙂

  Eenheid en dualiteit (yin & yang) zijn universele krachten, die in elke religie een rol spelen, maar meestal op een geheel eigen symbolische manier worden vertolkt.

  In het Oude Testament gaat het vooral om goed & kwaad, waarop Jezus eeuwen later zou zeggen: gij zult niet oordelen.

  In het Nieuwe Testament wordt dualiteit uitgebeeld door de duivel. In het Latijn heet hij diabolicus en dia verwijst naar projectie, schijn, illusie.

  Wat mij betreft is liefde synoniem aan eenheid.
  Eenheid wordt bereikt door tegengesteld werkende krachten in hun geheel te overzien, en door het bewandelen van de middenweg.

 4. “Wat ik wil zeggen is, we hoeven niet te wachten op de terugkomst van Jezus, we kunnen er zelf meestarten.”

  Ik wist niet dat tie weg was.

  Ik zie hem namelijk ieder dag in de spiegel.

  Een Jezus zijn is niet zo moeilijk, het is wat we zijn.

  Ik vraag me wel eens af als ik zo wat over het water loop te slenteren wat een mens wel niet allemaal doen moet om geen Jezus te zijn.

  Hoe krijgt die mens het toch voor elkaar om niet ieder milliseconde van dit prachtige aardse paradijs te genieten.

 5. Er heeft iemand over mij gewaakt.
  Door zijn kracht en liefde komt alles goed.
  Waf ik hier lees. Bevestigd alles wat ik
  Al zo lang voelden.
  De liefde en de kracht die ik heb gekregen
  Is onbetaalbaar.

   • @Lia,

    Hoi Lia

    Ja het is weer achter de rug Lia , gelukkig hoor.
    Het was niet niks.
    Nu rustig aan doen.
    Maar ik heb een rotsvast vertrouwen
    Dat alles goed komt.
    Heel lief dat je zo meeleef.
    Dank je wel.

    Liefs Jannie.

    Liefs Jannie

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
vul je naam in