Jij bent voor een Grootse spirituele taak geboren

Veel Lichtwerkers dromen groots. We zien mogelijkheden voor onszelf en voor de wereld die andere mensen ‘onrealistisch’ zouden noemen. Een woord waarmee ze natuurlijk volkomen gelijk hebben. Want misschien droom jij net als ik van een maatschappij die gebaseerd is op liefde en respect. Of van een duurzame wereld, waar we in vrede en harmonie met de aarde en haar bewoners leven.

Deze dromen zijn absoluut onrealistisch: ze hebben maar weinig met de huidige realiteit te maken. En dat is maar goed ook. Want realistisch? Zo stralend is de huidige realiteit op aarde niet. Het is hoog tijd voor verandering!

Jouw dromen zijn gericht op de toekomst

De dromen die jij als lichtwerker droomt, de diepe verlangens die je voelt? Jouw verlangens en dromen zijn een visie voor de toekomst. En niet zomaar een toekomst. Ze zijn gericht op een toekomst die nieuw is. Substantieel anders dan de wereld waar jij en ik op dit moment in leven.

Want de huidige maatschappij die gebaseerd is op ego, angst en macht is eindig. En daarmee bedoel ik dat de wereld klaarstaat voor verandering. Als menselijk collectief zijn we diep genoeg gegaan. We mogen weer omhoog naar een leven vanuit liefde en licht. Het is tijd voor een maatschappij en economie die vanuit ons hart worden bestuurd.

Dromen van ver-Lichting

Vanaf hier en nu mag de wereld ver-Lichten. En de dromen waar wij als Lichtwerker zo stuiterend ‘aan’ van gaan zijn prachtige vooruitzichten op een wereld die al Lichter is. Het zijn ideeën die ons door onze ziel en spirituele gidsen worden ingegeven.

Nieuwetijdskind Magazine Instagram
Nieuwetijdskind Magazine Instagram
Nieuwetijdskind Magazine Instagram

Onze ziel en spirituele gidsen weten namelijk waarom wij nu op aarde zijn. En echt, we zijn hier niet om onze tijd wat uit te zitten. Of om te wachten tot het eindelijk Lichter wordt. We zijn hier gekomen om actief en levendig mee te werken aan de manifestatie van een Nieuwe Gouden Tijd.

De Nieuwe Tijd overkomt ons niet

Het Nieuwe tijdperk waar wij als mensheid naartoe gaan is geen tijdperk dat spontaan over ons heen valt. Zoals: op een ochtend worden we wakker en er is weer Liefde en Licht.

Het is eerder een tijdperk dat voor ons klaarstaat. Alle onderdelen zijn er. Zoals de verschillende blokjes in een Legopakket. Of de planken, schroefjes en moertjes voor een prachtige kast van Ikea. Alles is er. Maar het moet nog wel in elkaar gezet. Zelfs de tools zijn bijgeleverd. Zodat we alleen nog maar goed hoeven te kijken naar de bijbehorende gebruiksaanwijzing. Gewoon doen wat er staat.

We moeten iets doen met onze inspiratie

Maar het addertje hierin is: we moeten het wel doen! Want de inspiratie die jij en ik ontvangen is eigenlijk als een instructie bij het bouwpakket. Wij als mens zijn allang het overzicht kwijt. Terwijl onze ziel en spirituele gidsen nog een volledig zicht hebben op het geHeel.

Zij kennen ons, onze missie en ook onze uitdagingen en pijn. Daarbij zien zij ook het collectief. Inclusief de collectieve pijn en het totale Netwerk van Licht. En, een belangrijk detail, dit hogere, lichtere deel van ons weet ook wat wij als ziel hebben afgesproken om te gaan bijdragen aan het geHeel.

NTKMagazine Lichtwerker Groots Nieuwe Tijd

Jouw missie is een essentieel onderdeel

Net zoals je een kast niet helemaal compleet krijgt als je een aantal essentiële schroefjes en moertjes mist, zo werkt ook het Kosmisch Plan moeizamer wanneer een groot aantal Lichtwerkers niet op de afgesproken plaats staat. Natuurlijk is er altijd een plan B en zelfs een plan C of verder. Het Kosmisch Plan is niet voor één gat te vangen.

Maar kort gezegd loopt het Kosmisch Plan het meest optimaal wanneer jij en ik als Lichtwerker doen waarvoor we ons hebben aangemeld. Omdat jij gewoon de meest geschikte ziel en persoon bent voor jouw spirituele taak.

Het Kosmisch Plan is perfect afgestemd

Het totale plan voor de ver-Lichting van de aarde en de mensheid is perfect op elkaar afgestemd. Jij en ik vallen daarbij als puzzelstukjes in elkaar en maken er samen iets moois van. Mijn lichtcodes brengen bijvoorbeeld een ver-Lichting op gang bij Lichtwerkers die op zoek zijn naar hun spirituele missie. En dit zorgt ervoor dat je als Lichtwerker op de juiste plek komt te staan. Mijn taak is een grootse taak. Die voor mij als mens vooral gewoon heel goed en licht voelt.

Ook jij en jouw Lichtcodes hebben zo’n grootse taak. Een missie waar jij je als mens innig blij en compleet mee voelt.

Jouw spirituele taak is groots

De grootsheid van jouw taak is ook precies de reden dat jouw dromen en verlangens verder reiken dan datgene wat ‘realistisch’ is. Want jij bent hier niet gekomen om jezelf en het leven klein te houden. Jij bent hier gekomen om bij te dragen aan een grootse verandering.

En laat die laatste woorden nog maar eens heel diep tot je onderbewustzijn doordringen. Voel je, dat sprongetje in je Hart? Die intens diepe blijdschap? Het gevoel van erkenning en her-kenning?

Het voelt zo goed om weer groots te leven

Het gevoel dat jij als Lichtwerker werkelijk hier bent om bij te dragen aan een nieuwe en grootse wereld. Daar kan echt niets tegenop. Want het betekent twee dingen. Allereerst: de Nieuwe wereld wordt magisch, liefdevol en licht! Ten tweede wordt ook jouw leven en de rol die jij mag spelen een grootse rol. Voorbij je wildste dromen.

Niet groots, vanuit ons ego bezien. In de zin van ‘belangrijker dan de rest’. Maar groots, vanuit je hart en ziel. Je voelt jezelf verbonden met alles wat leeft. En je wéét gewoon dat jij ertoe doet. Dat jij dienstbaar bent, vanuit liefde. Omdat de wereld en heel het universum mooier en rijker zijn nu jij als ziel en als mens jouw aandeel ziet en oppakt.

NTKMagazine Lichtwerker Groots Nieuwe Tijd

Ook als mens mag je bijdragen

Wanneer je eenmaal voelt en weet dat jij bij mag dragen aan een Nieuwe wereld en een Nieuwe Gouden tijd, dan opent er iets in je. Een nieuwe, diepere laag die verbonden is met de missie van je ziel. Zelfs als je nog niet direct weet hoe je dit nu praktisch moet gaan doen.

Deze opening is jouw eerste stap. Vanuit dit inzicht is eenvoudigweg direct al je bewustzijn verhoogd.

Als je daarna ook als mens heel bewust de keuze maakt om dat wat geopend is serieus te nemen, vergroot je de magie. Er ontstaat een momentum, vanuit je hart en ziel. De juiste mensen en omstandigheden worden naar je toe geleid. Jouw energie wordt magisch aantrekkelijk, voor alles wat jou als mens kan helpen om jouw plek in het Netwerk van Licht te vinden en ook in te nemen.

Jouw grootse dromen komen uit

En de kans is heel groot dat het daarna niet lang meer zal duren voor een deel van jouw dromen werkelijkheid wordt. Niet alleen voor jezelf, maar ook voor de wereld om je heen. Mensen of omstandigheden die je aantrekt, waarbij je weet: dit klopt. Het is mooi en magisch. En draagt bij aan een wereld die vanuit Liefde bestuurd wordt. Het is heerlijk onrealistisch. Want het brengt me bij een Nieuwe werkelijkheid.

P.S. Voel je dat het resoneert en ben jij er klaar voor om voluit in jouw Lichtkracht te gaan staan? Om zo vanuit jouw Licht bij te dragen aan een Nieuwe en Lichtere wereld?

Meld je dan hier aan voor de gratis online ‘Shine your Light’ New Year’s Retreat voor Lichtwerkers van 27-30 December.

Op 24 December ontvang je al de gratis voorbereidende Lichtmeditatie!

Engelenboodschap
Engelenboodschap
Engelenboodschap