Home Spiritualiteit Jij en Je Kristallijnen Lichaam- Leven op de Nieuwe Aarde

Jij en Je Kristallijnen Lichaam- Leven op de Nieuwe Aarde

Kristallijnen Lichaam

Deze informatie is doorgekomen via Aartsengel Michaël dien ten verstande jullie beter te helpen begrijpen hoe het Nieuwe Multi-dimensionale Kristallijnen Lichaam functioneert en je te helpen de cruciale balans tussen Energie en Vorm, die zo essentieel is op het moment, tot stand te brengen en te handhaven. In dit artikel zullen we de term Spiritueel/Endocrien ter discussie stellen en diens rol in het balanceren van de energie in het lichaam.

In het tweede artikel, zullen we het ‘Emotioneel/Spiritueel Balanceren en Gronden van het Fysieke Lichaam’ ter discussie stellen.

Velen van jullie is het opgevallen hoe jullie lijken te strijden met jullie energieniveaus, regelmatig schommelend tussen een grote hoeveelheid energie en extreme uitputting. Of jullie zijn enkel en alleen maar de hele tijd uitgeput.

Of je hebt het gevoel dat je steeds afgeremd wordt niet in staat zijnde dezelfde niveaus van fysiek werk te verrichten dan voorheen. Of je vind de dagelijkse beslommeringen erg moeilijk. Of je zult je afvragen waarom sommigen door de energieën zo aangedaan raken terwijl anderen er niets van lijken te merken.

Dit komt doordat het ‘oude’ driedimensionale’model’ van het menselijke wezen werkte op een energiesysteem van zeven chakra’s waar slechts enkel twee of drie van de lagere chakra’s functioneel en helder van waren, terwijl de nieuwe energie van de ‘menselijke engelen’ werkt op een energiesysteem van twaalf chakra’s waar alle chakra’s van dienen te functioneren en helder te zijn. En dan worden de hogere frequenties van de achtste en negende chakra verder doorgegeven via het fysieke lichaam van een totaal ontwaakt wezen.

Dit betekent dat er enorme hoeveelheden energie door het bio-energetische systeem van een ‘Geascendeerde Menselijke Nieuwe Aarde Engel’ heen stromen. Het belang van het in balans houden van het bio-energetische systeem is cruciaal voor de gezondheid en het welzijn van elk individu, anderzijds zal de energie ´weggeblazen´ worden en zullen er zowel fysieke als emotionele problemen ontstaan. Maar het is relatief simpel het systeem in balans te houden wanneer het bio-energetische van het Spiritueel Endocriene Systeem begrepen is.

Voor dat we het systeem ter discussie stellen, zullen we enkel toevoegen dat diegenen die hun twaalf chakra-systeem niet hebben geactiveerd of geascendeerd, nog steeds de effecten voelen van de hogere energiefrequentie van de Vijfde Dimensie. Voor hun voelt het als een soort druk die geëgaliseerd dient te worden. De energie in de ‘buitenwereld’ schijn TE snel te bewegen en daardoor raken ze gestrest en niet in staat het ‘bij te houden’. Ironisch gezien is het geen zaak sneller te bewegen, maar fysiek te verlangzamen zodat de innerlijke frequenties kunnen verhogen en zo samen komen met die van de buitenwereld. Hoe hoger de innerlijke frequenties des te kalmer een persoon wordt en des te meer in staat de hogere staten van bewustzijn te openen.

Het Spiritueel/Endocriene Systeem

De Pijnappelklier: De Lichamelijke Doorgang voor de Hogere Frequenties

De doorgang tussen het fysieke/grofstoffelijke lichaam en de energierijken en lichtrijken is het lichamelijke Endocriene/Hormonale Systeem. Het is door middel van deze doorgang dat lichttransmissies vanuit het lichtlichaam omgeschakeld worden naar fysieke chemische boodschappen die de bloedstroom als hormonen binnenstromen. Deze hormonen reguleren de energieverspreiding en het functioneren van het fysieke lichaam. Als het Endocriene Systeem overmatig gestimuleerd wordt, produceert het de onbalans die veel mensen ervaren als ze moeten wennen aan hun nieuwe lichaam en zijn energiestromen.

De Lichtenergie van de hogere dimensies die vanuit het Galactische Centrum pulseert, komt het lichaam binnen via de Pijnappelklier. Deze kleine klier in de hersenen is de cruciale doorgang voor de ontvangst van hogere lichtfrequenties. In de menselijke engel of het geascendeerde wezen is het ten alle tijden volledig actief en functioneel. In de oude menselijke energie werd het alleen gebruikt tijdens meditaties; de persoon ‘gaat omhoog’ om de hogere frequenties van de gidsen, engelen en het hogere zelf te ontmoeten, om daarna weer terug of ‘naar beneden’ te komen. De volledig geactiveerde menselijke engel leeft ten alle tijden met deze engelachtige/spirituele poort in volledig actieve staat. Dit is equivalent aan het in een staat van diepe meditatie zijn (Theta hersengolven) gedurende de normale uren waarop je wakker bent.

Dit is waarom zoveel mensen zich ‘zwevend in de ruimte’ en ‘gedesoriënteerd’ voelen terwijl ze wennen aan dit diepe bewustzijnsniveau in het dagelijkse leven. Het is het werk in deze met dit hoger bewustzijnsniveau te leven en toch geaard of geaard genoeg te zijn om op een heldere manier te functioneren in de fysieke wereld. Hoewel Theta ook het niveau is waarop wonderen gecreëerd worden en het scheppen van energie met de intentie tot manifesteren plaats heeft. Zodat wanneer deze gewenning gemaakt is, wonderen gemakkelijker gecreëerd kunnen worden.

Op dit moment ervaren veel mensen ‘krachtgolven’ in hun Pijnappelklier. Wanneer er belangrijke elektromagnetische emissies vanuit het Galactische Centrum komen, wordt de Pijnappelklier elektrisch overladen en overmatig gestimuleerd. Dit kan leiden tot een overmatige stimulatie van de andere Pijnappelklier, de Hypofyse, wat problemen in de energiebalans van het fysieke lichaam veroorzaakt. De Epifyse en de Hypofyse staan in direct contact met het elektromagnetische of bio-energetische ‘circuit’, want de Hypofyse wordt geactiveerd door lichtemissies of boodschappen die worden doorgegeven vanuit de Epifyse.

De Hypofyse: De Sleutel tot Balans

De Hypofyse is de ‘meester der pijnappelklieren‘, wiens basisfunctie bestaat uit het reguleren van de lichaamsactiviteiten door middel van de controle over de hormoonbalans. Het werkt samen met de Schildklier in het reguleren van de energieverspreiding in het lichaam. Als de Hypofyse overmatig gestimuleerd wordt, kan dit een tijdige overmatige stimulatie van de Schildklier veroorzaken, (en van de Bijnieren op de lagere niveaus), wat resulteert in het produceren van energiegolven en het gevoel ‘hyper’ te zijn. Dit brengt het lichaam in onbalans en als dit te lang aanhoudt kan het een overspanning van de bijnieren veroorzaken of uitputting door stress. Het kan ook extreem fysieke uitputting veroorzaken als de Schildklier beweegt tussen overactiviteit en onderactiviteit, in een poging tot het reguleren van de energieschommelingen van het lichaam. Het kan ook depressie en angst gevoelens veroorzaken wanneer de hersenchemicaliën zoals serotonine ook uit balans raken. Als resultaat kan het individu extreme fysieke en emotionele symptomen ervaren, terwijl het lichaam verzoekt om te kunnen gaan met deze nieuwe evolutionaire energiestromen welke het kristallijnen lichaam creëren als een voertuig voor het hogere bewustzijn van de menselijke engel.

We moeten benadrukken dat het menselijke lichaam een geweldig zelfregulerend organisme is dat altijd naar balans zoekt. In dit proces van bio-energetische evolutie streeft het er naar jou te assisteren die balans zo snel mogelijk te vinden, zodat je kan genieten van de kracht en de energie van het nieuwe kristallijnen lichaam. De verdienste die dit op de lange duur zullen opbrengen zijn een perfecte gezondheid en een grenzeloze energie. Maar het probleem voor velen van jullie is nu, de manier waarop je leeft het vaak niet toelaat dat het lichaam de aanpassingen ondergaat die het nodig heeft. Dus terwijl je Hypofyse de opbouwende stimulatie ondergaat is het aan jou rustig aan te doen. Als je dat niet doet, zal het lichaam het voor jou doen. Dat is waarom zoveel mensen ziek zijn terwijl hun lichaam hun dwingt het rustig aan te doen om de algemene gangbaarheden en aanpassingen van het bio-energetische hormonale of Endocriene systeem toe te staan.

Het is veel beter acht te geven aan je lichaamsinstructies het rustiger aandoen. Als je gestresst of moe voelt, rust dan. Terwijl je rust zal je Hogere Zelf werken aan de balans in je Spiritueel/Endocriene systeem om jou toe te kunnen staan met deze toenemende inkomende energetische frequentieniveaus om te gaan.

Het Kalmeren van het Systeem: De Rol van de Thymusklier en ‘Ademhalen via het Hart’

De beste manier om het lichaam te kalmeren en in balans te brengen is werken met de ademhaling en energie van de Thymusklier, of het ‘hogere hart’.

De Thymusklier is het energieportaal van de Hartchakra, waar de licht- of energie-emissies ervaren worden in hun Essentie als Onvoorwaardelijke Liefde. De Hartchakra is ook de meesterchakra van de longen, en het fysieke ademhalen activeert de Thymusklier en de Hartchakra. Het zal je zijn opgevallen dat wanneer je angstig bent je oppervlakkig ademhaalt of zelfs je adem inhoudt. Dit staat de Hartchakra niet toe te openen en het voorkomt balans op dit niveau. Wanneer je volledig ontspannen bent, als tijdens een meditatie, haal je diep adem en sta je de hartenergie toe vloeiend te stromen en het gevoel van totale kalmte en ontspanning op te wekken dat meditatie karakteriseert.

Zodoende is de manier om je bio-energetische systeem te kalmeren en de balans terug te laten keren in het lichaam, een techniek die wij ‘Ademhalen via het Hart’ noemen. Wanneer je diep ademhaalt en je concentreert op de Hartchakra, zal je het systeem laten volstromen met de lichtenergie van Onvoorwaardelijke Liefde. Dit zal de overmatige elektrische stimulatie van de Pijnappelklier weer in balans brengen en je voorzien van een gevoel van kalmte en vrede.

Hoe beter je leert diep te ademen en een ‘bewuste ademhaler’ te zijn, des te beter zal je de functie van de Thymusklier activeren, die niet enkel de gevoelens van Onvoorwaardelijke Liefde vergroot, maar ook een fundamentele rol speelt in de lichamelijke gezondheid door het ondersteunen van het immuun systeem.

Een Sterk Lichaam ondersteunt een Sterk Spiritueel/Endocrien Systeem

Waarschijnlijk zijn regelmatige lichamelijke oefeningen en een goed dieet de beste manieren om de veranderingen in je lichaam te ondersteunen. Een sterk en gezond lichaam is een veel beter voertuig voor de krachtige twaalf-chakra-energieën dan een zwak en vermoeid lichaam.

In feite zal je niet in staat zijn de eisen van het nieuwe energiegewicht op je lichaam te ondersteunen mits je fysieke kracht opbouwt. Want het kristallijnen lichaam van de Nieuwe Aarde is een sterk en gezond lichaam. Het is ontworpen om te bewegen en actief te zijn. Het houdt van frisse lucht en activiteiten buitenshuis. Hoe meer tijd je buitenshuis doorbrengt, diep ademhalend terwijl je wandelt of deelneemt aan andere fysieke activiteit, des te meer zal je lichaam ondersteunt worden in het reguleren en balanceren van je nieuwe kristallijnen bio-energetische systeem terwijl je de evolutionaire shift doormaakt.

Wanneer de balans gevestigd is zal je jezelf kalm, vol vrede en krachtig voelen. Je zal in staat zijn het twaalf-chakra-systeem te gebruiken en de wonderen verrichten die je in je leven wenst.

Dus zal je begrijpen waarom het zo belangrijk is je lichaam te ondersteunen in deze transitie terwijl het je Spiritueel Endocriene Systeem ‘oplaadt’ en ‘activeert.’ Het zal gemakkelijker balans vinden als je samenwerkt en het proces toestaat het kalmer aan te doen en bewust werkt aan het creëren van balans in je leven. Je in balans en in harmonie voelen op zowel de innerlijke als uiterlijke niveaus, zou je doel moeten zijn terwijl je beweegt richting een volledig gebruik van je prachtige Kristallijnen Nieuwe Aarde Lichaam.

Lees hier deel 2

GEEN REACTIES

Mobiele versie afsluiten