praktische acties als Lichtwerker-1021

“Start before you’re ready.” Je hebt ze vast weleens gehoord, dit soort aanmoedigingen voor jou als ondernemende Lichtwerker. En misschien heb je hierna zelfs enorm je best gedaan om niet langer onzeker te zijn. Maar dappere keuzes te maken en stappen te zetten. Niet langer dralen, gáán.

In de praktijk leverden deze acties je dan weinig op (behalve veel frustratie en stress). Eigenlijk ging je hierdoor nog meer twijfelen aan jouw waarde, omdat je was gestart maar nog steeds niet bereikte wat je had gewild. Misschien schoot zelfs de gedachte door je hoofd: Ben ik er eigenlijk wel geschikt voor, ondernemer zijn?

In dit artikel deel ik met je waarom je vooral níét aan jezelf moet gaan twijfelen, als deze manier van werken niet voor jou werkt. En wat je dan wél kunt doen als je (op een spirituele manier) wilt groeien met je bedrijf als Lichtwerker.

De eerste stap is een energetische

In mijn werk met vrouwelijke Lichtwerkers zie ik dat voor een ondernemende vrouwelijke Lichtwerker altijd energie vóór de praktische actie komt. Waarmee ik bedoel dat de afstemming op jouw eigen onzichtbare kracht van het allergrootste belang is, voordat je iets voor je bedrijf gaat doen.

Dit heeft te maken met de spirituele taak waarmee jij geboren bent. Jouw spirituele missie is namelijk in eerste instantie energetisch. Het is niet alleen wat je doet, maar bovenal de energie (de onzichtbare kracht die het leven in beweging zet) van waaruit je jouw werk doet. Want het verspreiden van jouw energie is precies waarvoor jij als Lichtwerker geboren bent. Jouw energie brengt namelijk verandering en verlichting op Aarde. En dit is exact wat deze tijd nodig heeft.

Nieuwetijdskind Magazine Instagram
Nieuwetijdskind Magazine Instagram
Nieuwetijdskind Magazine Instagram

Jouw energie is je eerste taak op Aarde

Het verspreiden van jouw energie is de taak die voor alle andere taken komt. Omdat jouw energie (ook wel Lichtkracht genoemd) de werkelijke taak van je ziel is. En een kosmische wet zegt: het belang van je ziel gaat boven het belang van je ego.

Omdat de ziel van een Lichtwerker een oude ziel met veel specifieke ervaring is, is de zielsmissiemissie van een Lichtwerker ook een heel specifieke taak. De taak waarbij jij doet wat de transformatie op Aarde nodig heeft én waarvoor jij als ziel het meest geschikt bent.

Jouw ziel’s missie vraagt aandacht.

Jij bent dus met een heel duidelijke en ook belangrijke taak naar de Aarde gekomen. En dit betekent dat jouw energetische zielsmissie geen werkje is dat je er even bij doet, terwijl het leven haar gang gaat. Nee, het is een taak die al je aandacht zal vragen. Zodra jouw tijd daar rijp voor is.

Waarom is het zo belangrijk dat jij herkent dat jouw zielsmissie een duidelijke (energetische) taak op Aarde heeft?

Als jij je realiseert dat jij als Lichtwerker met een heel specifieke en ook krachtige, spirituele taak geboren bent, is het opeens heel logisch dat jij op lange termijn niet zomaar iets willekeurigs kunt doen. Want voor je ziel telt alleen die ene missie. En ze zal je altijd terugleiden naar die belangrijke missie waarmee jij op Aarde gekomen bent. Niet alleen in je vrije tijd, maar juist ook binnen je bedrijf. Omdat jouw bedrijf de plek is waar jij bij uitstek jouw missie met de wereld kunt delen.

Succes betekent voor je ziel: impact maken

Als mens wil je tijdens het leven van je spirituele missie natuurlijk ook een goed en overvloedig leven leiden. Overvloedig op jouw manier, genietend van het prachtige leven op Aarde. En ook al heb je misschien heel vaak gehoord dat spiritualiteit vooral betekent dat je ‘niets meer moet willen’, je ziel heeft geen enkel probleem met dingen voor jezelf als mens en ondernemer willen. Sterker nog, ze moedigt je juist aan als jij volop voor succes met je bedrijf wilt gaan.

Want je ziel, die houdt van impact maken. Het liefste wil ze zoveel mogelijk mensen, dieren of planten raken met haar Licht. Zodat ze kan stromen op de meest vreugdevolle manier. En die impact kan ze maken, als jij van jouw bedrijf een doorslaand succes maakt.
Afstemmen op je ziel helpt je dus groeien met je bedrijf.

En je ziel zal jou als mens altijd ondersteunen als jij een oprecht verlangen voelt om impact te maken met je bedrijf. En zodra jij leert om energetisch een krachtige verbinding met je ziel te maken terwijl je in of aan je bedrijf werkt, dan zal jouw bedrijf ook daadwerkelijk gaan stromen en succesvol zijn.

Oefening

Om je energetisch af te stemmen op een diepere laag in jezelf (vóór je met je bedrijf in actie komt), kun je onderstaande korte oefening gebruiken. Waarbij het goed is om te weten dat een diepere verbinding met je ziel en zielsmissie meer vraagt dan alleen deze oefening. Wel is dit een enorm krachtige hulp om direct al vanuit een diepere laag in je bedrijf te gaan staan, zodat jouw bedrijf in afstemming op je hart kan gaan stromen. Jouw hart als energetische poort naar je ziel.

Ga hiervoor zitten op een fijne plek waar je in alle rust met jeZelf kunt zijn. Sluit ontspannen je ogen en geniet even van dit moment van rust. Er is niets wat je moet. Je mag gewoon hier en nu zijn.

Adem een paar keer iets dieper in en uit. In door je neus en weer uit door je mond. Dit helpt je lichaam, emoties en gedachten om tot rust te komen. Voel hoe je wordt gedragen door je stoel, verbonden met de Aarde. Nodig dan je hartcentrum uit om zich te ontspannen. En open een zacht stralend licht naar je hart. Stel je maar voor dat je hart steeds lichter wordt en geniet van het fijne gevoel wat dit geeft.

Kijk dan in gedachten naar de dag van vandaag en de acties die jij voor je bedrijf wilt gaan doen. Maak verbinding met je dag en met de praktische acties die je voor je ziet.

Vraag dan je hart: “Wat is voor mij belangrijk om te weten, wanneer ik vandaag in actie kom? Op welke manier kan ik mijn acties vandaag nog krachtiger afstemmen op de energie van mijn ziel, mijn zielsmissie en Lichtkracht?”

Neem de tijd die je nodig hebt en is het genoeg, bedank dan je hart en ziel dat ze er altijd voor je zijn.

Voel tegelijkertijd hoe jij ontspannen op je stoel zit, met je hartcentrum heerlijk gevuld met licht. Breng dan jezelf met je bewustzijn helemaal terug naar het hier en nu. En kom vervolgens vanuit Liefde in actie. Energetisch afgestemd én praktisch. Zodat jouw bedrijf op een stralende manier tot bloei kan komen!

Deel je hieronder jouw grootste inzicht met me?

Engelenboodschap
Engelenboodschap
Engelenboodschap

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in