Eclips-1Juni

Eclips-1JuniIk verwacht dat jullie tegen nu de volle aanval van de effecten van de juni Zons-/Maansverduistering en zonnevlammen, de Zomerzonnewende (21 juni) uitdaging, voelen. whew! Het was op zijn zachtst gezegd interessant. Net voor de eerste eclips kreeg ik een krachtig visioen. Ik zag de grote goddelijke regisseur, alias de creatieve energie van het universum, nieuwe vorm beginnen te creëren!

Deze nieuwe vorm werd gecreëerd door ONZE collectieve richtlijn. Wij zijn de collectieve bestuurders van een nieuwe wereld en dimensie. De kleur en vorm waren spectaculair en ik keek er een tijdje naar. Het was geweldig mooi, puur en natuurlijk. Ik weet dat dit de eerste stap was in de fysieke manifestatie van onze nieuwe wereld. Tot nu toe ziet het werk dat we gedaan hebben er opmerkelijk uit.

Omwille van de natuurlijke kosmische wetten creëren we allen op dezelfde manier. Eerst krijgen we een idee, dan beginnen we te dromen of stellen we het ons voor, en dan geven we het kracht. In dit stadium is onze schepping alleen in de Geest en niet in de fysieke wereld aanwezig. Gevoelige personen zouden het op dit punt ook kunnen zien en voelen. Het duurt verschillende lengtes van tijdlijnen om te manifesteren, afhankelijk van onze focus. Zodra er voldoende kosmische sap, energie en tijd aan een droom is besteed, begint deze zich in de fysieke wereld te manifesteren. De manifestatie begint in verschillende fasen, beetje bij beetje, stap voor stap. We kunnen werkelijkheden in verschillende bewustzijnlagen creëren. We creëren voor ons persoonlijk, binnen onze familie-eenheden, steden, landen en het grootste collectief is ons gehele mondiale bewustzijn. We bevinden ons nu in de eerste stappen om deze nieuwe realiteit vanuit het wereldbewustzijn te manifesteren.

Gedurende deze eclipsuitdaging wordt het heel duidelijk dat er een grote kloof tussen onze hogere zielsgeest en onze mechanische menselijke geest is. De klaarheid wordt zo duidelijk dat we duidelijker kunnen zijn over wie we werkelijk zijn. We worden heel duidelijk over wie we zijn als ziel en niet als onze menselijke geschiedenis. Toch lijken we er nog steeds over te speculeren hoe we dit diepe zielsweten met deze nieuwe opkomende wereld moeten fuseren. Wees geduldig. Het komt allemaal in goddelijke timing.

Ik denk dat de Eclipsuitdaging er is om ONS te helpen. . . HIER te geraken. . . helemaal met niets dat ons tegenhoudt. Dit zal natuurlijk voor elk van ons een persoonlijke keuze zijn, als we van plan zijn de hele uitdaging van energie die ons gepresenteerd wordt te doorlopen. Het zal moed en focus vragen.

We hebben geweldige dromen! Let op. We krijgen niet alleen een glimp van de nieuwe wereld, maar ook van de gemeenschappen en sociale structuren die er voor ons zullen zijn. Onze zielsfamilies beginnen zich in Spirit in deze nieuwe opkomende wereld te verzamelen.Je zult ze door een hartweten kennen. Wanneer jullie elkaar in de fysieke wereld ontmoeten, zal het aanvoelen alsof je de draad waar je was gebleven gewoon opgepakt. Het zal een onmiddellijke en diepe verbinding zijn.

Nu over de menselijke kant van de dingen. . . (Ja, we zijn nog steeds mensen.) Deze nieuwe energie die door de eclipsen getriggerd en door zonnevlammen versterkt wordt (www.spaceweather.com) zijn zo zwaar dat het bijna onze adem wegneemt. Dit zijn pure transformerende energieën waarmee we nu te maken hebben. Sommigen zullen misschien lichte tot ernstige paniekaanvallen ervaren. . . gepaard met een zwaar gevoel in de hartstreek en zich buiten adem voelen. We kunnen ons echt zwaar en moe voelen. Als we ons zwaar voelen, betekent dit dat we naar boven klimmen! Dus oordeel deze keer niet. We zijn snel aan het veranderen. Er kunnen niet te diagnosticeren pijnen gevoeld worden wanneer ons lichaam zich aanpast aan de transformerende energieën en de nieuwe schepping die in ons geboren wordt. Vergeet niet de tijd te nemen om te rusten. Neem een bad, maak een wandeling, speel rustgevende muziek. Ik hou van “Liquid Mind”. Interne organen krijgen ook een makeover. . . net zoals de nieren, de lever, de galblaas, hart en longen, enz. … Vergeet niet om goed te eten, ook al zou je willen reiken naar troostvoedsel dat niet zo goed is voor je lichaam. Kijk hoe je je nu voelt, want we zullen tegen het einde van de zomer niet meer hetzelfde zijn.

Vergeet niet om het universum elke dag te vertellen dat je je engageert om vooruit te gaan in je transformatie. Dit zal enige actie van jullie kant vragen. Spirit helpt degenen die zichzelf helpen. Blijf doorgaan. Sta niet stil. . . . Het doet meer pijn als je stilstaat.

We hebben gemerkt dat het verkrijgen van een goede nachtrust een probleem is geweest. Velen woelen en draaien zich, en onze bedden zijn tot een martelkamer geworden. Dus nam Raphael wat maatregelen om het universum te vertellen dat we ons engageren voor onze transformatie. Raphael rookte ons huis met salie, doordrenkt met onze heilige site essences. Hij rookte ons huis helemaal rond en we begonnen weer te slapen als baby’s. We zijn van plan om dit elke avond tijdens de hele eclipsuitdaging te doen. Als salie is niet je ding is, kun je copal, ceder, veenreukgras of andere wierook gebruiken. Met behulp van een rammelaar of het blazen van een schelp kan de energie in je huis gezuiverd worden. Besteed aandacht aan de hoeken van elke kamer.

De binnenkant van je huis besprenkelen met een paar druppels lavendel, rozemarijn en eucalyptusolie in een spray flesje met wat water, zal je huis ook zuiveren van vastzittende energie. Ik leerde deze truc van een Maya-ouderling in Guatemala. Al deze oliën en salie smudgestokjes zijn verkrijgbaar bij de meeste New Age boekwinkels en reformwinkels.

Nadat je je huis hebt gezuiverd, niet vergeten om jezelf te zuiveren. Een bad in zeezout met behulp van een sauna of een zweethut helpt onze geest en lichaam te zuiveren. Geniet van een massage of een ander lichaamswerk. Vergeet ook niet om essenties te nemen die de energieën helpen te gronden en egaliseren. We noemen er beneden een paar op die voor ons werken. Iemand vertelde me dat je een gracht moet doorzwemmen om bij het kasteel te geraken. . . . Nou, ik denk dat we nu zwemmen, vind je niet? Ik hoop dat onze suggesties je helpen om snel aan de andere kant van de gracht te raken naar ons nieuwe kasteel.

Aluna Joy Yaxk’in

In de Inca wereld, Aluna wordt beschouwd als een Qawaq (koe-WAK) Helderziende, of ziener van levende energie. Ze een internationaal gekend auteur, spirituele levenscoach, heilige site gids, alternatieve geschiedkundige en gewijde predikante & modern mysticus die anderen inspireert en aanmoedigt hun eigen authentieke goddelijkheid en verbinding met God te accepteren en te herkennen.

Nederlandse vertaling © Ulla Mertens – The Golden Age

Copyright © 2011 – Toestemming wordt verleend tot het kopiëren en dit artikel te herverdelen onder de voorwaarde dat de inhoud volledig blijft, volledige krediet is gegeven aan de auteur (s), en dat is vrij wordt verspreid. Center of the SUN – Aluna Joy Yaxk’in, website: www.AlunaJoy.com

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
vul je naam in