Met engelen communiceren is niet slechts voorbestemd voor een groepje bevoorrechte mensen, dat is het prachtige nieuws.
Engelen respecteren in alle omstandigheden ieders vrije wil om contact te maken of niet: ze zullen nooit ongevraagd ingrijpen ( behalve in specifieke omstandigheden) of zich bemoeien met de manier waarop je je leven leidt.

Als je je bewust afstemt op de energie van de engelen in het algemeen , dan volstaat het om hen eenvoudig aan te spreken, hen te vertellen hoe je je voelt, hen om leiding te vragen, tekentjes te mogen ontvangen in situaties waarin je het moeilijk hebt. En vertrouw er maar op: die tekentjes, hoe subtiel ze ook zijn, zullen je opvallen en duidelijk worden.

De volgende vraag die ik ook vaak krijg is : ” Hoe praat ik dan met de engelen, kunnen ze me wel begrijpen…ik heb toch liever dat jij dit doet, stel maar de vraag in mijn plaats, dan weet ik zeker dat mijn vraag begrepen wordt “.
Lief mens, je hoeft geen bijzondere woorden te gebruiken, geen ingewikkelde magische geheimzinnige formules te laten klinken, engelen begrijpen perfect wat je vraagt, ze horen jouw vraag, jouw bezorgdheid, ook jouw dankbaarheid!

Vertel hen alles op een rustige en duidelijke manier wat je hart bezwaart, wat er op je lever ligt, wat niet (meer) ziet zitten, geef je gevoelens en emoties alle ruimte en vertrouw erop dat ze je horen en alles, werkelijk alles in het werk stellen, om met je samen te werken, als de beste raadgevers, de meest trouwe vrienden.

Het antwoord dat je op één of andere manier mag ontvangen, zal misschien niet hét gewenste antwoord zijn, maar wel het antwoord voor jouw allerhoogste goed.

Nieuwetijdskind Magazine Instagram
Nieuwetijdskind Magazine Instagram
Nieuwetijdskind Magazine Instagram

Sluit even rustig je ogen, adem een paar keer in en uit , en voel hoe jij nu klaar bent om je te verbinden met de altijd aanwezige healende energie van de engelen…je bent geliefd.

Mieke Coigne

Lees meer over met Engelen Communiceren:

 1. Waarom niet voor een dag ons ongeloof in beschermengelen afleggen?
 2. Hoe in contact komen met Engelen?
 3. Beslissingen nemen met de hulp van Engelen- 10 stappen om keuzes te maken
 4. Communiceren met je engelen en gidsen

Geef jezelf het cadeau van vergeving

Iedereen heeft in zijn leven wel iets te vergeven, soms zijn we ons daar heel bewust van, maar vaak ook dragen we onbewust oude pijn en wrok met ons mee,  die onze levensenergie en vreugde blokkeert en je verhardt.

Heb jij ook oude stukken waar je niet je vinger op kunt leggen maar waarvan je wel voelt dat je ze los wilt laten.?

Wil jij iemand vergeven maar lukt het niet?

Voel je dat jij vasthoudt aan pijn en patronen die je niet meer dienen?

In drie meditaties met door Simone Bilars gechannelde harpmuziek maak je contact met je ziel die jou doorgeeft welke persoon en/of gebeurtenissen je mag loslaten en vergeven, zodat er innerlijke ruimte en zachtheid ontstaat en je meer in je hart aanwezig kunt zijn. Daardoor is het makkelijker je liefdevol te verbinden met je omgeving en liefde te ontvangen. Vergeving is dus vooral een cadeau aan jezelf.

Ja, ik gun mezelf dit cadeau.

Engelenboodschap
Engelenboodschap
Engelenboodschap

3 REACTIES

 1. Lieve Jannie, dank je wel voor je fijne reactie en dat is heel graag gedeeld, net omdat me zo vaak de vraag wordt gesteld of iedereen dat wel kan, het taboe doorbreken dat dit slechts is voorbestemd voor een groepje speciale mensen: dit is zo jammer dat dit beeld ook vaak wordt in stand gehouden. Liefs Mieke <3

 2. Al jaren maak ik contact met engelen. ❤️
  Ze beschermen mij.en in moeilijke tijden zijn het geweldige raadgevers.
  Ze laten je nooit in de steek, en geven je kracht en moed ook vlak voor een operatie.
  Ik zou niet weten wat ik zonder ze zou moeten. ❤️

  Dank je Mieke voor dit mooie onderwerp.
  Liefs Jannie. ❤️