Hallo allemaal 11 januari 2011

Het zijn een paar interessante maanden geweest met draaiingen, omslagen, beproevingen en experimenten in de energieën, wat betreft het ascentieproces, maar niettemin is alles ontworpen en ingebouwd om de eindtijden te ondersteunen en aangepast in overeenstemming met hoe de dingen gekozen hebben zichzelf te ontvouwen….en zoals altijd, maar de laatste tijd altijd op onvoorspelbare manieren, zullen de eindresultaten toch hetzelfde blijven.

Hieronder vind je een korte update van het laatste nieuws dat je aangeboden wordt als ondersteuning en bevestiging van je eigen ervaring, en ook om opnieuw contact met jullie te hebben, aangezien mijn laatste boek wat ik jullie beloofd had, zich nog steeds in het schrijfstadium bevindt (ik bevind me nog steeds in een ogenschijnlijk eindeloze transitie, daar mijn nieuwe geografische, spirituele, persoonlijke en beroepsmatige bestemming abrupt veranderde in overeenstemming met hoe de planeet ervoor koos om de eindtijden te ervaren). Weet dat ik door verschillende redenen momenteel zonder website zit en ik heb ook mijn PayPal rekening gesloten, dus voorlopig is email (niet mijn favoriete manier) de enige weg om met grote groepen te communiceren als dat nodig is. Indien nodig, vind je mijn adres aan het einde van dit bericht en de post zal doorgestuurd worden vanuit daar naar mijn tijdelijke adres, waar ik mij momenteel bevind. Hieronder vind je een korte planetaire update.

In het algemeen bevinden de dingen zich precies op het juiste spoor, wat betreft onze spiritueel evolutionaire vooruitgang als planeet zijnde, ook al ontvouwde de dingen zich op een hele andere manier dan verwacht. In de laatste tijd is er heel weinig duisternis overgebleven, en wat er over is gebleven is al aan het verdwijnen, de laatste rankjes die nog aan een zijden draadje hangen.

We hebben een enorme vooruitgang geboekt, ook al lijkt dat soms niet zo te zijn. Veel van de pogingen om de hogere energieën bij elkaar te houden hielden geen stand, dus vele andere dingen die te gecompliceerd en te langdradig zijn om hier te beschrijven werden uitgeprobeerd. Terwijl deze dingen gebeurde, werd er niettemin een nieuwe structuur ingebouwd en gedurende deze tijd had de duisternis alle ruimte om flink te keer te gaan. Het licht, of degene die hiervan het meeste vasthouden, werden aangemoedigd om onder te duiken, uit het zicht te blijven en zichzelf te behouden en dit manifesteerde zich op verschillende manieren (dit wordt verderop beschreven). De reden waarom het licht zich in zichzelf verborgen moest houden, was omdat er nergens een manier was om op aan te sluiten in deze tijd, en daar de duisternis toestemming had om te keer te gaan, zou het gaan imploderen of zichzelf vernietigen als onderdeel van het overgebleven verwijderingsproces. Daarbij zou het toestaan van de duisternis om zonder onderbreking zo ver te gaan als het maar kon, veel meer zielen op deze planeet eindelijk laten ontwaken, zodat ze in zouden gaan zien dat er toch echt hoognodig iets moet gaan veranderen. Maar de dingen werden vooral van bovenaf op hun plaats gezet en we moesten gedurende deze tijd simpelweg alleen uit onze oude groeven verwijderd worden. Er werd gehoopt dat de zielen op deze planeet het alleen over zouden nemen, terwijl ze het licht en het hogere in zich vast zouden houden (aldus waren alle pogingen om de dingen op deze manier te doen niet succesvol) maar dat bleek niet te lukken en dus zullen we nu licht van buitenaf gaan ontvangen in de tijd die eraan gaat komen (meer hierover verderop).

Het zuiveren van de overgebleven duisternis ontvouwd zich nu in een van de laatste stadia. Dit betekent dat de oude energieën die zich diep in de aarde bevinden, nu naar boven komen om bevrijd te worden. Oude donkere energieën die met oude gevechten te maken hebben, oude energieën van het verleden, van rassen en inheemse culturen van lang geleden en zelfs uit recente eeuwen, enzovoort, rijzen nu van de aarde omhoog, waar zij vastgehouden werden en zij zullen bevrijd worden. Vorige bewoners van land of rassen en bewoners van landgebieden worden nu heen en weer geschud, daar de oude aarde en al haar historie niet langer meer zal bestaan. Er is een grote schoonmaak op voorhand.

Door deze situatie kan het voelen alsof er veel donkere duisternis in de lucht hangt die we inademen of beter gezegd, die zich bevinden in de energieën die ons omringen. En daar er zoveel van de resterende energieën nu gezuiverd worden, zouden we ons soms kunnen afvragen of we in de hel wonen en dat we diep naar beneden zijn gevallen in een diep zwart gat van duisternis zonder mogelijkheden om op te staan. Hierbij zullen wel delen van ons, die verbonden zijn met oude energieën, ook vertrekken. We zouden onszelf kasten kunnen zien opruimen, oude juwelen enz. weg zien doen, daar we onszelf bevrijden van deze oude planetaire energie. Gedurende deze tijd zag ik mezelf mijn huis uitkammen en mijn juwelendoos uitruimen van alles wat van zuidwest of oude energie was, daar deze energieën niet langer meer deel van mij waren. Dit was een levenslange energie van mij geweest, die nu ging vertrekken. En dit is allemaal een deel van de vele beëindigingen die we nu zullen ervaren als onderdeel van dit laatste stadium (hier gaat mijn nieuwe boek helemaal over).

Met deze toestemming om de duisternis helemaal te keer te laten gaan, kan het voelen alsof de aarde gek aan het worden is en dat god weet wat nu aan het roer staat. We zouden het gevoel kunnen hebben, dat we niet langer meer kunnen ademen, alsof je nergens meer heen kunt gaan, alsof het hoofd bieden en onze zelfverzorgingsmechanismen zijn uitgedund en uitgeput zijn geraakt en alsof we te ver in elkaar geslagen zijn, om nog weer een keer op te kunnen gaan staan. Met zoveel verwijderingen en niets nieuws om op aan te sluiten, daarbij geforceerd worden om op onze eigen persoonlijke energieën te vertrouwen, kunnen deze tijden ervoor zorgen dat we ons echt ernstig uitgeput voelen.

Gedurende deze tijd van het loslaten van duisternis, zijn we natuurlijk ook de overgebleven duisternis en de onbalans in onszelf aan het loslaten. De hogere energieën zijn hier, ook al kan dat soms niet zo voelen en deze energieën kneden en vormen ons in de meer pure staat van zijn, die we altijd bedoeld waren te worden. We worden geperst en gekneed in een pure gouden klomp, met niets dat buiten onze nieuwe pure grenzen bestaat. Als je iemand bent die te veel geeft, of te veel helpt, zul je aangemoedigd worden met deze praktijken te stoppen, daar het nu allemaal gaat over het zelf en het eigen centrum zonder aan te reiken (en dit is altijd zo geweest). Als je een perfectionist bent en als je ervan houdt dat de dingen op hun best zijn, zul je aangemoedigd worden dat alles eigenlijk alleen over liefde gaat en dat dat het enig is dat telt. Als je geloofd hebt, dat je hier bent om iets te laten gebeuren op de planeet en om verschil te maken, dan zul je aangemoedigd worden je te realiseren, dat je hier simpelweg bent om ervaringen op te doen en te creëren en van elkaar te houden. Dit zijn maar een paar van de hogere staten van zijn, waar we nu op een natuurlijke manier naar geduwd en ingeschoven worden.

Terwijl deze laatste stadia van het ascentieproces zich aan het uitvouwen zijn met betrekking tot de verwijderingen van de oude planetaire manieren van zijn uit de oude wereld, worden we aangemoedigd om onze energieën te conserveren en ze dicht bij onszelf te houden. Er zit een reden hierachter. Er wordt voor ons allemaal gezorgd en aan al onze benodigdheden zal worden voldaan gedurende deze tijd. Er is geen reden tot twijfel. Hierdoor zullen we geen grote financiële bedragen ontvangen, geen manifestaties, geen creaties of andere dingen. We worden aangemoedigd om rustig te blijven, klaar te staan en af te wachten. Het is nog geen tijd voor nieuwe creaties. We wachten nog steeds op het nieuwe raster dat sterk en stevig moet worden. Het heeft wat tijd nodig gehad om zich te vormen, daar de meerderheid van de zielen oude wegen en oude patronen verkoos te volgen, en verkoos niet te veranderen, te groeien en naar binnen te kijken. Talloze keren neergeslagen te worden, dient altijd als een geweldig hulpmiddel om de overblijfselen van het ego te verwijderen en ook, als een manier om ons in een meer prettige staat van zijn te plaatsen.

Maar de dingen gaan veranderen. Met nu de laatste ranken van de duisternis in het vooruitzicht, soms betreurenswaardig dienend als ons entertainment en ons blokkerend om vooruit te gaan of iets nieuws te creëren, maken we toch vooruitgang. Met elke zuivering van duisternis komt er meer stabiliteit in de hogere sferen. Met elke datum die 11 bevat (11 november, 11 januari bijvoorbeeld), bewegen we oh zo langzaam in de hogere sferen. 11-11-10, of meer recentelijk 11-01-11 duwden ons vooruit terwijl we door opening van de 11 portalen gingen. Op deze momenten kunnen we voelen dat alles goed zal komen en dat we nu meer stabiel zijn, maar daarna vallen de dingen dan weer om. Het is een stap-voor-stap proces….. één klein stapje per keer. Dus ook al kan het voelen alsof de duisternis het heeft overgenomen, het zijn alleen maar de laatste zuiveringen die plaatsvinden.

Een deel van dit proces bevat ook een enorme verwijdering van het oude voor elk van ons. Opnieuw zijn weer talloze beëindigingen deel van dit proces en moeten gebeuren als we vooruit willen gaan naar een hele nieuwe realiteit. Alles en iedereen die niet langer meer bij ons past, zal wegvallen, weggenomen worden, of simpelweg vertrekken. Dit proces kan slopend zijn, acuut deprimerend en op zijn best shockerend zijn, maar als je eenmaal door het ergste heen bent, dan is het worden van onze nieuwe persoon echt de moeite waard. (het nieuwe boek diept de stadia en de gevoelens die hiermee gepaard gaan uit).

Februari zal een nieuw anker brengen en de dingen zullen stevig vast gaan staan. Maar pas met de equinox in maart zullen we een echte grote beweging zien, en het zal een beweging worden als geen ander. Het is nu mogelijk om deze dingen met meer accuratesse te voorspellen, daar we niet langer meer afhankelijk zijn van menselijke wezens die dingen veranderen en vastzetten. Deze filosofie werkte niet. Het menselijk gedrag was meer onvoorspelbaar dan ooit was voorgesteld, treurig genoeg. Dus daar het licht nu weer van buitenaf gaat komen, zullen de planetaire veranderingen in energie makkelijker voorspelbaar zijn, daar zij niet afhangen van menselijke wezens. We zullen terugkeren naar de oude stadia en methoden van het ascentieproces die in de afgelopen jaren werden toegepast (die voorafgingen aan de afgelopen drie jaar, waarin werd vooropgesteld dat we het zelf zouden gaan doen). Bijvoorbeeld zonnewendes moedigen aan om diep te gaan en equinoxen moedigen voorwaartse beweging en manifestatie aan, vergezeld van talloze ondersteuningen van onze hemellichamen op verschillende tijden gelang de weg.

Als maart komt en vooral begin april, staan we ingepland voor een enorme toevloed van beweging en ontvangen. Het is eindelijk tijd. Dit komt, omdat er zoveel duisternis is verwijderd in de afgelopen tijd en ook omdat het nieuwe raster meer solide gaat worden. Met het arriveren van het licht, zal het oude nu beginnen weg te vallen en deze keer veel sneller en we zullen ons meer aan het roer voelen staan met iets wat meer standvastig is waar we aan vast kunnen houden. En hopelijk, als we geleerd hebben van alles waar we door heen moesten gaan tot zo ver, zullen we eindelijk wijselijk omgaan met wat we ontvangen.

Ik wens jullie sterrenlicht in jullie ziel, een hemel in jullie hart en wonderen in jullie leven gedurende deze miraculeuze tijden.

Karen Bishop

P.O. Box 15196, Rio Rancho, New Mexico 87174

Vertaald door Linda Postema

2 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
vul je naam in