DELEN

Karen Bishop, 12 November 2009

Welkom!

Met al de nieuwe ruimtes aanwezig in een nieuwe dimensionale werkelijkheid, is er een epidemie aan het ontstaan ten opzichte van verkeerde aansluitingen, of eerder energieën die niet hun beoogde doelen raken. Van het ontvangen van   “verkeerd verbonden” telefoontjes, tot doorlopend verkeerd gegeven informatie, tot de gewoonlijke defecten van de elektronica, tot “fout” dit of dat, de energieën bereiken eenvoudigweg niet hun beoogde doelen en creëren zodoende een voortdurend gevoel van niet in de stroom zijn in bepaalde situaties. Desalniettemin, is er op andere gebieden een synchroniciteit aanwezig op de hoogste niveaus die oh zo fantastisch kan voelen wanneer het zich voordoet, zelfs als dit niet te begrijpen is op lagere niveaus.

Met zo veel nu aanwezige vibrationele variaties en niveaus, terwijl we ons nog steeds aan het inrichten zijn in de nieuwe energetische huizen, zijn deze onvoorspelbaarheden, verkeerde aansluitingen, en aanhoudende missers te verwachten. En voeg hier ook nog aan toe de enorme botsing die gevoeld wordt wanneer duidelijk lagere en duidelijk hogere vibraties elkaar ontmoeten, en wrijving is het woord van het moment.

Maar toch zijn de dingen echt een beetje tot rust aan het komen en de onrustige energie van al de recente veranderingen begint af te nemen.

Omdat alle dingen sterk verbonden zijn met hogere niveaus, kan het helpen dat we weten dat aan onze behoeftes tegemoet gekomen zal worden, zelfs als het via vreemde en ongebruikelijke omstandigheden is. Navigeren door de lagere dimensionale werkelijkheid kan werkelijk makkelijker zijn wanneer we onze blik gericht houden op de uiteindelijke uitkomst. Wanneer we ons ongemakkelijk voelen, ontmoedigd, geïrriteerd, of zelfs geschokt zijn door sommige manifestaties van de dichtere energieën (en niet in staat zijn om een wisselwerking met ze te hebben of zelfs met ze te communiceren), aan het eind zal het resultaat zijn dat we zullen vinden wat we verlangen of zelfs een vreemde ondersteuning zullen krijgen. De truc is om de energieën te negeren die zich bevinden tussen ons en het verlangen of de uitkomst waar we naar toe willen, en om gericht te blijven op de uitkomst.

Wat hier gebeurt is dat we niet langer verbonden zijn met de oude wereld, maar het nog steeds moeten aanvullen tot op een bepaalde hoogte aangezien we nog niet helemaal een heel nieuwe wereld hebben gecreëerd voor onszelf en voor diegene die met ons zijn overgestoken.

Zo kunnen we niet geraakt worden door lager vibrerende energieën die bedreigend kunnen lijken, onplezierig of zelfs zonder respect en schokkend.   Ze kunnen doen wat ze willen maar wij   verblijven niet waar zij zijn. Wat we kunnen doen is onthecht blijven, achteruit stappen, boven hun staan blijven, en op een ontspannen en liefhebbende manier, vriendelijk onze intenties naar buiten brengen en toekijken terwijl deze energieën beginnen te verschuiven en te veranderen. Op andere momenten kan het nodig zijn ons simpelweg te realiseren dat wat deze energieën ook zeggen, het geen betrekking heeft op ons, dus op deze manier, worden we niet door hun geraakt.

Vanwege dit scenario van energieën die bestaan in zeer verschillende ruimtes, kunnen we vreemde “aanvallen” ervaren met betrekking tot ons werk…..weer met de altijd aanwezige foute informatie. Of zelfs vreemde aanvallen met verkeerde informatie met betrekking tot wat dan ook waar we bij betrokken zijn. Lager vibrerende energieën vertellen ons dat we niet langer thuishoren in deze ruimtes. Op de hoogste niveaus moedigen ze ons aan om eruit te stappen, ongeacht hoe het zich manifesteert in de lagere niveaus. En wanneer we uiteindelijk vrij zijn van deze lager vibrerende energieën, zijn we zo blij bevrijd te zijn van het gevoel van duisternis en verwarring!

Tegelijkertijd, zijn sommige energieën van de oude realiteit helemaal niet gelukkig dat we ons teruggetrokken hebben en het niet langer rechtop houden. Zo kunnen we ervaringen hebben van een enorme hoeveelheid geld die ons wordt berekend voor dingen, gevraagd worden om b.v.belachelijke gelden te betalen, het gevoel hebben alsof we gevraagd worden opnieuw en opnieuw “uit te delen, terwijl alles wat we willen is gewoon ontvangen wat ons toekomt voor al onze diensten als houders van het licht. We kunnen het gevoel hebben dat het nu “onze beurt” moet zijn, eindelijk, nu we onze hemel op aarde binnenkomen, in plaats van een strijd voelen om eenvoudig de eindjes aan elkaar te moeten knopen, of dat de oude werkelijkheid aan het “nemen” is in plaats van geven. De oude werkelijkheid wil niet dat we het geven en het ondersteunen dat we zo lange tijd gedaan hebben verminderen. Wanneer we beginnen te geven aan elkaar, en elkaar ondersteunen zullen deze scenario’s ophouden te bestaan. We zullen elkaar omhoog houden, terwijl we de nieuwe werkelijkheid creëren en het nieuw netwerk.

Ons afgescheiden voelen van de Bron of van onze leiding of zelfs van alle dingen die goed voelen is een heel natuurlijk gevolg van het overgaan. We worden aangemoedigd om nu op ons zelf te vertrouwen, aangezien we zeer snel nu de engelen van de aarde aan het worden zijn. Op dit moment in ons spiritueel evolutie proces, weten we zoveel meer dan we wisten toen we slechts enkele jaren geleden begonnen. Zodoende kunnen we nu wijze raadgevers zijn voor diegenen die klaar zijn en die ons vragen om onze diensten. We zullen ontdekken dat we de komende tijd,   gidsen zullen zijn voor onze eigen speciale en specifieke zielengroepen, net zoals we zelf, in het verleden, onze eigen speciale en specifieke, niet-fysieke gidsen hadden. Deze zielen zullen naar ons toe komen… we zullen hun niet benaderen denkend dat we weten wat ze nodig hebben. Ze zullen welwillend en klaar zijn en zodoende ons vragen om onze hulp. (Zelf zijn we   ook   bezig met het krijgen van heel nieuwe niet-fysieke gidsen, omdat we onze vorige gidsen vervangen hebben door onszelf).

Als we ontdekken dat de wisselwerking met de dichtere energieën een ernstige botsende energie veroorzaakt, ons bijna tot in de kern raakt of verwond, zullen we als vanzelf weerstand hebben om ons te verbinden met iedereen of alles, en weerstand of angst kan het bijproduct worden. We worden aangemoedigd ons te verbinden met onze zielenteams, of met diegene met wie we een soortgelijke vibrationele frequentie delen. Op sommige momenten zullen we ons ook verbinden met anderen met die we geenszins een overeenkomst hebben, maar die kunnen functioneren als een “tussenpersoon” tussen onszelf en de andere wereld, omdat de wisselwerking met de andere wereld nu bijna onmogelijk is geworden.

Met al deze aanwezige vreemde en wisselvallige energieën de laatste tijd, kunnen we als vanzelf onze persoonlijke schuilplaatsen zoeken, of tenminste manieren om in het centrum van de storm te blijven. En zoals ik al vele keren in het verleden geschreven heb, zullen we ook als vanzelf beginnen onze eigen groepen te vormen of speciale verblijfplaatsen voor velen om te bewonen, om zo zo vaak mogelijk in een goed voelende energie te verblijven. Dit is eenvoudig een heel normale fase in het scheppen van een nieuwe wereld. We zullen beginnen ons te verbinden met partners die fijn voelen om bij te zijn, en dan geleidelijk overgaan naar meer zielen, zo een groep vormend en uiteindelijk zullen we samenkomen op fysieke plaatsen.

Dit alles houdt nauw verband met het gevoel van afgesneden zijn van de Bron. Om je te vervelen met het zelfde oude bericht, we belichamen zelf nu zoveel meer van energie van de Bron, dat we als vanzelf het gezelschap van elkaar zullen zoeken. Zo zullen we elkaar op verschillende manieren helpen. We zullen samenkomen om te creëren wat we maar wensen via de gaven en talenten die een ieder van ons van nature bezit. En wanneer we samenkomen, zullen we ons werkelijk ontzagwekkend voelen! Onplezierige ervaringen doen zich voor ons voor in de oude werkelijkheid zodat we aangemoedigd zullen worden om te vertrekken. We moeten een heel nieuwe werkelijkheid creëren, we moeten samenkomen. Het is aan ons.

Vastzitten tussen werelden en je verlaten en alleen voelen? Of misschien niet helemaal zeker zijn van wat je wilt creëren en waar je je wilt verbinden? Vaak kunnen we voelen dat we vastzitten tussen werelden als we nog steeds één voet in de ene werkelijkheid hebben en de andere voet in de andere. Wanneer we ons niet volledig kunnen verwijderen van de oude wereld is de energie van liefde dat wat werkelijk helpt. Liefde vibreert zo hoog dat het alles zal overstijgen. Persoonlijk geloof ik dat het een heel grote opgave is om de hele tijd liefdevol te zijn naar iedereen, helemaal wanneer we voor zoveel boksballen zijn geweest gedurende het laatste jaar. En nu dat we zelfs hoger vibreren, maken onze gevoeligheden het nog meer een uitdaging om een boksbal te zijn. Nu er niet meer zoveel van de dichte buitenlaag bestaat, kunnen we echt al de porren en stoten tegen ons energetisch systeem voelen als nooit tevoren. Toch kan het helpen, wanneer we in het gezelschap moeten zijn van de dichtere energieën, om zo liefdevol mogelijk te zijn.

Niemand “ziet” je wanneer je ergens tussen bent? Er is werkelijk nergens echt een verbinding? Dit is omdat je niet langer thuishoort in deze ruimtes. Als het maar enigszins mogelijk is kan het werkelijk helpen om een andere plaats te zoeken die een beetje hoger vibreert.

Waar heen te gaan en wat bij te dragen of te creëren? Bij onze broeders en zusters zijn kan werkelijk “echt” voelen?   Er is een zijdelingse verbinding aanwezig, of tenminste een verbinding die vrijwel zijdelings is. En zelfs wanneer we niet in het gezelschap zijn van onze broeders en zusters (hiermee bedoelend mede ascensie reizigers), eenvoudigweg lachen met elkaar, samen in plaatsen met creativiteit zijn, elkaar accepteren, en elkaar liefhebben en respecteren, kan ook geweldig voelende plaatsen creëren wie er ook verblijft. Op deze wijze doet het er niet toe welke trede van de ladder iedereen bewoont omdat de vibraties van liefde, respect, zorg, plezier en creativiteit altijd hoger vibreren ongeacht de omstandigheden. Bij de ouderen of bij kinderen zijn is normaal gesproken ook altijd plezierig, omdat deze zielen meer open zijn en verbonden omdat ze of net nieuw gearriveerd zijn of zich aan het voorbereiden zijn te vertrekken en dit hun zodoende dichter bij de andere kant plaatst.

Als je je afvraagt wat je kunt bijdragen of creëren, kan het handig zijn om uit te zoeken wat je in de ruimte heeft geplaatst waar je vergeten bent wie je bent. Het is iets dat je werkelijk helemaal aan de kant heeft gezet. Het is iets dat niets met jou te maken heeft. Het is iets dat geen bijdrage vertegenwoordigt die je maakt, omdat je iets nodig hebt of om iets tijdelijk in jezelf te helen. Het is iets waarvoor je een passie had of iets dat je zeer lang geleden kende. Het is iets dat als vanzelf komt voor jou. Het is iets dat je kwam om te doen, maar waarvoor het nog geen tijd was tot aan nu.

Als niets je op het moment inspireert, heb je misschien een pauze nodig van alle onrust en stress van de afgelopen twee jaar. Indien ook maar enigszins mogelijk sta jezelf dit toe. Het zal je in het centrum van de veranderingen plaatsen en je verbinden met de hogere energieën. Positief denken, grootse en positieve visies hebben en helemaal geloven dat ze waar zullen worden zal het zelfde doen.

Tot op een bepaalde hoogte zijn we ons nog steeds aan het inrichten vanuit onze massale permanente verplaatsing van de oude werkelijkheid en 2010 zal een heel nieuw begin markeren op vele verschillende manieren. Voor velen, zijn we nog steeds de zielen aan het verzamelen met wie we ons zullen verbinden, en zijn we nog steeds onze nieuwe plannen aan het verwoorden. We zijn ons nog steeds aan het afstemmen op onze nieuwe “huizen”. Maar wat er ook met ons allemaal gebeurt, de energieën van liefde, respect, zorg en eenheid zullen al het andere overstijgen een eenvoudigweg alle illusies van hoe alle dingen zichzelf laten zien tenietdoen, en wat we kunnen geloven doet zich echt voor. Iets anders doet er niet toe. Uitstijgen boven alle illusies zal een makkelijke norm worden gedurende de komende tijd.

Met veel liefde en dankbaarheid,

Karen


Het originele engelstalige artikel is te vinden op www.emergingearthangels.com

Dit artikel is vertaald door Lieza Geuzinge van www.her-innering.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
vul je naam in