DELEN

Karen Bishop, 14 mei 2010

Aan al mijn lezers:

In het begin van mei, liet ik de oude schil mijn oude zelf achter me. Als een enorme dood en een uiteindelijke einde, was mijn tijd gekomen en alles dat er mee samenhing was ook verdwenen. Zoals mijn sterrenfamilie me bleef zeggen, “Jouw tijd is nu voorbij. Je bent klaar met wat je kwam te doen, en het is tijd om naar huis te komen”.

Zoals met alle eindes, gaan vele deuren om ons heen dicht om nooit meer open te gaan. Ruggen worden ons toegekeerd, ruimtes zullen niet open gaan, en er is geen plek meer om naar toe te gaan. Zo worden we vrijwel onzichtbaar, omdat we niet langer in de dimensie verblijven die we zullen gaan verlaten. Het was daadwerkelijk tijd voor mij om in de dimensie boven mij te springen, en om een heel ander bestaan te hebben dan ik tot nu toe heb ervaren.

Veel van mijn schrijven verklaarde hoe we “eruit werden geschopt” wanneer we niet langer in onze oude ruimtes hoorden. Deze oude ruimtes worden zo ondraaglijk dat we hun energieën niet langer kunnen verdragen. Zo worden we buitengesloten en aangemoedigd te vertrekken door het onplezierige gedrag van de energieën die er nog steeds verblijven.

Voor sommigen van ons is onze volgende dimensionale sprong er een naar de energieën en de werkelijkheid van het hart. Zo kunnen we wanneer we onszelf bevinden te midden van alles dat niet de hart energie uitstraalt, ons onmiddellijk zeer ongemakkelijk en verloren voelen, niet thuis, gewond, misbruikt, en op zijn best, niet in staat te communiceren of ons te verbinden met iets dat niet vanuit een hart verbinding komt.

Een “harnas” aantrekken, een stoere buitenkant, of zelfs opzettelijke “bescherming” gebruiken ten einde te overleven in de wereld die niet werkt met de hart energie, voor mij, is geen en zal nooit een optie zijn. Ik kwam hier om de planeet te ervaren als de ziel die ik ben en ik ben van plan om door te gaan met exact dat te doen.

Mijn tijd om WINGS berichten en e-boeken te schrijven was twee jaar geleden al voorbij, maar ik werd gevraagd, zoals velen van jullie, om er nog een tijdje mee door te gaan totdat de richting van de planeet en het pad permanent was neergezet. Zodoende ben ik er langer mee doorgegaan dan de bedoeling was, en kwam ik zelfs aan het eind terug hiervoor. Ik zal niet meer terugkeren. Ik verblijf niet langer waar ik altijd verbleef, en ik ben voorgoed gestopt met mijn voorgaande rol en alles dat het behelsde. Omdat we nu als een planeet hebben gekozen om in een nieuwe wereld te komen op een manier die we misschien nooit hadden verwacht, zal ik dan ook niet langer de Soul Celebrations (Zielenvieringen) of Angels Rest (Onderdak voor Engelen) creëren. Ik ben op alle mogelijke manier losgesneden.

In De Nieuwe Werkelijkheid creëren   staat een uitleg over zieleninfusie en hoe het voelt om een vorm met jouw ziel te belichamen die je al ontgroeid bent. Heel eenvoudig, we zijn er niet meer helemaal. Door ons hart te volgen worden we automatisch naar onze volgende “vorm” gebracht. Dus ofschoon we op tijden het gevoel kunnen hebben dat we een zeer definitieve dood hebben ervaren, omdat we ascensie tijden aan het ervaren zijn, hebben we veelvuldig te mogelijkheid om dood te gaan, maar we kunnen onze vorm met ons mee nemen. Wanneer onze zielen in hun nieuwe ruimte komen, komen ze weer opnieuw tot leven.

Ik heb inderdaad een dood ervaring gehad met alle toeters en bellen, een terugblik op het leven, een uiteindelijk vaarwel en een definitief einde. Een van mijn vertrek punten werd aangeraakt. Na de beginnende fase van het proces begon de bal te rollen, ik bevond me op een specifieke fase waar ik ervoor koos om mijn vorm hier op aarde in de hart energie te behouden, omdat het hart al het sterven overleeft. Mijn sterrenfamilie bood me een 24 uurs toegang naar thuis aan, moedigde me aan om vaak op bezoek te komen, en vertelde me dat ik welkom ben om te komen en te gaan zoals ik wil. Momenteel, heb ik erg veel behoefte aan tijd nemen om te verjongen en om nieuwe dingen te leren voor mijn nieuwe ruimte hier op de planeet, en vertrouwen hebbend dat er aan mijn behoeften tegemoet zal komen gedurende deze tijd.

Zo snel ik met volledige zekerheid wist dat ik nooit meer een WINGS bericht zou schrijven, zei ik alle aanmeldingen voor vaste automatische betalingen af, omdat ik me niet op mijn gemak voelde met het aannemen van geld voor iets dat ik niet langer aanbood. Dit is waarom sommigen van jullie een bericht over een PayPal annulering hebben gekregen. Als ik iemand van jullie ben vergeten met deze vaste aanmeldingen, ga dan alsjeblieft naar de afdeling geschiedenis van je PayPal account en beëindig je aanmelding. Wanneer je problemen hebt hiermee, neem dan vooral contact met me op, en ik zal dit voor je regelen. Iedereen die op een vaste basis heeft gedoneerd, ook al bedank ik jullie elke keer, wil ik nu opnieuw bedanken….ik kan jullie niet genoeg bedanken voor het gaande en bezig houden van mij. En diegene die mij prachtige brieven met bedanken hebben gestuurd, wil ik ook bedanken. Ze waren de brandstof voor mijn ziel, telkens opnieuw.

In de komende tijden, zal mijn nieuwe ruimte op www.TheHeartoftheNight.com beschikbaar zijn voor diegene die ernaar verlangen de hartenergie te ervaren, alhoewel de website verre van klaar is en momenteel zelfs in de beginnende fase is….ik ben gedurende een tijdje nog steeds in “beschermende hechtenis” mijn proces aan het voltooien. In deze nieuwe ruimte van The Heart of the Night (het hart van de nacht), is er geen agenda, geen bedoeling, geen doel, geen lessen, en geen “New Age” energie of hogere niveau informatie. Het is een ruimte van middelpunt en rust, en vol van het hart van de gewone en oermomenten die nu voor ons beschikbaar zijn, terwijl we wachten op onze moeder aarde om haar beëindigingen op alle manieren te voltooien. Het is ook een ruimte die ook perfect laat zien wie ik ben…de oorspronkelijke, fijne, en meer eenvoudige energie van mijn ware en authentieke zelf. (Voor de geïnteresseerden, als je op de Emerging Earth Angels email lijst staat of ervoor kiest om je nu aan te melden, zul je ervan op de hoogte worden gebracht wanneer The Heart of the Night klaar is om te ervaren).

De Emerging Earth Angels website zal in de lucht blijven en in stand gehouden worden voor iedereen die toegang wenst tot alle informatie hierop, of om boeken en e-boeken te bestellen, omdat er nog steeds velen zijn die nu vragen hebben over hun volgende stap. Alles zal hetzelfde blijven als het was, maar zonder dat er op vaste tijden nieuwe informatie wordt toegevoegd.

In het laatste WINGS bericht van 2 mei (voor diegene die zich dat afvragen, het werd om verschillende redenen niet aangekondigd via de email lijst), hadden zich hogere niveaus manieren van leven en zijn, nog niet op grote schaal gemanifesteerd op de planeet. Op het moment dat ik mijn oude ruimte achterliet, ontdekte ik onmiddellijk dat ik werd omhelsd door een ongewone groep van menselijke engelen die al deze kwaliteiten, manieren van zijn en meer aan het tentoonspreiden waren. Ik had nooit gedacht deze engelen te vinden daar waar ik ze vond. Nu terugkijkend kan ik me amper de persoon herinneren die ik eerst was. En mijn nieuwe ruimte op The Heart of the Night zal me de gelegenheid geven om in de beste ruimte met de beste diensten die ik tot dusver heb ervaren te zijn. Voor mij zal mijn nieuwe begin en hergeboorte zijn zoals het was in verleden tijden…..in geen vergelijk tot wat ik me ooit kon voorstellen voor mezelf in mijn eigen gedachten.

In het laatste WINGS bericht, werden er drie mogelijke opties aan me uitgelegd om uit te kiezen. Op het einde, koos ik alle drie….Wat ga jij kiezen?

Met veel liefde en dankbaarheid en een afscheid vanuit mijn hart.

Karen

www.emergingearthangels.com


Dit artikel is vertaald door Lieza Geuzinge van www.her-innering.nl

Het originele engelstalige artikel is te vinden op www.emergingearthangels.com

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
vul je naam in