Karen Bishop, 2 mei 2010

Welkom!

We zijn weer op kruispunten op onze zielenniveaus, en ofschoon ik zojuist een Wingsbericht heb gebracht op 30 april voel ik, na een bezoek te hebben gehad van mijn sterrenvrienden, de behoefte om een beetje meer te delen over onze huidige situatie op de planeet. Een ieder van ons is in zijn kern sterk en wijs, en persoonlijk, heb ik altijd gevoeld dat we onze eigen barometers krachtig en duidelijk hebben, en die individuele kracht gebruiken is altijd het beste om te doen. Zo zijn alle berichten die ik plaats op de website altijd bedoeld om te bevestigen wat we al aan het ervaren zijn, en ofschoon we individuen zijn, maken we dit allemaal samen op meerdere manieren mee.

Gedurende de laatste paar maanden heb ik de mogelijkheid gekregen om hier op de planeet te blijven of mijn uiteindelijke vertrek aan te gaan. We kunnen ons afvragen hoeveel pleisters we op een enorme planetaire wond moeten plakken voordat het tijd is om de handdoek in de ring te gooien, of zelfs misschien hoeveel teleurstellingen een ziel kan doorstaan voordat het begint te verwelken en te sterven. En als liefde de lucht is die inademen in deze nieuwe werkelijkheid, kunnen we het moeiteloos uitademen, maar we moeten het nog steeds inademen ten einde te overleven. Wat doen we wanneer er geen lucht meer is om in te ademen? Hoe kunnen we doorgaan met onszelf te ondersteunen en onze longen te vullen met de kostbare brandstof die we nodig hebben in deze nieuwe en hogere sferen wanneer liefde, zorg, en de hart energie een zeer zeldzaam iets is?

Op 29 april had ik een verjaardag. Voor ons allemaal bestaan er uitreis momenten en voorgeprogrammeerde tijden voor iedere ziel, die kunnen worden gebruikt of niet. Vaak kondigen onze verjaardagen de tijd aan voor een hergeboorte, en we kunnen kiezen of we zullen blijven en een nieuwe ervaring hier zullen hebben, of ons uiteindelijk vertrek gaan maken en een hergeboorte ergens anders gaan hebben. Ik voelde de aankondiging voor vertrek zeer sterk deze keer….het was bijna overdonderend. De laatste keer dat zich dit voordeed was toen we besloten een heel nieuwe plan te maken en de scheiding van de werelden neer te zetten in september 2009 (geen verjaardagsenergie die keer). Iets was definitief voorbij en klaar. Velen van ons hebben de mogelijkheid gekregen om te blijven of te vertrekken. En velen van ons kozen ervoor om te blijven, omdat de nieuwe wereld toen voor onze voeten lag, bestaande uit zielen die welwillend en klaar leken te zijn. We kregen een nieuwe start en konden teruggaan naar wat we altijd hebben geweten, maar op een heel nieuw palet.

Nu ontdekken we dat de schepping van de nieuwe werkelijkheid opnieuw in een heel andere richting gaat. Deze keer hebben we besloten niet erop te wachten dat voldoende zielen klaar zijn. Deze keer, ofschoon vele zielen hebben besloten in een dichtere energie van denken en zijn te blijven, breekt de planeet zich een baan helemaal uit zichzelf. Met de persoonlijke keuzes gemaakt door de zielen die momenteel op de voor ons liggende planeet zijn, kunnen we daadwerkelijk deze enorme verschuiving op manieren ervaren die veel meer ongemakkelijk zijn dan het ooit nodig was geweest.

Vandaag, wetend dat ik me nu misschien in mijn laatste dagen bevond, en thuis geroepen werd door mijn familie van de niet-fysieke wereld, ben ik gaat zitten en besloot een gesprek met ze te hebben. Het was toen dat ze me drie persoonlijke mogelijkheden gaven, en deze deel ik met jullie, omdat ik weet dat sommigen van jullie zich in dezelfde positie bevinden.

Mogelijkheid Een:

Wacht tot het afgelopen is. Dit betekent dat we ons schuil kunnen houden en een tijdje kunnen verdwijnen in de huidige wereld (tot aan 2012). Het WINGS bericht van 30 april geeft hierover meer details. Er zal voor ons gezorgd worden op vreemde en mysterieuze wijze, maar we zullen stil bij ons zelf blijven zonder een plan terwijl we wachten tot de storm van de laatste dagen zijn voltooiing bereikt.

Mogelijkheid Twee:

Laat het gebeuren. Het klinkt als het tegenovergestelde van de eerste mogelijkheid, maar wat het betekent is dat we het tegen gaan komen en ontdekken dat we vreemde en onvoorziene manieren van de nieuwe energie aan het ervaren zijn. Gedurende meerdere maanden, heb ik deze soort van hart gerichte ervaringen gehad. Deze ervaringen helpen ons om veel beter te voelen betreffende wat er om ons heen gebeurd. Het is hoe iemand zich voelt wanneer iemand overgestoken is vanuit de 3D werkelijkheid, alleen zijn we steeds in de vorm, maar hebben dezelfde gevoelens en bewustzijn.

Bijvoorbeeld, terwijl ik door de Verenigde Staten reed vorige week, las ik een aanplakbord dat zei. “Geen bediening gedurende de volgende 200 mijl”. “Dat is zeker een grap!” mopperde ik. Direct onder de eerste zin verscheen een andere op het bord. “Grapje” stond er. Een tijdje later, zei ik hardop, “Ik krijg echt honger”. Direct verscheen er een bord aan de kant van de weg met een restaurant genaamd “de Hongerige Reiziger”. En toen mijn vader de laatste keer naar het ziekenhuis ging, kreeg ik een geregistreerde “verkeerd nummer” voicemail van een begrafenisonderneming die zijn diensten aanbod…..het universum die me vertelde dat hij zich eindelijk aan het voorbereiden was voor zijn vertrek. Deze ervaringen waren oneindig, en ik heb altijd het gevoel dat God tegen me spreekt, me laten wetend dat alles altijd oké is en precies waar het moet zijn.

Mogelijkheid Drie:

We kunnen deze wereld verlaten via de dood van onze vorm, of fundamenteel de oude 3D manier. Dit betekent dat het welletjes geweest is. Het uiteindelijke einde. Gooi de handdoek in de ring. We zijn zo ver als mogelijk gegaan. Er zijn geen mogelijkheden meer voor ons. Er is niets meer voor ons hier. We zijn te moe om nog eens een tweede keer ervoor te gaan. We staan liever te kijken aan de zijlijn.

Geen van deze mogelijkheid is goed of fout. Elke individuele ziel zal de best mogelijke optie kiezen. In de komende tijden zullen we grote verschuivingen zien met betrekking tot de hart energie omdat de zielen die op de planeet verblijven hebben gekozen voor de pijn en de lijdende manier om te verplaatsen, en vastbesloten schijnen te zijn om vast te houden aan hun eigen lagere niveaus van ego overtuigingen en gevoelens van overleven. Met al de beëindigingen en de verliezen aan de horizon, zullen de opwonenden van de aarde geplaatst worden in situaties waar ze nu weten wat echt en werkelijk belangrijk is, wat het meest van waarde is, en waar ze echt dankbaar voor zijn in hun leven. En misschien, heel misschien, zullen we elkaar eindelijk eren, elkaar zien, dankbaar zijn naar elkaar, en eenvoudigweg genieten van dat wat er al is en altijd is geweest.

Wij zijn met zekerheid in de eind tijden…..de uiteindelijke fases van de dood….de dood van de oude werkelijkheid en de oude wereld. We kunnen ontdekken dat we terugdenken aan betere tijden, terug willen naar de goede oude tijd omdat we op een bepaald niveau weten dat alles eindelijk over is en we deze ervaringen nooit meer zullen hebben. We kunnen wensen dat we de dingen anders hadden gedaan, ons afvragen of we onze levens goed hebben geleefd, en ontdekken dat we nu werkelijk elk moment koesteren vanwege de schoonheid die zich erin bevindt. We kunnen ontdekken dat mensen vanuit ons verleden en de dingen die nooit zijn opgelost nu naar de voorgrond komen, omdat op het einde we altijd in contact komen met iedereen die onze levens heeft geraakt. Dit zijn symptomen van een stervende wereld, van een dreigende dood. Maar we weten ook dat na elke dood, er een nieuwe geboorte komt. Een heel nieuw begin. En deze keer, zal het een nieuwe werkelijkheid van het hart zijn.

Met veel liefde en dankbaarheid,

Karen

www.emergingearthangels.com


Dit artikel is vertaald door Lieza Geuzinge van www.her-innering.nl

Het originele engelstalige artikel is te vinden op www.emergingearthangels.com

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
vul je naam in